Leoaicele DC*(21)*
Raspunsuri - Pagina 10
danyalo spune:
Adi eu am scapat ieftin cu masina de spalat ( doar 100 lei) contravaloarea garniturii ma rog si manopera!La mine a fost invers: intai cea de spalat si apoi cea pe roti!
Ca tot uit sa comentez referitor la circ:
Vaaai... groaznic ce povestiti voi acolo fetelor! Eu o data am fost cand eram in clasa a 7-a cred la Circ...sincer nu-mi mai amintesc exact ce si cum
...tot vad invatatoarele ca merg cu copiii la Globus ...dar cam se plangeau ca nu prea de calitate spectacolele si cam scump rau biletul! Cu toate acestea... Circul e full mai mereu!Poate cand o mai creste nepotul sa inteleaga si el ceva trag si eu o fuga cu el!![]()
Raluca-offf... o daravera de-asta strica toata buna dispozitie dinainte!Drum bun spre strumf!
Cata- soacra isi revine usor-usor!Sper ca pe luni sa iasa din spital! Finutul a fost la Budimex - dr. Stanciu care i-a spus ca a facut conjunctivita deoarece avea canalele infundate..are 2 flacoane cu picaturi..si sa speram ca in max. 7 zile scapa...maine face vaccinul de 2 luni!E un cavaler in buna regula!![]()
Katty merci
Botezul e peste 2 saptamani! Mai am de cumparat ...astept salariul sotului sa ma desfasor!
Ledi, Gabi- un cuvintel !! Nimic??
va pup
Dodo-pui spune:
Buna celor mai si mai...
Acum am deschis calculatorul pe ziua de azi.
Dimineata am mers cu analizele la dr de familie.Sunt bune ,Ca este la limita minima(un pic peste in bine)dar dupa 4 luni se da Ca ca si supliment caci provoaca contractii.
Am reusit de am facut o bucata mica de piata:lapte,paine,iaurt...am ajuns acasa l-am rugat pe Bogdi sa ma lase sa dorm un pic pentru BB si am dormit de la 11 pana la 12 apoi luat masa....dupa care somnul de pranz pana la 15,hranit iar copil mers la masaj si acum fresh la pc![]()
Ieri am dat banii pentru evaluator ,sper ca saptamana viitoare sa semnam si actul final.

PS:V-am citit dar sunt atat de "aiurita"caci nu stiu cui sa urez bafta la servici,sanatate la bebici...![]()
!- Sper sa-mi suportati fitele de
pana la capat![]()
Blogul lui Bogdan-Andrei
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Annie80 spune:
Dodo
, sa fiti sanatosi, si fitzele de gravida sunt cela mai frumoase ![]()
Am venit sa va spun ce am patit azi
ca sa radeti si voi
venind la a doua piata ca la prima am uitat de rosii, si la adoua am uitat sa iau ceva
mergand agale pe langa bloc, vad o masina cu un mos alb si o barba mare si lunga si alba, se pune si ma saluta si zambeasca laaaarg, Eu ...Shoc, ma bufnit rasul instantaneu, ca watchmenul, a crezut ca mia venit rau si vroia probabil sa ma culeaga daca ma lungeam pe jos. lam vazut mai incolo oprise masina ...
Ma gandesc eu ca rau nu arat dar nici afrodita nu sunt dar moshi??? 
mare e gradina lui Dumnezeu, si multi ii sar gardu!!!
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
catutza spune:
Annie , ce e Biryiani ca nu stiu, si cum se face? Maseaua e bine, merg maine la control sa vedem ce spune si dr.
tare faza cu mosul ![]()
Leditia , ce faaaaci? scrie-ne macar cateva randuri
, sper ca esti bine
Dany , ce mai ai de luat pentru botez? Din ce vrei sa faci lumanarea? sa nu uiti sa faci poze la lumanare sa vedem si noi cum iese
Gabi , ma bucur ca au iesit analizele bine si ca sunteti bine toti, abia astept saptamana viitoare sa ne dai vestea cea mare si buna!
noi am fost in parc, a fost frumos dar prea mult praf, ma ustura pe gat cand am plecat de acolo...
va
, si va urez o noapte linistita 
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Annie80 spune:
Catutza biryiani e un orez cu pui (eu cu pui fac) si multe condimente, de ale lor, indiene, si iese un pic spicy.
Eu normal ca nu am somn
, gandurile ma omoara, asa ma sperie mutatul asat daca va fi, as si pleca acolo, dar as ramane si aici, iubesc emiratele, dar nu am viitor, acolo . posibil viitor dar nu stiu cat de mult o sami placa.
Sper sa rezolve al meu si sa mergem acolo sa imi fac rostul meu si...nu mai stiu
Pupi!
------------------------
Alergic at stupidity.
anca_vlad spune:
din pacate ajung din ce in ce mai rar pe forum asa ca azi am ocazia sa va salut si sa va urez numai bine pe toate planurile si sa auzim nunai de bine!
Va imbratisez cu drag pe toate!
Anca
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
Leditia spune:
Buna fetelor.
Eu am avut de umblat zilele astea si din pacate se cam cunoaste,ca azi am cam dat-o la greu pe no-spa si scobutil.
Noi suntem bine,am luat carut,scoica,patut..am adunat actele pt starea civila si trebuie sa le depun ca din pacate vineri dim am umblat degeaba ca n-am reusit..Sper sa reusim luni..:))
Mi-am luat si aspirator ca ala vechi,desi nu are nici un an,s-a cam dus.Merge el,da butoanele sunt aproape stricate,furtunul s-a rupt,nu tragea ca lumea,se incingea groaznic si mirosea oribil in casa si tot praful mi-l scotea prin spate..Eh,mi-am luat LG si e super,i-a facut al meu azi o proba :))
Azi am avut si restantele,toate intr-o ora,o porcarie..si m-a enervat foarte mult ipocrizia profilor din sala..s-au luat de un tip care avea niste cursuri si i-au tinut o lectie de moralitate ceva de groaza..apoi altuia..si la 2 sec ii vad pe ambii profi ca le spuneau la 2 dintre studenti raspunsurile la grile si le-au facut toate restantele!!!!!!!Pai sa nu-ti vina sa..
Ipocriziaaa,ipocriziaaa omora Romania!(vba carcotasilor!)
V-am pupat,ma duc sa pap ca mi-e fomica si mi-a pregatit al meu cina..
POZE
Minunica mea
21+ cu David Christian

Annie80 spune:
Salutare fetele, ce este asa de liniste ?
Ledi, ai grija de burtica si odihneste-te
sa stapaniti sanatosi lucrurile ce le-ati luat
Noi am fost la plaja, si ametita de mine miam uitat costumul acasa, am zis "o merit" dar nam rezistat si miam luat unul
nou ...si neam balacit si alergat si jucat pana la epuizare, Clau a adormit in 15 min.
Il urmez si eu de indata, cred.
Va pupic 
------------------------
Alergic at stupidity.
catutza spune:
hello!
Leditia , ai grija de tine si de bebe mic, nu mai exagera
sa stapaniti sanatosi lucrurile si la le foloseasca bebe la maxim
de unde le-ati luat?
Annie , sa stapanesti sanatoasa costumul de baie 
Daria , voi ec a-ti facut astazi?
Anca , ma bucur ca ai mai dat un semn
unde a-ti fost in concediu? poze nu ne arati?
eu azi am fost la control la stomatologie, e bine locul unde a fost maseaua se vindeca bine. Dar sunt putin umflata la fatza asa ca iau antiinflamator.
Apoi am fost in parc, ne-a facut fata mea tort si "pijitura" din nisip 

va
, o seara placuta va urez
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Annie80 spune:
ce faceti fetelor ? la plimbari ?
O duminica placuta va doresc, noi aici ne topim, de parca ar veni vara
------------------------
Alergic at stupidity.