Leoaicele DC*(21)*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna celor mai si mai...

O duminica frumoasa si plina de impliniri.

Ledi sa stapaniti sanatosi noiile achizitii,
Anca oricand ne bucura un semn cat de mic macar;

Daria,Ana,Katty,Lilia,Raluca...... si

Blogul lui Bogdan-Andrei

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Neatza..
Dodo am uitat sa te felicit pt apartament.Bravo,felicitari..ma bucur enorm pt voi.
Abia astept sa ne mutam si noi,din pacate mai dureaza..

Catutza,nu exagerez deloc,ba din contra,nu am expus decat o mica parte ,so..asta este,nu suport ipocrizia!no offence

Carutul si scoica le-am luat de la miniblu(sunt de la hauck),iar patutul de la magazinul chicco.Insa lista e lunga rau....:)))

Va doresc o zi superba.

POZE
Minunica mea
22+ cu David Christian

Mergi la inceput

Ledi nu pot vedea pozele sunt eu tampa sau nu merge link-ul?!Arata-mi si mic carut,scoica,patut..te rog!

Blogul lui Bogdan-Andrei

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Ledi nu pot vedea pozele sunt eu tampa sau nu merge link-ul?!Arata-mi si mic carut,scoica,patut..te rog!

Blogul lui Bogdan-Andrei

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Dodo,uneori site-ul nu merge.Habar nu am de ce.Mi s-a intamplat sa nu-mi vad propriile poze..Oricum nu am pus poze cu carutul si patutul :)O sa le trimit pe adresa comuna..ok?Sau daca vrei pe mess..cum doresti.

POZE
Minunica mea
22+ cu David Christian

Mergi la inceput

da e ok pe adresa comuna caci sigur nu-s singura curioasa dar sigur eu mi-s interesata si preturi....
Edit: vazut

Blogul lui Bogdan-Andrei

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

da e ok pe adresa comuna caci sigur nu-s singura curioasa dar sigur eu mi-s interesata si preturi....
Edit: vazut

Blogul lui Bogdan-Andrei

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Dodo,carutul e la 0+.Nu i-am facut poze cu spatarul jos,ca eu eram super obosita si al meu a facut doar 2-3 poze asa..Si l-am montat cat sa vedem ca e in regula,ca asa mai are un carlig care nush ce face..nu stiam cum sa-l strangem la final..cum se ridica spatarul sau cum se da in jos..pana la urma i-am cam deslusit toate necunoscutele..mai putin carligutu ala si 2 capacele care nu stim pe unde se pun..Scoica se ataseaza pe carut.E usor,se manevreaza usor..Impreuna au costat 500ron.Intra pe miniblu si cauta shop'n drive.Btw,pe site e gresit cum ca e doar pana la 12 luni carutul,ca si eu m-am speriat,dar am vbit cu ei ca era ciudat rau sa fie doar pana la 12 luni,mai ales ca-l vazusem pe alte site-uri si scria ca e pana la nush cate kg..15 parca,nu mai retin.
Patutul a fost 250ron de la chicco,e pe 2 nivele..ei spun ca poti pune salteluta de la nivelul intermediar jos,dupa ce copilul nu mai poate sta pe nivelul intermediar..dar eu vreau sa cumpar inca o salteluta pt nivelul de jos ca sa fie mai groasa.Insa asta cand o avea 5-6 luni :))
Oricum sunt multumita de alegerile facute..pe carut si scoica ma asteptam sa dau 660 ca atat mi-a zis ca e cand l-am comandat si ieri cand mi-a cerut 499,am crezut ca-i doar carutul,ca n-are scoica cum imi zisese mie,ca or fi separate si mai dau si pe aia vreo 2,5-3mil..asa ca i-am zis tipei cu juma' de gura..aaa,deci trebuie sa iau si scoica,cat mai e si aia?La care tipa,nuuu,e cu totul,scoica e tot in cutie!Nu i-am mai zis ca imi zisese cand l-am comandat ca e 660 ;))
Gata,ca poate plictisim audienta.

POZE
Minunica mea
22+ cu David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

hello!

noi azi am fost la mama la curte...maine plecam la tara la bunici, asa ca va pe toate fara exceptie si ne "auzim" marti seara sau miercuri.

Leditia , nu te-au costat mult carutul, scoica si patutul, sa pui poze sa le vedem si noi. Mie asa mult i-mi plac lucrurile astea de bebei

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Lucruri de bb-i, mereu pierd timpul printre ele, mai ales rochitze

catutza distractie placuta la mama ta, sa ne aduci si tu poze

Eu maine incep munca, intre ghilimele, caci nu e ceva serios, e la compania unde lucreaza si al meu sot si , data trecut mai mult am taiat frunza de menta frecata...dar mai trece timpul.

Si eu va

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Annie , spor la munca!

am intrat pt 2 min ca sa va servesc cu o si o de la noi ca astazi facem 7 ani de cand ne-am casatorit si de la Maria mea

La multi ani, Mariilor!!! sa ne traiti

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Eu intru sa dau sa va invit la party, Si

LA MULTI ANI! Tuturor Mariilor si Marianilor care ii aveti ...sa fiie sanatosi si Maica Domnului sa-i protejeze!

Catutza so pupi pe Bia sa fie sanatoasa

uratimi good luck la trezit pui mici !

o zi buna!

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput