Septembrie in turcia sau grecia?
Ani de zile am fost tot in Turcia si m-am cam saturat, Acuma as vrea undeva in Grecia dar am tot auzit ca un hotel de 5 stele acolo nu este la nivelul unuia din Turcia.Sincer nu stiu ce sa aleg si unde? Sau Mallorca dar acolo nu stiu cit e de cald la mijlocul lui septembrie....
Raspunsuri
karfe spune:
Crede-ma dupa ce ai fost in Turcia,ai sa fii extrem de dezamagita de grecocoi,si noi am zis sa mai schimbam Turcia si prost am ales
Angelinne spune:
Pai si unde a=ti fost in grecia de ai fost dezamagita? Nu pot sa cred ca nu gasesc un hotel misto sa imi placa....
karfe spune:
Uita-te la subiectul Vacanta in Grecia si Thasos,acolo am detaliat pe unde am mers,dar nu a fost problema de locatii chiar plajele sunt mai superbe decat in Turcia,dar oamenii sunt,mai ales dupa ce ai vazut cum esti servita de turci,sa te duci la puturoseniile de grecocoi,iti spun din proprie experienta te vei enerva la maximum.
Si este parerea tuturor care au fost anul acesta(si care au fost in Turcia inainte).
Ma rog iarasi mai enervez niste fani greci.
Angelinne spune:
Gata nu mai merg cred in grecia ca plecarea inapoi se face la 7 dimineata deci practic ultima zi si noapte nici nu le stai acolo si platesti degeaba...sa vedem cum e la turci.... tu pe unde ai fost in turcia? ca nu mai stiu ce hotel sa aleg
karfe spune:
Noi am cam fugit de serviciile all inclusive,ptr ca noua ne place sa iesim ,sa mancam pe afara prin localurile lor neaose,si mai mult de 3zile nu stam intr-un loc,dar un loc care mi-a placut a fost Rixos Tekirova Antalya care este un club f.frumos si cu servicii f. bune
luny spune:
eu am fost in toate 3 locurile...indiscutabil, Mallorca e in top, dar si alte preturi! in Mallorca am fost la inceput de septembrie si vremea a fost perfecta tot sejurul!
turcii mi s-au parut o natie de tigani, sa te arda la orice, iar serviciile la 4 stele, AI, slaabeee..in Grecia, a fost super anul trecut, si asta seara plecam iar! peisaje si plaje superbe, ca oameni am intalnit numai persoane sociabile si primitoare..in Turcia nu mai calc! potentialul Greciei este urias, trebuie sa stii ce vrei si cu siguranta gasesti!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Fania spune:
Principiul e acelasi peste tot, pretul spune totul...
E adevarat ca 5 stele in Turcia nu este acelasi lucru cu 5 stele in Grecia unde sistemul de all inclusive mai are muuulllt pana sa ajunga la nivelul Turciei.
poti incerca :
http://www.ellada.net/sani/sani-beach-hotel/index.php
Si noi am fost anul trecut in Grecia aici: http://www.portocarras.com/
o locatie superba dar serviciile si dotarile pentru copii sunt destul de slabe comparativ cu Turcia.
Acum depinde si ce vrei si cum vrei sa arate structura vacantei tale.
Eu zic ca e bine sa mai schimbi destinatiile chiar cu riscul unei dezamagiri.
[poze]
Crinutz spune:
Nu poti sa etichetezi o tara si un popor ca fiind puturosi si naspa si mai stiu eu cum doar ca nu ti-a placut tie unde ai stat in Grecia. Imi place Grecia, nu sunt super fan, e drept ca nu am fost in turcia dar nici nu ma incanta ideea sa stau in resort si sa vad doar hotelul 7 zile din 7. Nu sunt o mancacioasa asa ca mancarea nu e punctul meu forte, eu vreau peisaje si relaxare, lucruri pe care le-am gasit in Grecia.
Angelinne, e pacat sa nu vezi si grecia si sa vii cu propriile tale impresii de acolo si apoi sa ne zici daca e ok sau nu. Uite eu am un exemplu de grec care si-a facut un super hotel in thassos pe langa vila pe care o are de ani de zile, f bine ingrijite amndoua locatiile, care nu e deloc puturos, din contra sta zi si nopate in hotel sa asigure clientilor tot ce le trebuie. iti poti inchipui ca un om care sta langa toate plajele alea minunate nu ajunge deloc sa faca macar o baie tot anul ??? si nu ca i-ar fi lene, nu are timp sa faca asta pt ca munceste.
Daca vrei un link cu acest hotel il gasesti la http://www.astirnotos.gr e de 4 stele si arata muuult mai bine in realitate. Am si poze facute de mine.
asa ca mai reflectati asupra greciei si grecilor inainte de a-i jigni, nu sunt toti la fel si sunt deasupra noastra cu mult. Cu siguranta ma voi intoarce oricand in Grecia si poate cine stie vreodata ma voi muta aclo.
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"
http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia 2006/2007
Angelinne spune:
Nu reusesc sa vad pozele cu camerele, plaja etc/// se pare a fi f misto si modern///