Septembrie in turcia sau grecia?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Eu la turci nu am fost, insa in Grecia mi-a placut ft mult, noi ne-am petrecut luna de miere in Creta, am vizitat toata insula si e ft frumoasa, am stat 2 saptamani , ne-am inchiriat o masina pt cateva zile, am facut excursii, am stat la hotel de 3 stele jumate si a fost super! Iar mancarea a fost ft buna!
In Mallorca am fost anul trecut in septembrie cu copii (4 si 1.6 atunci) si am fost incantati! Apa a fost calda, timp frumos, am stat 8 zile pana la mijlocul lunii! Acolo am avut apartament, cu bucatarie, dormitor, baie, bucataria era dotata cu tot ce aveai nevoie, ideal pt persoane cu copii mici, iar dejunul si cina le luam la hotel!
La turci nu am fost inca si nici nu vom merge in viitorul apropiat!

Daca la turci ai fost de atatea ori si te-ai saturat, eu as opta pt Grecia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Angelinne, te referi la hotelul de care am scris eu? Daca da uite intra aici http://good-times.webshots.com/album/566098851doeaPN sunt poze facute de mine. Poti vedea si pe site, cand iti apare acea carte trebuie sa dai click pe coltul paginii, ca si cum ai da pagina. Arata mai bine in realitate zic eu.

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia 2006/2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Oameni buni , Grecia nu inseamna numai Thassos si Halkidiki iar asta cu puturosenia mie mi se pare extrem de deplasata.

La turci eu nu as merge nici gratis. Dar am alte motive.Pana si faptul ca au ajuns sa inchirieze Sf. Sofia pt nunti si targuri de haine si mi se ia. Si daca la un moment dat ma gandeam ,dupa ce am vizitat Cipru am sters definitiv Turcia din lista cu obiective turistice.

Hotel de 5 stele? Va sugerez Elouda - Creta. Eu am ramas inmarmurita.Si va rog sa ma credeti (si sa nu interpretati aiurea) ca am vazut suficiente stele.

Iar despre mancare dati-mi voie sa va spun ca bucataria greceasca, turceasca, armeana inseamna cam acelasi lucru.

Mergi la inceput