Mamici de septembrie octombrie 2008 (134)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Neata burtici si mamici
EU raportez ca m-am trezit si ma simt cam ametita...sa fie de la ceaiul de menta..nu-mi dau seama. Noi suntem tot in santier..azi sper sa terminam o camera..planuri pe ziua de azi..nu prea..n-am chef de nimic...desi sunt atatea de facut.

Nushulica felicitari pt. schimbarea semnaturii

Ma uitam pe listuta...cate cezarieneeee...

34

poze http://community.webshots.com/user/baby_boy80

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

eva mie dr mi-a recomandat inca de la morfo de 22s sa=mi iau tensiometru si am luat din selgros de asta digital pt incheietura topcom health cad ca se cheama si e f bun il folosesc zilnic si eu si sotul...si tot familionu cand vin pe la noi le iau tensiunea

a costat 60lei

iepu ce faci?cum te simti?

33+ DAVID-MIHAI

Merci frumos

36+ LUCA

AMR 22 ZILE!!!

POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Eva ti-ai luat termometru de la chicco special pt copii din acela cu varful flexibil?la unul va trebui sa ma hotarasc si eu ca sa-i iau temperatura puiului.dar termometru de camera ai vazut pe undeva?aveau la c h i c bb dar am vazut dupa ce am dat comanda si am lasat-o asa.

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 2s!

38+LUCA

AMR 14 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui musettepink

Clau eu am termometru digital de la omron si il suspectez de prostie,arata niste temperaturi de te dore capul.....chiar ma gandeam sa-mi iau termometru din ala clasic.

38+LUCA

AMR 14 ZILE

imi pare rau ca nu merge bine al tau, insa eu nu am avut probleme cu el si tensiunea aratata este exacta, deoarece am verificat-o cu cea luata in spital si la medicul de familie.

37 + weeks - Mami fericita de Irina Alexandra

Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

AMR 4 zile ??? mai mult sau mai putin

Mergi la inceput

Clau cine stie ce are,o sa iau altul pt bebe ca sa nu stau stresata ca nu arata bine.

38+LUCA

AMR 14 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui musettepink

Eva ti-ai luat termometru de la chicco special pt copii din acela cu varful flexibil?la unul va trebui sa ma hotarasc si eu ca sa-i iau temperatura puiului.dar termometru de camera ai vazut pe undeva?aveau la c h i c bb dar am vazut dupa ce am dat comanda si am lasat-o asa.

38+LUCA

AMR 14 ZILE

Da, e cel mic pediatric, de la chicco (digital)!

Uite aici la baby comfort un termometru de baie/camera, merge in ambele sensuri si nu e digital ca sa dea erori dar nici cu mercur. http://www. b a b y c o m f o r t . r o/index.php?cmd=show_product&id=1052

Eu mai am uun termometru de camera clasic, de perete, dar vreau sa il iau si pe acesta salupa de la babycomfort, mi se pare ok! Ei au produse bune!

36+ LUCA

AMR 22 ZILE!!!

POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Termometru de camera trebuie sa iau, pt bebe am luat mai de mult

34+ mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

Mergi la inceput

Eva merci!e ok ala.eu am de baie de la Nuk fara mercur,cu un ulei special dar e doar de baie,asta e mai convenabil!

38+LUCA

AMR 14 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Clau suntem cat se poate de vecinute eu mai stau pt scurt timp pe dunavat aproape de salaj
Eu am un tensiometru de la zepter cumparat de mama mai demult. Uneori mi pe pare ca greseste dar nu stiu:-)

34+ Anda Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui 300

Clau suntem cat se poate de vecinute eu mai stau pt scurt timp pe dunavat aproape de salaj
Eu am un tensiometru de la zepter cumparat de mama mai demult. Uneori mi pe pare ca greseste dar nu stiu:-)

34+ Anda Teodora

nu pot sa cred, eu stau tot pe Dunavat vis a vis de scoala de soferi , de fapt adresa bl. meu e salaj 134
hai ca e tare de tot

daca as putea iesi din casa sa ne vedem ce frumos ar fii, dar cum eu sunt consemnata la pat e cam greu, dar ne intalnim sigur dupa ce nastem sa ne plimbam bebeii

37 + weeks - Mami fericita de Irina Alexandra

Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

AMR 4 zile ??? mai mult sau mai putin

Mergi la inceput