Mamici de septembrie octombrie 2008 (134)
Raspunsuri - Pagina 5
nushulica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui EvaF Ma repet, dar poate nu s-a vazut editul meu. Totusi, am si azi un obiectiv: trebuie musai sa imi cumpar un tensiometru. Am vazut pe chicbb unul de la Scala, digital, pentru incheietura mainii, garantie 24 luni. Dar as vrea sa cobor la farma sa vad ce au si ei, mi-ar trebui din seara aceasta. Ce imi recomandati? Dr mi-a zis ca nu am tensiune, ca albumina in sange nu am (v-am zis lipsa proteinurie) dar se poate sa fac de la caldura si greutate. Daca tot mi-a dat Diazepam, unul seara, as vrea sa imi montorizez si tensiunea sa vad daca are vreun rost sa iau mai multe zile, daca se vad efecte! 36+ LUCA AMR 22 ZILE!!! ![]() POZE CAMERA LUCA VIDEOS LUCA!!! “Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23) |
eva mie dr mi-a recomandat inca de la morfo de 22s sa=mi iau tensiometru si am luat din selgros de asta digital pt incheietura topcom health cad ca se cheama si e f bun il folosesc zilnic si eu si sotul...si tot familionu cand vin pe la noi le iau tensiunea
a costat 60lei
iepu
ce faci?cum te simti?
33+
DAVID-MIHAI
babytza spune:
Musette ti s-a facut de nastere ???? Te uiti la Psiho 4 ??![]()
Foarte freaki filmul asta.... Stai cuminte si baga filme de dragoste mamica...
Valentina
34 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui 300 Io intr-un sfert de ora trebuia sa intru pe usa biroului si sunt inca acasa Am un cheeef.... sa calatoresc de la rahova la romexpo de nu ma vad. Va pup, mai intru de pe tel ca ma omoara drumul asta... asta cu conditia sa stau jos. In ultima vreme burta e evidenta si ma cam lasa lumea sa stau jos. Ba sunt si unii care-i ridica pe altii sa stea "doamna aia gravida". Frumos asa. 34+ Anda Teodora |
300 unde locuiesti, ca vad ca ai scris Rahova? suntem vecine?
eu stau la Sebastian pe langa la fourmi
37 + weeks - Mami fericita de
Irina Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 4 zile ??? mai mult sau mai putin
musettepink spune:
Super,sa le folositi sanatosi.Cantar din ala am luat si eu si tare mi-a placut poza lui Boo cum dormea Alexandru in el
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 2s
!
38+

LUCA

AMR 14 ZILE 

clau_geo spune:
| citat din mesajul lui EvaF Ma repet, dar poate nu s-a vazut editul meu. Totusi, am si azi un obiectiv: trebuie musai sa imi cumpar un tensiometru. Am vazut pe chicbb unul de la Scala, digital, pentru incheietura mainii, garantie 24 luni. Dar as vrea sa cobor la farma sa vad ce au si ei, mi-ar trebui din seara aceasta. Ce imi recomandati? Dr mi-a zis ca nu am tensiune, ca albumina in sange nu am (v-am zis lipsa proteinurie) dar se poate sa fac de la caldura si greutate. Daca tot mi-a dat Diazepam, unul seara, as vrea sa imi montorizez si tensiunea sa vad daca are vreun rost sa iau mai multe zile, daca se vad efecte! 36+ LUCA AMR 22 ZILE!!! ![]() POZE CAMERA LUCA VIDEOS LUCA!!! “Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23) |
Asa este nu s-a vazut din prima editul tau, eu una iti recomand sa iei de la farmacie de la firma Omron, eu am de la ei si sunt super multumita.Problema e ca sunt destul de scumpe. Eu am dat pe el acum 1 an 4 mil. dar a meritat.
37 + weeks - Mami fericita de
Irina Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 4 zile ??? mai mult sau mai putin
denisa.g spune:
Eva - referitor la tensiometru, daca ai mai folosit din cel pt incheietura mainii poti sa iei linistita, de care vrei, dar daca nu ai folosit sa incerci mai intai. La mine nu merge , imi da eroare. Eu mi-am cumparat de brat, tot electronic. Sa nu ai surprize ca mine sa-l cumperi pe cel pt incheietura si sa nu-ti priasca.
Sunt mai scumpute: 200 ron
37 + 
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
musettepink spune:
babytza daca nu era film de dragoste aseara....m-am uitat si eu am zis ca putina adrenalina nu strica dar chiar asa....cel mai mult mi-a placut cand a omorat-o pe aia cu drujba de la etaj
Ah uite niste agitate pt tine la dr
Babytza si David

Sa le pupi pe Simodina si Kid!!!!
Are cineva idee cat dureaza sa-mi faca o perdea in Bricostore?mi-a zis mama ca dureaza o saptamana iar mie mi s-a parut enorm.....sunt super nervoasa ca ala de trebuia sa faca jaluzele imprimate e un neserios 
asa ca azi mi s-a pus pata si ma duc sa cumpar perdea,cat sa mai stau cu cearceaf in geam!
!
38+

LUCA

AMR 14 ZILE 

musettepink spune:
Clau eu am termometru digital de la omron si il suspectez de prostie,arata niste temperaturi de te dore capul.....chiar ma gandeam sa-mi iau termometru din ala clasic.
!
38+

LUCA

AMR 14 ZILE 

angelynna82 spune:
Nushulica felicitari pentru schimbarea semnaturii
, asteptam poze cu ceea ce primesti 
Babytza bafta la dr azi 
Sincer nu as vrea sa ma supar...dar e inevitabil 
34+
mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
EvaF spune:
| citat din mesajul lui musettepink Clau eu am termometru digital de la omron si il suspectez de prostie,arata niste temperaturi de te dore capul.....chiar ma gandeam sa-mi iau termometru din ala clasic. asa creste minunea noastra,un baietel Doamne ajuta in continuare!Mai avem 2s !![]() 38+![]() ![]() LUCA![]() ![]() AMR 14 ZILE ![]() ![]() ![]() |
Eu am luat termometru digital de la chicco, e superok, indica aceeasi temp ca cel clasic!
36+
LUCA
AMR 22 ZILE!!! 
POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)