Mamici de septembrie octombrie 2008 (134)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

felic, andy multumesc!!! singura mea pb e ca nu stiu s-o schimb...am intrat la profil personal si e schimbat totul pe acolo si nu ma mai descurc

32+ DAVID-MIHAI

Neatza si de la noi dupa un somn de 12 ore!

Azi nu am plan decat sa ma vopsesc. Am chef sa ma rasfat!

Nusha, la "Profil personal" intri jos, ultima rubrica "Optiuni profil", dupa ce ai completat toata coloana inainte. Odata tot completat ramane asa, si intri zilnic la ultuma rubrica "Optiuni profil" sa iti schimbi semnatura, in caz ca o schimbi zilnic.

Edit: ba am si azi un obiectiv: trebuie musai sa imi cumpar un tensiometru. Am vazut pe chicbb unul de la Scala, digital, pentru incheietura mainii, garantie 24 luni. Dar as vrea sa cobor la farma sa vad ce au si ei, mi-ar trebui din seara aceasta. Ce imi recomandati?
Dr mi-a zis ca nu am tensiune, ca albumina in sange nu am (v-am zis lipsa proteinurie) dar se poate sa fac de la caldura si greutate. Daca tot mi-a dat Diazepam, unul seara, as vrea sa imi montorizez si tensiunea sa vad daca are vreun rost sa iau mai multe zile, daca se vad efecte!

36+ LUCA

AMR 22 ZILE!!!

POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Nusha si Deni sunteti niste fericite ca are cine sa va ajute cu calcatul, si la mine ar calca tati sau mama dar ei ajung foarte tarziu acasa si ii cred ca nu le mai arde de calcat. Plus ca tati are o lista intreaga cu lucruri to do, asa ca incerc si eu sa mai fac ceva, oricum daca se declanseaza acum nasterea nu prea mai am frica, ca deja sunt in saptamana 38, la termen cum se spune.

Nusha felicitari pt noua semnatura

37 + weeks - Mami fericita de Irina Alexandra

Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

AMR 4 zile ??? mai mult sau mai putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Nushulica – felicitari pt semnatura . La mai mare, pana la termen
300 – eu de o luna iau calciu lactic si vigantol, tocmai pt a evita aceasta lipsa de calciu. Si la 2 zile elevit.

37 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Super Eva, si eu vreau sa ma vopsesc in weekend ca nu vreau sa vina bb si sa fiu nevoita sa ma vopsesc si sa-i fie rau lui bb de la mirosul de vopsea(chiar daca e fara amoniac tot are un miros intepator)
bafta sa prinda bine

Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Io intr-un sfert de ora trebuia sa intru pe usa biroului si sunt inca acasa

Am un cheeef.... sa calatoresc de la rahova la romexpo de nu ma vad. Va pup, mai intru de pe tel ca ma omoara drumul asta... asta cu conditia sa stau jos. In ultima vreme burta e evidenta si ma cam lasa lumea sa stau jos. Ba sunt si unii care-i ridica pe altii sa stea "doamna aia gravida". Frumos asa.

34+ Anda Teodora

Mergi la inceput

Ma repet, dar poate nu s-a vazut editul meu.
Totusi, am si azi un obiectiv: trebuie musai sa imi cumpar un tensiometru. Am vazut pe chicbb unul de la Scala, digital, pentru incheietura mainii, garantie 24 luni. Dar as vrea sa cobor la farma sa vad ce au si ei, mi-ar trebui din seara aceasta. Ce imi recomandati?
Dr mi-a zis ca nu am tensiune, ca albumina in sange nu am (v-am zis lipsa proteinurie) dar se poate sa fac de la caldura si greutate. Daca tot mi-a dat Diazepam, unul seara, as vrea sa imi montorizez si tensiunea sa vad daca are vreun rost sa iau mai multe zile, daca se vad efecte!

36+ LUCA

AMR 22 ZILE!!!

POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Iepurila sunt aici !!!

Valentina 34 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui clau_geo

Super Eva, si eu vreau sa ma vopsesc in weekend ca nu vreau sa vina bb si sa fiu nevoita sa ma vopsesc si sa-i fie rau lui bb de la mirosul de vopsea(chiar daca e fara amoniac tot are un miros intepator)
bafta sa prinda bine

Clau, eu m-am vopsit toata sarcina, cam la 6 saptamani asa, si a prins excelent de fiecare data! Eu nu am probleme cu "neprinsul", nici in "acea perioada" nu aveam, tot prindea!
Bafta si tie!

36+ LUCA

AMR 22 ZILE!!!

POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

multumesc fetelor pt ajutor cu schimbare\a semnaturii si pt felicitari!!!!

m-a sunat de la tnt imi vine al2lea colet de la bimbomarketasa ca azi sunt un pic mai happyi-am luat scaun de masa(stiu...nu radeti...sunt nebuna) niste jucarii si cantarul chicco cum are si boo

asa ca nu ma mai culc 1.ca mi-a fugit somnul si 2.ca a zis curierul ca vine pana in ora 12

33+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Felicic stau cumintica pana luni ca trebuie sa stiu cum nasc inainte sa ma apuce facerea.Abia astept sa ne vedem.O sa vina si sotul cu mine sa-mi tina isonul cu cezariana la dr

Nusha
filmul era ceva cu American nu stiu cum ,pe pro cinema.

Andy nu am nici o presimtire legata de mine pt azi,ma gandeam la bitzaAh si eu domr f bine pe partea dreapta!!!!!!!

300 merci mult,o sa vad daca mai continua poate o sa iau si magneziu

Iepurila, babytza e pe forum,tocmai e a scris azi!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 2s!

38+LUCA

AMR 14 ZILE

Mergi la inceput