Mamici de septembrie octombrie 2008 (134)
Raspunsuri - Pagina 15

musettepink spune:
musettepink spune:
 Andree and eu abia astept sa nasc si daca vrea saptamana viitoare e super(el sau dr )!!!!!!!tu faci cezariana?Eu zic la scosul din spital ca in masina sa pui fertita in cosul auto pt ca nu se stie ce frane pune tati si e bine ca ea sa fie protejata in cos decat la tine in brate!
)!!!!!!!tu faci cezariana?Eu zic la scosul din spital ca in masina sa pui fertita in cosul auto pt ca nu se stie ce frane pune tati si e bine ca ea sa fie protejata in cos decat la tine in brate!
Fetelor ca tot intrebati de alaptat, vedeti ca pe adresa de mail comuna,Simodina a trimis 2 carticele de dr Ana Culcer fff interesante.Poate le-ati vazut dar am zis sa va mai amintesc de ele sa le studiati!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 2s !
!
 38+
38+

LUCA
LUCA

AMR 14 ZILE
AMR 14 ZILE 

andreea_and spune:
andreea_and spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui EvaF Merci de sfat!        Noi vorbeam de adusul acasa din spital! Normal ca pana la masina o poti scoate in brate, dar in masina eu, una, il pun pe Luca in scoica, nu in landou si nici in geanta aceea de bebei. Sunt mai putin safe! | 
 Se vede ca sunt ametita de la pastile nu?
 Se vede ca sunt ametita de la pastile nu?  Pai in masina sigur va fi in scaunul special, nici nu ma gandesc altfel. Citeam si in cartea de sarcina ca in State nu iti da drumul din spital cu bebe daca nu ai scaun de masina pt el, e obligatoriu. Mi se pare si normal.
 Pai in masina sigur va fi in scaunul special, nici nu ma gandesc altfel. Citeam si in cartea de sarcina ca in State nu iti da drumul din spital cu bebe daca nu ai scaun de masina pt el, e obligatoriu. Mi se pare si normal. 37+ cu
 37+ cu  Mina Alexandra
  Mina AlexandraAMR 16 zile
Poze

iriss_04 spune:
iriss_04 spune:
| citat din mesajul lui musettepink Nu am nici un motiv pt care sa trebuiasca sa nasc prin cezariana doar piticul meu de pe creier care asa considera mai elegant si mai safe.Mie nu-mi plac lucrurile neprevazute si o nastere naturalate cam ia prin surprindere,nu ma gandesc decat ca daca am ghinion si nimeresc cine stie ce moasa,dr plecat ,anestezist prost etc asa la cezarian am totul planificat si psihic ma simt mult mai ok asa.Singurul lucru care nu-mi place e c aleg ziua de nastre copilului dar pana la urma tine de programarea dr deci nu o aleg eu.Dr meu e adeptul nasterii naturale mai ales ca eu chiar nu am probleme,nici bebe f mare dar acum chiar cand inclinam 60 la suta spre o nastere naturala am aflat ca el pleca fix cand am eu dpn si chestia asta ma facut sa ma intorc iar la cezariana si recunosc si ce a patit Moni m-a speriat si deci acum 98 la suta sunt pe cezariana.Luni vad ce si cum exact ca atunci merg la dr si vad daca reusesc sa-l conving si pe el. asa creste minunea noastra,un baietel Doamne ajuta in continuare!Mai avem 2s  !   38+    LUCA    AMR 14 ZILE    | 
si eu gandesc la fel despre nasterea prin cezariana
 ,acum si prietena mea m-a speriat si nu as vrea sa va sperii si pe voi dar tr sa va spun:prietena mea a optat pt ceza si asa ia si facut dr T si la nastere au vazut ca bebe avea infectie la plamani si practc nu s-a observat la analizele ei,,,practic dintr-o infectie a ei mai veche prob netratata la timp  a trasmis si micutului,,,practic ia zis si T ca la nastere normala micutul nu ar fii rezistat,,offf acum ne rugam cu totii sa-si revina piticutul
,acum si prietena mea m-a speriat si nu as vrea sa va sperii si pe voi dar tr sa va spun:prietena mea a optat pt ceza si asa ia si facut dr T si la nastere au vazut ca bebe avea infectie la plamani si practc nu s-a observat la analizele ei,,,practic dintr-o infectie a ei mai veche prob netratata la timp  a trasmis si micutului,,,practic ia zis si T ca la nastere normala micutul nu ar fii rezistat,,offf acum ne rugam cu totii sa-si revina piticutulandy.p

37+andrei sebastian
37+andrei sebastianAMR 3 saptamani

lenyi79 spune:
lenyi79 spune:
 musettepink te rog trimite-mi si mie parola de pe contul comun sa mai citesc si eu din carticelele puse acolo.
LauraY  36+
 36+  Daria Maria
 Daria Maria
Ghemotocul meu 
Mai sunt 24 de zile pana la marea intalnire cu Dariuta 

EvaF spune:
EvaF spune:
 Cui mai facem galerie? Cine naste weekendul asta? Vad ca urmatoarele pe lista sunt Bitza si Dyanira! Cum sunteti, fetelor? 36+
 36+     LUCA
 LUCA    

AMR 22 ZILE!!!
 AMR 22 ZILE!!! 
POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!! 
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

felicic76 spune:
felicic76 spune:
| citat din mesajul lui andy.p musette eu ii fierbeam apa de la robinet si asa ii faceam baitza si-i puneam musetel in ea.Oricum la maternitate ti-l spala la chiuveta sub robinet.  37+  bbelina laura si andy (07.04.2002) | 
pai daca il obisnuiesc la spital cu clorina din apa, de ce-am schimba noi
 ....... sper ca al meu sa nu semene cu ta-su, sensibilos la piele, c-am pus-o
....... sper ca al meu sa nu semene cu ta-su, sensibilos la piele, c-am pus-o
 32+
32+  Vlad
Vladfalcone
bibinika
D'ale gravideniei

andreea_and spune:
andreea_and spune:
| citat din mesajul lui musettepink Andree and eu abia astept sa nasc si daca vrea saptamana viitoare e super(el sau dr  )!!!!!!!tu faci cezariana?Eu zic la scosul din spital ca in masina sa pui fertita in cosul auto pt ca nu se stie ce frane pune tati si e bine ca ea sa fie protejata in cos decat la tine in brate!  Fetelor ca tot intrebati de alaptat, vedeti ca pe adresa de mail comuna,Simodina a trimis 2 carticele de dr Ana Culcer fff interesante.Poate le-ati vazut dar am zis sa va mai amintesc de ele sa le studiati! | 
 Si eu de-abia astept insa mi-e si frica in acelasi timp. Teoretic luni aflu cum si cand nasc dar cat am fost in spital doctorul m-a tot avertizat ca el nu crede ca nasc natural, data fiind tensiunea crescuta si bebelina mare. Si el e adeptul nasterii naturale, asa ca daca el sugereaza cezariana inseamna ca asa trebuie. Nici eu nu vreau sa risc, desi am fost convinsa toata sarcina ca voi naste natural, asta e, sa ne ajute Dumnezeu sa fim sanatoase si noi si mai ales bebeii. Inca incerc sa ma obisnuiesc cu ideea de cezariana.
 Si eu de-abia astept insa mi-e si frica in acelasi timp. Teoretic luni aflu cum si cand nasc dar cat am fost in spital doctorul m-a tot avertizat ca el nu crede ca nasc natural, data fiind tensiunea crescuta si bebelina mare. Si el e adeptul nasterii naturale, asa ca daca el sugereaza cezariana inseamna ca asa trebuie. Nici eu nu vreau sa risc, desi am fost convinsa toata sarcina ca voi naste natural, asta e, sa ne ajute Dumnezeu sa fim sanatoase si noi si mai ales bebeii. Inca incerc sa ma obisnuiesc cu ideea de cezariana.Multumim de sfat, mi se pare ca dr Culcer e neonatolog la Municipal unde nasc eu,
 , poate am noroc sa o intalnesc pe acolo.
, poate am noroc sa o intalnesc pe acolo. 37+ cu
 37+ cu  Mina Alexandra
  Mina AlexandraAMR 16 zile
Poze

felicic76 spune:
felicic76 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui iriss_04 
 si eu gandesc la fel despre nasterea prin cezariana  ,acum si prietena mea m-a speriat si nu as vrea sa va sperii si pe voi dar tr sa va spun:prietena mea a optat pt ceza si asa ia si facut dr T si la nastere au vazut ca bebe avea infectie la plamani si practc nu s-a observat la analizele ei,,,practic dintr-o infectie a ei mai veche prob netratata la timp  a trasmis si micutului,,,practic ia zis si T ca la nastere normala micutul nu ar fii rezistat,,offf acum ne rugam cu totii sa-si revina piticutul andy.p   37+andrei sebastian AMR 3 saptamani  | 
atunci musette, in genunchi la Dr, T sa ne faca cezariana
 promit ca scot si doua lacrimi
 promit ca scot si doua lacrimi deja am auzit prea multe in ultimul timp
 deja am auzit prea multe in ultimul timp
iriss: multa sanatate piticului, sigur se va face bine, cel putin prietena ta are o sansa uriasa, pe care Monica nu a avut-o

32+
32+  Vlad
Vladfalcone
bibinika
D'ale gravideniei

iriss_04 spune:
iriss_04 spune:
 felicic76:te rog sa nu te sperii,, o sa  fie bine ai sa vezi
o sa  fie bine ai sa vezi
andreea_and:tinem pumnii pt luni 37+andrei sebastian
37+andrei sebastian
AMR 3 saptamani

andreea_and spune:
andreea_and spune:
 Iriss multa sanatate puiului prietenei tale! 
Eu zic sa mergem pe mana doctorilor nostri, daca ei recomanda cezariana atunci asa sa fie, daca recomanda natural, da-i si lupta! Acum depinde si de cata incredere are fiecare in medicul ei. 37+ cu
 37+ cu  Mina Alexandra
  Mina Alexandra
AMR 16 zile
Poze