Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (131)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

fetele nu va mai certati cu listutzele alea, ca daca nu, le fac eu si gata! si ies o porcarie si avem motiv dupa aia sa ne paruim, asa ca de sfarsit de odisee!

CAMY...nu stiu ce sa zic...da parca nici eu nu cred ion coincidente...Poate il tii intre lumi cu sufletul tau neimpacat...cine mai stie...sunt atat de incurcate unele cai....

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Salutare fetele si bebicii,

Intai si intai vreau sa va anunt cu maaaare intarziere ca Cezar George a vazut pentru prima data lumina pe 23.06, la ora 21.55, prin cezariana, 3.200 kg, 51 cm si Apgar 9.
Danagie, merci mult penru PM, abia acum am reusit sa il citesc. Am lipsit motivat pentru ca pe langa timpul solicitat de cei doi strumfi ai mei, am reusit sa ne mutam in casuta noua.
Nu va pot descrie ce impliniti si fericiti suntem, copiii sunt minunati, Anastasia il iubeste mult pe Cezar. La noi in casa sunt numai rasete si chicoteli, Cezar incepe si rade si gangureste numai cand ne aude pasii. Papa titi 100%, ceea ce nu as fi sperat nici in cele mai frumoase vise pentru ca la strumfa m-am chinuit 3 saptamani si dupa aceea a disparut de tot lapticul. Dar nu il las..am avut si eu momente cand a scazut lactatia, la cata oboseala am papat cu mutatul si aranjatul. Eu cum simt ca nu se mai umplu sanii, ma mulg vreo doua zile dupa fiecare masa si se regleaza. Pe langa asta, iau Galafor, ceai de la Hipp si Fares si vad ca functioneaza. CEzar re acum 5 kg 600, sunt super multumita.
Am reusit sa mai citesc un pic din urma si mi-am intarit convigerea ca sunteti un grup deosebit, cum nu am mai intalnit pe acest forum, sa dea Dumnezeu sa ramaneti mereu la fel.
CAmy, nu am cuvinte sa exprim ceea ce am simtit cand am aflat de nenocirea voastra, Darius este un mic ingeras care va avea grija ca mamica lui sa nu mai sufere.
Sper sa intru cat mai des de acum, mai ales ca se raceste vremea si nu o sa mai iesim atat de mult in parcuri.
Daca vreti sa ne cunoasteti, gasiti poze cu minunile mele aici http://www.dropshots.com/anastasia6.
V-am pupat

Ralu, cea mai fericita mami de strumfi: Anastasia(01.01.2006) si Cezar (23.06.2008)
Poze si filmulete minuni:www.dropshots.com/anastasia6 " target="_blank"> Noutati
www.flickr.com/photos/14405706@N03/sets//" target="_blank">Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Bunadimineata!
DIARUX, ai mare dreptate, ma plitisesc rau de tot si-mi trebuie neaparat bebe ca sunt pe punctul de a o lua rara!
RALIRALI, bine ai revenit, sa-ti traiasca micutul, sa fie sanatos!
DANA, off, si eu insist da s-ar parea ca n-am noroc!Foarte frumoasa ideea cu paharele de sampanie ca marturii!
NATI, spor la placintit!Si ca tot veni vorba, as manca si eu o placinta cu mere!
MADA, spor la pregatiri, cred ca azi o sa fie cel mai greu!
DANANGIE, sunt frumoase toate listutele, ajungeti voi la un consens pina la urma, io-mi fac probleme ca s-ar putea sa raman in urma, pe lista cu gravidute
DIANA, am vazut marturiile, foarte frumoase, esti cu adevarat talentata!

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita40+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei
AM INTRAT IN PRELUNGIRI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Fetelor, noi la botez am lipit poza lui bebe pe sticlele de vin, de fapt cei de la restaurant le-au lipit. Au fost suficiente sticle ca fiecare familie sa ia cate una si acasa.
Violeta, odihneste-te muuuuuuuuult, muuuuuuuult ca imediat o sa vrei o clipa de plictiseala :-). Bafta multa si nastere usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

RALIRALI, , asta imi tot zic si eu, dar crede-ma sunt atat de odihnita incat simt ca dau pe dinafara!
Foarte misto si ideea cu sticla de vin.

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita40+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei
AM INTRAT IN PRELUNGIRI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!

Am ramas in urma cu noutatile...

Serenity, felicitari mamico!!! Refacere rapida mamico si te asteptam cu povestea nasterii!!! Raducu, bun venit puiule pe lume!!!Sa fii sanatos si sa aduci multe bucurii parintilor!!!

Gabriela, felicitari pt mica crestina.Nu conteaza ca nu sunt artistice pozele, important e ca aveti amintiri de la botez.

Camy, of, ce povestesti tu!!! Fetele au dreptate...sufletul micutului Darius e langa voi, trebuie sa il lasi sa plece , sa nu il mai tii legat de lumea asta fiindca mai mult il chinui...

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Fetelor, va citesc, dar nu prea am timp de raspuns. Inca avem program haotic de papat/dormit. Mara e o cumintica si o frumoasa, numai mami e o agitata si o obosita.
La voi cit dureaza un alaptat? La noi dureaza tare mult, Mara suge si cite o juma de ora la un sin, asa ca dureaza citeodata in total cite o ora juma tot procesul asta.

Mami de Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Acum am vazut si eu listutele facute de Mada si Dana...Mai mie mi se par amandoua super!!! Eu va admir pentru efortul depus sa faceti o asa listuta!!..

Dana(danangie), drum bun inapoi in Italia si , sper ca Alesiio sa nu mai fie asa traumatizat de drumurile noastre...

Rali, bine ai revenit!!! Felicitari pentru puiutul Cezar!!! sa fie sanatos si sa va afduca multe bucurii!!!Felicitari pentru casuta noua!!!

Vio, tot 2 in 1???

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Salutare,

Sper sa recuperez si eu cat de cat din ce s-a mai scris pe-aici, eu nu am avut mai deloc timp de stat pe calculator cu cei 2 copii pe cap. Chiar nu stiu fetele care aveti 2 cum reusiti sa fiti la zi. Am vrut insa sa mai scriu inainte sa ne mutam la scutece, ca mai e tare putin

Oana si Serenity, felicitari pt. bebei!

Tecky, am o curiozitate, la ce pediatru mergi? M-a lovit chestia cu cei 3S

Si o intrebare, stiu ca scria cineva la un moment dat ca face baie copilului in apa fiarta cu tarate. Cate tarate se pun la cata apa? Ca eu nu mai stiu cum faceam la Matei si vad ca si asta mica ii calca pe urma cu bubele, din pacate.

Caprioara, de luni poate ne vedem si noi in parcuri, ce zici? Noi am mai iesit, dar haotic, vreau sa fac un program de iesit si dimineata. Voi cum iesiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Serenity, felicitari! Recuperare rapida si usoara!

Fetelor, ma bucur ca v-au placut marturiile. Sunt simplute dar facute de mine cu multa dragoste .

Eu sunt tare trista, mi s-a rupt inima-n doua. La insistentele mamei am lasat-o sa o ia pe Iulia pana duminica la ei, in provincie. Rau am facut, eu plang aici, copilul acolo...nu eram pregatite niciuna pt. pasul acesta. E prima si ultima oara cand pleaca de langa mine. Am casa pustie si sufletul gol...nu mai pot...

Diana, mami de Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput