Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (131)
Raspunsuri - Pagina 7
Tecky spune:
Fetelor stiati de cei 3S care sunt absolut normali la nou nascuti? si anume?Stranut,sughit si strabism.Eu azi am aflat de cei renumitii 3S.![]()
Camy ce chestii ciudate cu vinul si cu tava de prajituri.
SUN abia astept sa vad cum iti va sta blonda.
Va pup ca ma duc la culcare.
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
ileanna spune:
Uraaa Serenity!!! 

Multe multe felicitari!!!
Te asteptam la scutece cu Radu Mihai
http://community.webshots.com/user/my_margaret
AndreeaOr spune:
Ileanna faza cu chiuveta a aparut cand eram f stresata ca plangea si era tare cachi asa ca trebuia rezolvat rapid si m-am gandit ca asa ii spala si asistentele in spital . cand il spal in timpul zilei il bag pur si simplu sub jet potrivit. seara cands ii fac baita pun un prosop gros potrivesc apa, si las un pic dopul deschis ca las apa in chiuveta dar si las sa curga mereu ca se pare ca ne place zgomotul.
legat de sughit si Antonio sughite zilnic chiar si in 2, 3 reprize. cica e notmal.el a sughitat si in burtica zilnic, aveam batai ritmate in fiecare zi cate 5 -10 min in acelasi loc si doctrita a zis ca sughite.
ica dacva bem noi ceai de chimen trec colici la bebei. adevarat? ca eu urasc chimenul dar dc e ok, vorba aia dc-i musai cu placere?
Andreea mami de
Antonio Matei
SunSmile spune:
Danuta da, imi place. Lista ta e una mai nemteasca asa, ordonata si calculata, lista lu' Mada e copilareasca si hazlie. Eu va admir ca va pricepeti, nici nu stiti cat!
Mada da' mai mare chinu ma cu pregatirile astea. Mai poti?
Serenity felicitari pt bebe Radu Mihai!
Andreea nu stiu cat de adevarat e dar e bun ceaiul respectiv.
Fetele care intrebati de Biri..sa stiti ca e in concediu.
Nati noi cand ne-am mutat in State, au venit vreo 3 randuri de vecini sa ne ureze bun venit, cu placinta lor cu mere. Si mi-am intrebat colegii si mi-au zis ca da, trebuie sa le intorc gestul. Si le-am facut placinta cu visine si gata.:)
Haha, deja s-a facut 29 aug. Vedeti ca e sarbatoare mare. Si din cate stiu eu, astazi nu se mananca/beau chestii de culoare roshie: pepene, roshii, vin, etc.
Pup
------------------------------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
dana81 spune:
buna seara!!
Acusi apuc sa scriu si eu ca ii da tati papa...
De azi mi-am reluat sedintele de masaj, ce bine fu...
DENISA FELICITARI, sa fie sanatos RADU si papacios!!!
Vopsea par...fara amoniac, BESS PROFESSIONAL, iese la spalat
MARTURII..eu am sa gravez paharele de sampanie cu numele bebelinei si data si fiecare invitat va pleca cu ele acasa...asa m-am priceput eu
DANA si MADA frumoase ambele variante, eu va admir pt pricepere
VIO eu tot insist

Nu mai tin minte ce am citit
ma duc sa imi reinprospatez memoria, stiu ca tb sa mai zic ceva
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
sursula spune:
Mie imi plac listutele!:)
ILEANA-si eu ieseam pana acum tot in jur de 8-9,dar azi de ex e racoare tare si astept sa se mai incalzeaSCA.Oricum,cred ca de acum asa va fi.Dar,ne vedem sigur!:)
Fetelor,imi pare rau,dar ,nu mai stiu cine a scris ca are probleme cu ochisorul lui bebe care curge...:(Acum am si eu aceeasi problema.Cum ati rezolvat-o?
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN
Nati spune:
Sun, off, si eu speram pana in ultimul moment ca am sa scap cu intorsul gestului.
Ma tot bate si James la cap sa fac placinta aia odata, ca trebui musai sa mergem cu jarba-n protap la vecini.
Cred ca a fost cam surprinsa vecina ca nu am primit-o in casa, am tinut-o afara la usa.
Eu am o regula, nu primesc in casa necunoscuti, chiar si amici, mergem la restaurant, cafenea numai nu la mine in casa sau noi la ei acasa.
Asta e, am sa o fac si pe asta.
Mersi de sfat!
Pup Galu fotogenica!
Sa nu te faci blonda
.
Camy, oricum sufletelul lui Andrei e legat energetic de tine, si asa va fi toata viata ta pe pamantul asta si dupa.
Parerea mea de terapist reiki si lucrat cu energia, nu-l tine langa tine cu lacrimi si suferinta,.....stiu ca este groaznic greu, dar cu cat te debarasezi de durere si lacrimi, el va pleca la lumina.
Si noi cand am aflat in februarie de problema lui Matei, am cam stat in tacere vreo juma de ora, dupa care ne-am scuturat amandoi si nu am lasat durerea sa stea prea mult in campul nostru energetic.
Stii ce mi-a spus sotul in drum de la spital....acum inteleg cum multe cupluri se destrama la o asa veste si experienta.
Am stat uniti, am gandit pozitiv si ne-am rugat amandoi pt linistea noastra sufleteasca si binecuvantarea lui Dumnezeu.
Nu am putut sta mereu pozitiva, dar daca iti spun ceva, sigur ai sa ma crezi intr-o ureche.
Auzeam ca si cum vorbea Matei cu mine si imi spunea sa fiu linistita ca totul va fi bine cu el.
Iar dupa ce l-am nascut, l-au spalat si mi l-au aduc pt cateva secunde, tot ce am putut sa-i spun mititelului a fost: lupta mami, lupta!
Iar dupa operatie la 2 zile, parca il auzeam cum imi soptea: ti-am spus ca am sa fiu bine!
Nu stiu ce a fost intre voi ca soti, nu stiu ce va fi, dar pt linistea ta si a lui Andrei, gandeste-te la el cu dragoste si trimitei gandul tau bun.
Te asigur ca va primi instant gandul si energia mesajului sau sentimentului tau.
Tu ai calitatea telepatica dezvoltata, profita de ea, si daca te vei linisti inauntru il vei simti cand iti transmite ceva Andrei.
Te pup si sper ca nu te vei supara la cele scrise de mine, daca consideri ca ceea ce am scris sunt povesti nu am sa ma supar, e dreptul tau sa crezi ceea ce doresti.
Mersi fetele de raspunsuri in legatura cu vaccinurile, aici si in cartea de gravida scrie ca vaccinarea incepe la 3 luni.
Va pup si numai bine va doresc!
Mamii de Matei
www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze
ileanna spune:
sursu eu plec in parc ca n-am chef sa stau in casa. Daca te nimeresti pe acolo pana in 11 - 12 da-mi un tel si spune-mi unde esti.
.
http://community.webshots.com/user/my_margaret
Gabriela82 spune:
Sun multumim. nu prea avem poze artistice dar o sa pun sa ne mai vedeti. astepti asa mult evenimentele astea si cand vin se desfasoara asa pe repede inainte.
Camy sunt convinsa ca suferinta ta e fara margini dar incearca sa te rogi la Dumnezeu sa-ti dea putere si intelepciune. si poate ca ar fi mai bine sa nu iei decizii asa importante acum, tu stii mai bine, noi oricum ar fi iti suntem alaturi. ai grija de tine.
GABRIELA
de rasfatata mica IRINA PAULA (02.07.2008)
diarux spune:
bon dimineeeeeeeeeeeeeeee,
ANDREEA ORcu placere! ma bucur, 
IRDAce criminal salut ai ales. asta cu "bebei, mamici si gravidutz Vio"![]()
![]()
![]()
VIO eu cred ca tu te plictisesti! iti trebuie copchil neaparat!

Pai daca esti in capu' listei, poezica tre' sa fie pe masura, nu?
Lucrez la povestea nasterii , da nu ma lasa puiul asta deloc! acum iar mne scremem de dimineata , nu tu partz, nu tu kk...of...
SUNesti???????
sa-ti trimit PM cu textul pana acum, corelat cu ce a scris CAPRI si cine a mai scris si poate facem poezica.
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase