Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (131)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

ia sa vad daca nu mi-am iesit din mana....Ma pregatesc pentru VIO de zor, asa ca numai buna o incalzire. deci, draga RALIRALI:

RALIRALI mi-a cam dat
planurile peste cap.
Caci cu mare-ntarziere
vine acum la premiere!!!!

A venit sa dea de veste
cum ca printul din poveste
CEZAR GEORGE se numeste
si-n listuta-acum soseste.

S-au mutat si-n casa noua
nici nu-i ninge, nici nu-i ploua.

Speram sa va gasim mai des
sa recuperati tot din mers.

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna gagix,

Ralu bine ai revenit! Sa va traiasca Cezar, sa fiti sanatosi si fericiti in noua formula si in noua casuta. La linkul pe care l-ai dat ai pus un punct dupa 6 si nu mi se deschidea...da' l-am dovedit:). Foarte frumos totul iar filmuletul in care gangureste e total...exact asa sunete si la noi toata ziua.:)

Fetele stiu ca-s naspa dar nu pot face "scrierea" pt stafeta. Pur si simplu nu-mi iese...e doar ceva fortat si fara esenta. Asta pt ca imi sta mintea nu numai la pregatirile de botez ci si la inca niste chestiuni stresante.:(
Va rog sa nu va suparati pe mine, daaa? Punem poezica facuta de poete si, daca vreuna dintre voi vrea sa scrie ceva....

Pur si simplu nu iese nimic....:((

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

CRISTINA, tot 2 in 1, si deja m-a luat groaza, poate ajung si eu ca Serenity sa nasc pe la 42 de saptamani. Sunt din ce in ce mai stresata, mi-e teama sa nu fie nevoie de cezariana, am fost tot timpul atat de convinsa ca o sa nasc natural incat nu sunt deloc pregatita sufleteste ptr operatie. Sper din tot sufletul sa nu fie nevoie, dar ma sperie faptul ca nu am absolut nici un semn ca s-ar apopia momentul.
Gata, e clar am intrat intr-o pasa proasta, si ca sa fie setul complet de ieri nu avem nici apa calda, si asa ce simt nevoia sa fac o baie sa ma relaxez!

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita40+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei
AM INTRAT IN PRELUNGIRI

Mergi la inceput

DIANA M, ce zici tu acolo, dragutza????lasa tristetea! cat e pana vine puiul inapoi? fii barbata! banuiesc ca nu e usor, eu nici nu pot sa ma gandesc la asa ceva acum, dar...vine ea inapoi si recuperati!

Un pupic dulce pentru medicinista mea preferata!!!!!!!!!!

si unul pentru tizul lu' fii'miu!
si unul pentru IULIA ca sa nu mai planga fara mamica ei!!!

Pai eu pregatisem aici totul pentru cand aveti sa veniti la noi, dupa ce te tunzi, asa cum am stabilit!

hai pup!

ca daca nu te linistesti, mai am niste intrebari pentru tine.
de exemplu, buricul asta e incapatanat rau de tot. si am aflat ca e ereditara treaba ca cica si la mine s-a chinuit mama cu buricul meu.
deci ...a cazut dracovenia aia de au pus-o ei, a ramas o chestie ca un...mushtiuc ()acolo si doctoresa de famlie a pronuntat cuvantul magic: chirurgie pediatrica. am scuipat in san si am zis ca il frec cu spirt si cu baneocin pana cade! zis si facut. decat ca a cazut mushtiucul ala acum da tot a ramas ca un puroi, ceva gelatinos...cum era si inainte sa cada dracovenia. acum nu stiu daca sa ma ingrijorez. nu e rosu, nu e inflamat, nu e iritat...asistenta a zis sa mai las pana luni si daca nu se usuca ma trimite la pediatrie. deci??????????incep sa plang ? sau mai astept pana luni?

daca si acum plangi dupa ce m-am descarcat aici nervos...intru pe mess si iti fac capu' varza, ca mai am o suta de intrebari!!!

pupiiiiiiiiici

sor'mia vad ca m-a abandonat....

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

SUN nu ne lasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! cum sa nu facem predarea stafetei? eu am scris si cu stanga cu bebe Andrei la tzatza mea pe care mi-a facut-o ca o floricica de popcorn....
pot sa te ajut cu ceva? adik ai timp si chef sa trimit poezica aia de am inceput-o?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

DIARUX, tu pregateste-te ca pina la jumatea lu' septembrie oi naste si io, asa ca presimt ca o sa fie o poezie luuuunga

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita40+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei
AM INTRAT IN PRELUNGIRI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clabur spune:

Salutare de la mare.....

Acum ca tot se incheie odiseea, imi spuneti si mie cum pot sa vad bebelusii? Unde trebuie sa intru si cum trebuie sa fac? Sunt in ceata rau de tot si vad tot aud ca va vedeti bebelusii......

Scuze dar sunt "blonda" rau de tot la capitolul IT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Of, Ruxi, tot trista sunt...o sa vezi ca nu trece cu nimic. Dar nu pot sa nu te ajut .
Ce a ramas se usuca, nu e puroi ci un rest (asa arata tot cordonul daca l-ai vazut imediat dupa nastere). Daca pana luni nu se inchide, mergi la spital la neonatologie sa-i dea cu nitrat de argint, atat. In niciun caz chirurgie pediatrica...incep sa ma intreb ce studii are dr. ta, scoate cam multe perle pt. cineva cu experienta...

Te pup! Si pe tiz!

P.S. Ar trebui sa infiintam Clubul Andreilor din odiseea noastra, sunt o gramada.

Diana, mami de Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

VIO eu zic totusi sa nu disperi!!!mai ai pana luni candincepe luna sept, asa ca...eu zic ca merge de o nastere!iti tin pumnii!!!!!!!!!!!!!!!!pupici si curaj!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Violeta, sa-ti faci de cap cat mai esti singura graviduta de pe aici, lumea e a ta...

Caprioara, aseara n-aveau floarea-soarelui. Azi trec din nou, in juma de ora plec. Te sun in caz ca au.

Diana, mami de Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput