Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (131)
Raspunsuri - Pagina 3
sursula spune:
Fetelor ,eu, daca doarme bebele mai mult de 3 ore in timpul zilei,il trezesc sa-i dau sa manance.Oare fac bine?sau ar trebui sa-l las pe el sa se trezeasca?
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN
violeta29 spune:
ANKALAURA, eu sper din tot sufletul sa nasc sambata, cred ca o iau rara daca nu se intampla nici atunci!Deocamdata doar niste intepaturi in vagin, si vreo doua contractii razlete si nedureroase.
ANABABY, distractie placuta la mare si sa aveti parte de vreme buna! Si eu m-am ntrebat ce facem cu luuunga listuta care-a ramas in urma, am mai scotocit eu cate ceva da n-am mai gasit nimic despre vreuna din fete. Mai insist.
CAPRIOARA,foarte frumoasa poezioara, ce de fete talentate la noi la odisee!Eu mi-am tot stors creierii da inca n-a iesit nimic!
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita40+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei
AM INTRAT IN PRELUNGIRI
diarux spune:
na ca am reusit si eu sa recuperez. am terminat si poezicile asa ca le pun repede pana nu se trezeste minunea.
incepem cu ANDREEA OR:
Pe la noi doar cand si cand
sa mai lase cate-un gand.
Zice ca ne-a tot citit
dar de scris...nu i-a venit.
Ceai de zmeur si-a luat,
nimeni nu i-a aratat
cum se ia si cat se pune,
flori sau frunze? Acum pe bune!
De placenta-ngrijorata
ca era prea maturata.
Dar bebe era voios
si cam...foarte mishcacios.
Deci, ANDREEA din Bihor,
bun venit lui MATEIOR!
]
Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
diarux spune:
si acum pentru ANDREY2008:
Ultima de pe listutza
era draga ANDREYIUTZA.
Dar nici ea n-a asteptat
caci voia sa nasc-odat'!
Trebuia sa se-interneze,
probabil sa se trateze.
Bebelinul a fost bine
si n-a fost nevoie. In fine,
are-absente motivate
ca i-a fost cam rau. Se poate.
Si-a sfintit apartamentul
sa marcheze-evenimentul.
Si-n emotii o tinea
ca de mult tot astepta.
Si acuma alt ANDREI
face regulile-n trei!
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
diarux spune:
si pentru mezina noastra, SERENITY:
SERENITY se tot plangea:
DPNu'-acusi venea!
Suparata ca nu-i semn
dadea piticului-ndemn.
Pepenasi a vrut sa vada
ca sa faca o parada.
Desi inca la liceu
a-nvatat ca-i foarte greu.
Fat-Frumosul a stresat-o
mai putin a ajutat-o.
Ea e inca optimista
si acuma iat-o in lista
cu un bebe sanatos:
E RADUCU si-i frumos!
Violeta_m_tm spune:
Sursula eu nu o trezesc pe micuta mea,o las sa doarma si ii dau cand se trezeste, tu faci cum crezi, fa asa cum crezi tu ca este mai bine pentru el.
Vio de Miruna
poze
diarux spune:
multumesc fetelor care mi-au ascultat aberatiile si care mi-au raspuns asa de dragutze ca d eobicei privind noua galerie de pitici! va pup pe toate: ANKALAURA, PICA, DANANGIE, ILEANNA .
SUN era vorba ca numeri si numele baietilor cum ai facut statistica la fete. Nu de alta da sunt curioasa cati ANDREI sunt. si daca tot ai apucat tu sa faci trebi de aiestea....
BUJO pai sa purcedem la treaba , ca parca vad ca trece timpul si ramanem in urma...
CAPRI nu stiu cum de am uitat ca si tu le...talentezi! mii de scuze!. Una peste alta ai dat startul la poezica foarte frumos! Bravo! Astept instructiuni sa vedem ce facem si cum facem mai departe.
TURTU
Azi am fost foarte cuminti, am dormit bine si noaptea trecuta si azi toata ziua. Mancam mai putin am vazut, adik adorame la san si face kk mai moale ca de obicei. sa ma ingrijorez?
am sa ii tai si eu unghiutele ca nu mai suport sa stau cu stres.
ANNABABYdistractie placuta la mare. sa tragi o balaceala si pentru mine, k???
diarux spune:
VIO!!!! ce faci mama? chiar astepti ultima zi? hai ca vin cu poezica peste tine!!!
AndreeaOr spune:
Multam de poezioara, m-am distrat de numa, am chemat si sotul sa vada si ne-am adus aminte amandoi de cele 9 luni...ce repede au trecut daca stau sa ma gandesc acum...
Ce ne mai asteapta de acum incolo om vedea
Andreea
Antonio Matei
ileanna spune:
AndreeaOr ia mai zi-mi te rog cum e faza cu bagatul in chiuveta?? Pui dopul la chiuveta si bagi bb-ul cu fundul in apa sau cum?? Sau sub jet? Vreau sa fac si eu, nu stiu exact pentru care motiv ca as avea destule ... Oricum e bine, am citit si in Francoise Dolto (psihanalista pt copii) ca apa ii calmeaza f mult.
botiiii da neneeeee, acu' ma crezi si tu nu??? Uff, nu stiu de ce e copilul asa ... Ca am ajuns sa-mi fac tot felul de procese de constiinta pt ca el nu se smiorcaie degeaba, asta e clar. Ori are colici (da astia se fac si ziua??? ca noaptea n-are) ori pur si simplu nu se simte ok "psihic" si aici poa' sa fie numai vina mea. Ca in primele luni si chiar ani, copilul e inca o prelungire a mamei, psihic vorbind. Si este f legat telepatic de parinti (de ex va simti orice tensiuni in casa chiar daca langa el parintii incearca sa para ca totul e normal). De aia ma gandeam ca mai bine nu o mai fac pe eroina si imi iau o femeie ... ca poate de la oboseala mea (mai ales psihica) este asa. Intr-o dimineata ma trezisem fix deprimata ca sa vezi neneee eu stau toata ziua de fapt cu o persoana care ori doarme ori plange si pe care nu reusesc cu nici un chip sa o multumesc si cat o sa rezist asa .
In fine, chiar ma intrebam ce e cu tine de nu mai dai pe aici. Tu si multe alte fete care inainte erau baza odiseei: anaxena (bine, aici stiu), bujo, bubuleana, biri, ingry etc. Eu inainte nu aveam treaba cu odiseea da' acuma as innebuni daca nu as vb cu voi toate alea .
Uff ce bine ca a nascut Serenity si e totul ok cu ea ca incepea sa-mi dea emotii rau.
Mona ai zis ca ne pui poze cu ultima interventie la necroza!!
Sursula vb doctorului meu: clientul nostru, stapanul nostru. Nu-i da decat daca iti solicita serviciile .
Plec sa bat parcul.
Chiar nu bate nimeni Titanul???? Culmea, la mamicile de mai-iunie erau nu stiu cate ... Murphy sa traiasca ...
http://community.webshots.com/user/my_margaret