Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (131)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

PS boti, mama ta pare o tipa f interesanta ...

http://community.webshots.com/user/my_margaret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare mamici si bebici si.....gravidutz Vio!

Ileanna, noi ne plimbam in Titan, dar zilele astea am stat mai pe langa casa...Sectia 13, Auchan....ca am avut treaba si a trebuit sa fim pe aproape!
A trebuit sa ma interesez de acte de pasaport sa pot pleca cu fetele la mamaia in It.

Danutza.....in Pescara mergem...adica in apropiere...ma rog ....zona e Abruzzo, abia astept!

Azi a venit aragazul cel nou..il astept pe nenea de la gaze sa-l racordeze la reteaua de gaz....sper sa il pot folosi la copt de prajituri...ca ala vechi de-aici stia doar ..."o viteza" ......la maxim......

O sa scriu si eu cateva vorbe pentru burticile de septembrie-octombrie...sper sa ajung sa le postez in seara asta!

Super dragute marturiile Diana.....ti-au iesit profi! Felicitari!

Eu sunt chiauna (acuma....cand nu sunt eu chiauna.....) bb a stat numa la tzatza azi.....si a dormit maxim 15 min...de dimi de la 9...si astea in brate si fractionate!

Vreau la mamaaaaaaa!!!!!!!!

Serenity.....felicitari pentru micul urias! Sa fie sanatos, norocos, istetz si cumintel!

Hai ca adormi si Tonina la san......parca vad ca dac-o pun jos urla!

Ma uitam la pepenasi....moaama ce-au mai crescut....mie mi-e si jena....n-am reusit sa intru in posesia pozelor recente cu Bebelina.....dar sa le mai pun si la pepenasi....of of...sper sa reusim in curand!

Camy.....am vazut pozele Andreiului, taaare frumusel si cu expresia aia calma pe mutritza....cum numai copilasii speciali o au! O sa-ti vegheze viata de-acolo de sus.....si o sa te sprijine la greu!

Ileanna....vazut pui frumos Vladutz....sunteti dati?

Pupicei tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

buna seara si de la noi!

n-am mai scris de ceva vreme dar de citit am citit cat de cat, tot timpul apare altceva de facut.

felicitari noilor mamici, sa va bucurati de bbii vostri, sa creasaca mari si sanatosi.

si noi suntem crestine de duminica, irinuca a fost foarte cumintica la botez, nici nu ma asteptam sa fie asa cuminte.

nu-mi vine sa cred ca a sosit momentul sa ne mutam la scutecele, parca ieri eram cu burtica mare nerabdatoare sa ne tinem bbii in brate si acum deja s-au dus 2 luni.

plange fata, revin .........

GABRIELA de rasfatata mica IRINA PAULA (02.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

DIARUX, avand in vedere ca am ramas singura gravidutza de pe-aici, tre sa am si o poezica mai speciala, asa ca...la treaba!!!Glumeam, toate poeziile tale sunt super misto, nu stiu de unde ai atata inspiratie!Abia astept sa o citesc pe cea pentru predat stafeta.
Si ne mai tii mult in suspans cu povestea nasterii, ca sunt asa nerabdatoare sa o citesc!

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita40+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei
AM INTRAT IN PRELUNGIRI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

Ileana -si eu ma plimb in Titan:)Tu pe unde,ca e mare parcul?

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN

Mergi la inceput

noi acum suntem la 8 sapt si suntem cam plangacioase, asteptam sa treaca.

vrem si noi sa mai mergem pe-acasa, acum ca suntem crestine cu acte-n regula, poate totusi mai prind si eu o plaja ceva ca nu-mi vine sa cred cum a trecut vara asta. am mai fost pe-acasa dar doar in tranzit.

Mergi la inceput

Si acum mi-am stors putin creierul sa scriu cateva randuri pe final de odisee, sa vedem ce mi-a iesit

A fost prima si cea mai frumoasa odisee din viata mea! M-am imbogatit cu o multime de prietene minunate, am fost o adevarata familie, ne-am bucurat pe rand la fiecare nastere si am plans alaturi de mamicile mai greu incercate ale acestei odisei.
Am trait la maxim fiecare clipa, una mai frumoasa ca cealalta, si pentru asta multumesc acestei frumoase familii virtuale care s-a creat aici.
Acum la final de odisee va predam voua stafeta , si va dorim sa aveti sarcini usoare in continuare si bebelusi sanatosi si mancaciosi.
Dragi mamici si dragi burtici
Azi ne-am adunat aici
Mamicile cu mic si mare
Sa facem cate-o urare
Asa de incurajare!
Nasteri usoare s-aveti
La fete si la baieti,
Sanatosi si mancaciosi,
Veseli si necoliciosi,
Sa fie bebeii toti!
Iar acum la incheiere
Ne luam la revedere
Odiseea v-o predam
La scutecele ne mutam!

mult asteptat
garderoba printesei
AM INTRAT IN PRELUNGIRI

Mergi la inceput

Anka imi place tare mult sa citesc cum povestesti tu despre Eliza, e clar ca ai o fetita foarte inteligenta si cu personalitate, ca si mamica .

nu mai stiu cine spunea ca se agita bb la san, si noua ni se mai intampla si o pun sa ragaie si dupa e ok, cred ca din cauza gazelor se agita.

noi sughitam in cateva reprize pe zi, o fi normal, cateodata dupa ce ragaie o apuca sughitul.

voi vorbiti de saci de dormit, eu o culc in body cu maneca scurta sau maieu, asa cum stam si prin casa, avem 30 grade in camera, acum am ineput sa-i pun sosete am zis ca poate de-aia sughite, i-o fi rece.

fontanela e normal sa pulseze?

si pe noi ne intreaba lumea daca e fetita sau baiat, si avem si caruciorul roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

trebuie sa va povestesc...azi a venit Cristi (care nu stie de divort inca)...si a vrut sa-si desfaca o sticla de vin...nu a apucat pt ca toata i-a curs imediat in poala...zice el ''cum mai???..ca doar am tinut-o cum trebuie''..eu zic..''poate trebuie sa dai si tu de pomana, ceva de la tine''...intre timp scosesem prajitura de la cuptor si pusesem tava pe aragaz, sa las sa se raceasca...si cand sa ies din bucatarie impreuna cu Cristi...auzim POC...cazuse si tava cu prajitura...s-a rasturnat...CUM?????????..nu stiu..era pe tot aragazul...nu avea cum sa cada...sunt cam speriata..si Cristi la fel...zice ca nu prea e normal...
..eu acum nu stiu ce sa zic de sticla lui de vin...dar tava nu avea cum sa cada....o fi Dariusica langa noi???????...dar eu dau de pomana mereu...ma mai gandesc si ca azi nu am mers la cimitir...pt prima data...parca vad ca nu pot dormi toata noaptea..

pustai

Mergi la inceput

Draga CAMY , nu stiu ce sa-ti spun, poate e un semn, pentru linistea ta sufleteasca ar fi bine sa mergi sa vorbesti cu un preot, sa-i ceri un sfat.
E neobisnuit intr-adevar , si nu cred ca e doar coincidenta , ceea ce s-a intamplat are menirea de a va atrage atentia cu siguranta. Daca vrei , stiu un preot cu har undeva langa Slobozia, am vorbit cu el o singura data , si de atunci toata viata mea s-a schimbat. Daca vrei iti explic cum poti ajunge acolo, eu zic ca merita sa incerci sa vorbesti cu el. E un adevarat preot si un mare Om.

mult asteptat
garderoba printesei
AM INTRAT IN PRELUNGIRI

Mergi la inceput