Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (131)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Fetelor, si eu ma bucur din toata inima ca v-am cunoscut si ca fac parte din acest grup. Pt. mine este prima odisee, desi am doi copilasi. M-am simtit sustinuta de voi de-a lungul celor 9 luni de sarcina si mai ales in timpul nasterii. Nu pot sa mai pun in cuvinte ceea ce s-a spus deja...atat mai adaug, aceasta este o Odisee speciala si sper sa continuam asa si la scutece, prieteniile sa dureze iar copilasii nostri sa creasca impreuna.

Cate o floricica pt. fiecare dintre voi si un buchet imens pentru Cami!

Diana, mami de Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Sibylle, da, sa stii ca ai dreptate! Sotul zice la fel ca tine, el a vrut azi sa-mi sparga chestia aia cu un ac steril dar nu l-am lasat ca mi-a fost frica...dar maine am sa-l rog sa incerce...eu una nu am curaj, mai bine sa faca el ca nu-l doare Eu suport durerea da sa nu mi-o produc eu.
Exact asa cum zici, am si o galma dureroasa.Azi l-am pus pe matei la sanul cu pricina si am insistat pana la golit de tot (era flamand) galma a disparut pentru o vreme dar dopul acela este tot acolo si acum a aparut din nou galma. Multumesc ca m-ai linistit.
Si cum l-ai spart?Pur si simplu il gauresc unpic cu un ac sau trebuie insistat?doare????

Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari
castelul de zapada

construim

"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - primele zile din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Mai, ne apuca 1 septembrie tot aici . Asteptam pana maine cand intra Danangie? Nu cred ca-i bai...si fetele de la odiseea trecuta au plecat pe 2 iulie parca .

Diana, mami de Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Doare ! Acolo zice ca tre intepat numa o data, nu are' rost sa intepi de mai multe ori. Eu am preferat sa fac singura, ca imi stiu limita durerii, sunt o masochista de exceptie. Intai mai mult m-am "mangaiat" cu acul ala sterilizat si apoi intepam tot mai tare. Pana mi-am dat seama ca a intrat putin. Si asa si era. Apoi cand am apasat pe san, am vazut ca a inceput sa curga lapte chiar din mijloc. Dopul insa a plecat dupa mai multe zile, important e ca acel canal era desfundat.

Rad eu, rad! dar si pe mine ma asteapta acul la noapte !!!!

Sibylle

Nasterea ariciului junior VLADIMIR

Cum a intrat Anna in viata mea ANNA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Fetelor, va spun LA REVEDERE. Odiseea noastra se inchide peste un minut. Ne vedem la SCUTECE !!!

Sibylle

Nasterea ariciului junior
VLADIMIR

Cum a intrat Anna in viata mea ANNA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Diana, chiar asa, cred ca mai putem sta o zi , doua.....

Camy, tu esti mamica de ingeras de iulie-august, si locul tau e printre noi, oricind doresti !, te-ai gindit sa pui numele lui Darius la semnatura ta, cu datele lui? ...e o sugestie....iar daca vei infia, sa-i povestesti copilasului despre fratiorul-ingeras Darius care vegheaza asupra voastra din ceruri....

-------
eu si cele 3 minuni ale mele
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Fete dragi, m-am reintors si eu din concediu si nu puteam sa nu intru aici, acum ca ni s-a terminat odiseea!

Devin f sentimentala dar vreau si eu sa spun ca au fost 9 luni minunate printre niste fete superbe si cu o minunatie de pepenasi ca rezultat .

N-am apucat sa citesc din urma, va sarut acum pe toate si ne vedem la scutece!

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

o sa intru la scutecele...am citit Boti ce mi-ai trimis, o sa inceapa un proces lung pe care sper ca bunul Dumnezeu sa ma ajute sa-l trec cu bine..si la final sa pot tine si eu in brate un copilas

...Marimar...asa voi face...voi trece numele li Darius la semnatura

..multumesc pt cuvintele voastre frumoase..va pup pe toate...

Cami, mamica ingerasului Darius Andrei

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

frumoaselor mai asteptati pe cineva sau pot inchide subiectul?

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Este 1 septembrie asa ca fuguta la scutece

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Mergi la inceput