Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (131)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Repede, repede, pana nu se incheie muninata noastra odisee.

Eu va multumesc ca existati si ca stiti sa primiti intre voi pe toata lumea. Ma simt bine cu voi si abea astept sa va gasesc si la scutece.

Personal ma simt ca o fiica ratacitoare ce trece din cand in cand pe acasa. Nu am timp sa raspund intotdeauna, uneori doar citesc, dar stiu sigur ca niciodata nu mi-a fost greu sa va scriu.

Camy, tu esti o mamica de pepenas ingeras, dar esti cea mai speciala mamica pe care o cunosc.

Va pup cu drag !

Sibylle

Nasterea ariciului junior VLADIMIR

Cum a intrat Anna in viata mea ANNA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Se termina o perioada frumoasa pentru noi, o perioada plina de griji, de emotii, perioada in care am vazut prima data ochisorii minunilor noastre, in care am simtit miscarile copilasilor nostri, o odisee frumoasa cu fete minunate, deosebite de la care am primit intotdeauna un sfat, o vorba buna, o perioada care va ramane intotdeauna in sufletele noastre.

Vio de Miruna
poze

Mergi la inceput

Ruxandra, mie aici mi-au spus sa nu fac baie in cada timp de 2 luni. Dusul se pare ca e mai sigur.

Sibylle

Nasterea ariciului junior
VLADIMIR

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Violeta am citit povestea voastra! Bine ca pana la urma a venit medicul tau si te-ai linistit! Sa va aduca numai bucurii printesa voastra! Multa sanatate!

Poate candva o sa prind curaj sa scriu si povestea noastra...

Oare ma puteti ajuta? Ma doare ingrozitor de rau un sfarc, mi-a aparut o bubita alb-galbuie, parca ar fi un cos cu puroi si nu stiu ce sa fac...maine as merge la doctorita sa ma vada dar pana atunci tare as vrea sa stiu daca sa confruntat careva cu asa ceva??

Azi pot spune ca am avut o zi numai pentru mine! Tati a stat 70% din timp cu copilasii, si eu am putut sta de capul meu rasfoind DC-ul si tare mult ma emotionat momentul acesta, ultima zi la odisee, sper sa ne revedem cu bine la scutece, sper din tot sufletul sa mai am parte de astfel de zile ca astazi, sa imi doarma copilul toata noaptea si tati sa stea toata ziua cu puii si eu sa pot sta mai mult pe DC fetele care au conceput poezia vreau sa va spun ca este super! Mi-a placut foarte mult.

O seara placuta in continuare si sa auzim numai de bine!

Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari
castelul de zapada

construim

"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - primele zile din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Diarux eu am facut doar dusuri 6 saptamani.

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Ana-a, nu e puroi. e un dop de lapte !!! Acu cateva zile am explicat ca am avut si eu asa ceva. Nu e asa ca daca apesi pe sanul cu pricina gasesti o galma dureroasa? E un canal infundat, iar ce vezi tu pe sfarc e un dop de lapte. Eu am facut si o poza la san, ca am vazut ca pe net nu exista asa ceva. Daca vrei iti trimit, ca sa vezi daca e acelasi lucru.

Eu pe situl de la LA LECHE LEAGUE am gasit urmatoarea informatie. Ca putem steriliza un ac cu o flacara si sa intepam in mijlocul acelui dop. Asa se degajeaza sanul si nu mai e dureros. Eu am facut asta de 2 ori deja, dar recunosc ca de fiecare data era sa fac pe mine de frica ... insa am preferat sa fac asta decat sa stau cu pietroiul ala in san. Plus ca daca nu se desfunda sanul, e dureros rau. ce mai e' de facut e sa il pui pe bebe la sanul ala cat mai des.

Ce sa spun ca azi noapte am dormit iar pe burta si in seara asta vad ca din nou am un dop de lapte la sanul drept. Asa ca nu esti singura in suferinta ... nu stiu ce fac la noapte.

Sibylle

Nasterea ariciului junior
VLADIMIR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Uf, am fost asa prinsa azi ca abia acum pot sta la computer...eu deschid capitol la scutece, daca vreti, dar n-am lista. N-am mai vorbit cu Mada si am crezut ca va deschide Danangie .
Cum sa facem?

Diana, mami de Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Sun,Diarux.Caprioara si tuturor fetelor care ati participat la poezie si predarea stafetei sinteti minunate, ati reusit s-o faceti super-speciala , asa cum de fapt a fost si odiseea noastra !

-------
eu si cele 3 minuni ale mele
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

ana eu cred ca este laptic adunat care nu are pe unde sa iasa, mie asa mi-a aparut in prima saptamana dupa nastere, am spart punguta si m-am dat cu garmastan, si in cateva zile mi-a trecut.

Vio de Miruna
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Ma grabesc sa prind ultimul mesaj la odisee ...
fetelor ... cat sunt eu de sociopata ... nu pot trai fara voi!!

dara_d, ankuta azi m-au vazut sfintii cu niste crize de colici de am crezut ca mi se sufoca copilul. Cand o sa ma pot aduna va zic ce am mai descoperit desi nu stiu daca merge si la alti copii si nici macar la al meu nu stiu daca va merge a 2-a oara pentru ca "the rule is: there is no rule!!!!!!!!!!!"

Camy

http://community.webshots.com/user/my_margaret

Mergi la inceput