Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(1)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

Oana, bine ai venit printre noi!

Vine bebica ....
Pana atunci gotobina nevoie mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata burtici!!!

Alexa,Oana, sunteti pe listutza! Mai am nevoie si de data voastra de nastere(daca vreti)...

Oana

noi2

Viata mea...o continua LUPTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa_ spune:

Multumesc Oana

Da' nu va zic cand m-am nascut ca o sa ziceti ca nu primiti babaciuni .Glumesc

Sunt un pic tristuta pentru ca azi ar fi trebuit sa plecam in concediu la turci, dar cand am aflat de bebita am zis sa nu ne riscam. Si daca o fi sa fie, poate mergem prin trimestrul 2. Mai vedem. Oricum barbatu' sufera cel mai mult. Da' nu conteaza, bebe sa fie bine si sa creasca mare si sanatos.

Nu prea e activitate pe aci.

Sper sa apara cat mai multe burticute

Va pup

Mergi la inceput

Fetelor cum va mai simtiti astazi?

Vine bebica ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

Vrem si noi in grupul vostru. De azi dimineata ma tot holbez (si nu ma mai satur) la un test cu II liniute rosii si clare.
Ma numesc Oana.
DN: 6-01-1978
UM: 15-08-2008
DPN: 22-05-2009
Mai avem un print de 6 ani pe nume Tudor care asteapta cu nerabdare un fratior sau o surioara.
pentru toate burticile.
Sa avem o odisee frumoasa si bebei sanatosi.
Oana

oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia78 spune:

Bine ai venit Oana MVT!

Eu am fost aseara la bazin, dna doctor a zis ca am voie daca nu exagerez. Zic ca am fost destul de cuminte dar m-am simtit franta de oboseala asa ca pana luni pauza. Mi-am facut un plan sa merg o data cam la 2, 3 zile.

Noi avem bilete pentru octombrie in Portugalia si eu nu as vrea sa renunt. Deocamdata dna doctor a zis ca este totul bine si pot merge dar cand merg peste doua saptamani sa vedem cati suntem o sa o mai intreb odata ca sa fiu sigura.

Am tot citit articole despre gemeni zilele astea si toti spun ca simtomele de sarcina pot fi mai pronuntate ori eu ma simt foarte bine. Incerc sa ma temperez si sa nu imi fac sperante prea mari ca sa nu fiu dezamagita. La o sarcina asa mica este posibil sa fi fost vreo umbra ceva ..... asa ca pastrez toate posibilitatile deschise. Oricum cel mai incantat de perspectiva de gemeni este sotul.

Cine zicea ca nu-i activitate? Na, ca am scris eu pentru toate ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

Multumesc pentru urare Lavinia.
Nici acum nu imi vine sa cred ca ceva mic creste in burtica mea. Dupa 4 luni de "munca" in sfarsit s-a produs minunea.
Primul semn a fost destul de violent. Pe la miezul noptii m-am trezit cu arsuri groaznice pe piept, dureri de stomac si ameteli. Cand am reusit sa ajug in baie am vazut negru si l-am chemat pe sot. Starea de lesin a durat cateva minunte dupa care ne-am culcat.
Dimineata m-am oprit la primul magazin,mi-am luat teste iar la servici m-am oprit direct in baie sa imi fac testul.
Plangem si radeam cu testul in mana.
Abia astept sa ajung acasa sa sarbatorim.
Pupici

oana

Mergi la inceput

Neata Oana MVT! Bun venit printre noi! Sa ai o sarcina cat mai usoara de acum inainte.
Lavinia si eu ma gandeam sa ma duc la bazin. Eu nu stiu sa innot si imi e cam frica de apa, dar ma voi balaci in bazinul mai mic.
Sa aveti weekend placut!

Vine bebica ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia78 spune:

Oana te rog sa ma scoti de pe lista. Azi am pierdut sarcina. Avort spontan. Rapid si nedureros in 2 ore a fost gata totul. Ca dovada ca nici nu m-au tinut in spital peste noapte. Nici eu nu imi doream acest lucru. Luna asta trebuie sa facem pauza dar de luna viitoare o luam de la capat.

Pentru toate celelalte va doresc sa aveti o odisee linistita, o nastere usoara si bebei sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Lavinia, imi pare nespus de rau...
Te inteleg prin ce treci, exact asa am patit si eu. Sunt alaturi de tine si daca vrei poti intra la Aspirante optimiste unde visul mai multor fete este acelasi...un
Te imbratisez tare!!!

Oana

noi2

Viata mea...o continua LUPTA!

Mergi la inceput