Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(1)
Raspunsuri - Pagina 18
oana_du spune:
Multumesc pentru ca m-ai trecut pe listuta Oana. Oana, Lavinia, imi pare rau de tot pentru pierderile voastre, dar capul sus, o sa fie bine. Aveti incredere in DD...Stiu ce zic... avand in vedere analizele sotului meu (aprox....0) si prezumptiva mea lipsa de ovulatie, ceea ce ni s-a intamplat noua e o minune. Asa ca rabdare multa si o sa fie bine, cu ajutorul Celui de sus.
In alta ordine de idei, mie nu mi-e greata deloc in continuare. Ma simt doar un pic mai obosita si mai fara vlaga fata de cum eram inainte, iar sanii parca au inceput sa creasca.
Am emotii pentru ecografia de luni. Oare o sa vad macar un samburel cat de mic? Vreau doar sa aflu cu siguranta ca BB e bine instalat in casuta lui.
Pup toate albinutele!
P.S.: Sunt nascuta pe 15 oct. 1978
Oana D.
Bebe Beca spune:
Buna dimineata,
Lavinia, imi pare nespus de rau... pana la urma trebuie sa fie bine.
Noi am ajuns ieri noapte in tara si ieri dimineata am fugit la o eco, pt ca vineri am sangerat si m-am speriat tare. Insa bebelusul este bine, DPN 4 mai 2009, are 6,5 mm. Am colul scurt, mi s-a recomandat sa stau cuminte si am 2 noduli pe uter, carora nu le pot face nimic pana dupa nastere.
Maine am sa merg la primul control ginecologic si la dozarea de anticorpi.
Bun venit gravidutelor nou inscrise. Sarcina usoara in continuare!!!
Ioana si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
anda_magda spune:
Lavinia, imi pare nespus de rau! Insa fii optimista: vei avea sigur si tu o odisee a ta. Poate chiar alaturi de Oana.
Oana_du stai linistita ca o sa fie bine la eco. O sa vezi acolo o inimioara primara care va ilumina intermitent pe ecran si o sa fie superb ![]()
Beca imi pare bine ca esti ok. Ai vazut si tu inimioara? Si cea mica ce zice? Merge maine la gradi si o sa spuna tuturor?
Vine bebica ....
Pana atunci gotobina nevoie mare 
mai.iunie09 spune:
Incerc sa mai scriu cateva mesaje, pentru a putea deschide urmatorul capitol cu userul comun.
Oana
oanaalex spune:
Salutare.
Venim si noi sa ingrosam randurile albinutelor, asadar:
data nasterii 21.04.1979
um 10.08.2008
due date 17.05.2009
Suntem la al doilea copilas, mai avem un baietel de 2 ani care ne ocupa toata ziua dar e sufletul nostru. Inca nu l-am anuntat de aparitia unui bebe pt ca numai in 26 sept o sa merg la doctor si vreau sa astept pana atunci sa fiu sigura ca totul e ok.
Pup toate mamicile si sambureii din dotare.
Oana si bb Alex(05.08.2006)
JUCARII DEOSEBITE FISHER PRICE, HASBRO, VTECH
Crisu spune:
Ne primiti si pe noi in randul albinutelor?
Data nasterii 05.08.1977
UM 08.08.2008
DPN 14.05.2009
Am fost la dr dar nu s-a vazut inca nimic la eco, doar la control uterul era conegestionat.
Am ceva emotii pt ca in ian am pierdut o sarcina la 8 sapt.. le inteleg perfect pe fete care trec prin asta.... e cumpllit
am facut multe analize, am descop o pb la fact de coagulare, am mers la dr Uscatescu- hematologie fundeni.; vineri am ref analizele
luni asteptam rezultatele... sper sa fie bine de data asta.
mami Cris si bb Alex(05.11.2003)
oana_MVT spune:
Oana
, Lavinia
imi pare rau ... nu va pierdeti speranta, DD va avea grija si de voi.
oana
oana_MVT spune:
Oana iti multumesc ca m-ai trecut pe lituta.
Sunt tare fericita ca voi fi mamica de albinuta.
Ma simt bine fara multe simptome de graviduta, insa trebuie sa recunosc ca stau cu frica in san. Sarcina cu Tudor a fost foarte grea. Am sangerat din a cincea pana in a saisprezecea saptamana, am avut dureri teribile si am stat mai mult in spital. Acum ma rog la DD sa nu am o sarcina asemanatoare.
Voi aveti greturi? Din ce saptamana au inceput?
la burtici
oana
Bebe Beca spune:
Bine ati venit, albinutelor!
Oana, la mine greturile au inceput din saptamana 5. Si vad ca se nasolesc pe zi ce trece. Si tin de cand deschid ochii pana ii inchid.
Ioana si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
Alexa_ spune:
Buna dimineata burtici
Lavinia imi pare tare rau
. Sper sa te ajute Dumnezeu sa treci usor peste pierdere si sa ne ramai gravi cat mai repede.
Bun venit fetelor noi Oanaalex si Crisu. Sa aveti sarcini usoare si sa nasteti la termen bebei sanatosi!
Eu sunt un pic stresata pentru ca nu am nici un simptom. Sanii s-au marit si sunt durerosi si parca sunt mai mancacioasa. Doar atat.
Motivul stresului meu este ca in februarie am avut o sarcina oprita din evolutie la 8 saptamani si acum am inima cat un purice.
Programare la ecograf am abia lunea viitoare si pana atunci mi se pare ca e o vesnicie. La sarcina pierduta nu am avut nici un simptom ca nu ar fi ceva in regula. Nici sangerari, nici dureri de vreun fel.
Asa ca acum sunt foarte stresata. Si cred ca macar pana trece primul trimestru tot asa voi fi.
Parca inainte faceam pipilica mai des si acu' nu mai am nici simptomul asta. Ce sa zic, sunt cam cu morcovul in poponeata.
Dar ma rog la Dumnezeu sa fie bine de data asta.
Voi ce simptoame aveti? Sunt doar eu cu pitici e creier?
Pupici