Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(1)
Raspunsuri - Pagina 16
oanaiacovita spune:
Neata burtici! 
Lavinia, esti pe listutza...
Si felicitari pentru posibila sarcina gemelara...
(si eu is un pic geloasa)...![]()
Oana
noi2
Viata mea...o continua LUPTA!
ancadragoman spune:
si eu sunt geloasa![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA O AJUTAM PE SONIA
oanaiacovita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui amella Neata mamici cu burtici! ![]() Ma inscriu si eu in odisee. Ultimul CM: 25 Iulie 2008 DPN: 01.05.2009 Deocamdata ma simt bine, nu am nici un fel de greturi sau pofte. Sper sa fie un semn de normalitate. Din pacate primul meu scan e programat in data de 17 Octombrie si simt ca nu mai trece timpul odata. Sunt tare curioasa sa vad daca totul merge bine. Vad ca doctorul meu nu m-a programat inca pentru analize, insa incerc sa fiu optimista si sa nu ma gandesc la prostii. Sunt alaturi de voi si va doresc o sarcina usoara! ![]() ![]() ![]() |
Amella, felicitari
si esti pe listutza!As mai avea nevoie di de data ta de nastere...
(numai daca vrei)...Oana
noi2
Viata mea...o continua LUPTA!
anda_magda spune:
Bun venit amella !
Nu ai fost la nici un control pana acum?
Vine bebica ....
Pana atunci gotobina nevoie mare 
Alexa_ spune:
Buna burtici mici
Ma primiti si pe mine
?
UM: 2.08.2008
DPN: 09.05.2009
Luni am avut si confirmarea ecografica. Sper sa fie totul bine. Mai merg la control pe 22 si mi se pare atat de mult pana atunci.
Nu am greturi, poate doar o idee, si sper sa ramana doar o idee
.
In rest nimic, m-a durut la inceput un piculet pe o parte un ovar, doar cat sa ma stresez ca poate fi extruterina, dar dupa ce am avut confirmarea ecografica, ca sarcina e fixata unde trebuie, nu m-am mai stresat.
Felicitari tuturor burticilor si sper sa fim cat mai multe sa ne povestim trairile.
Doamne ajuta sa avem sarcini usoare si sa nastem la termen bebei sanatosi!
oana_du spune:
Salutare tuturor burticilor!
Ma primiti si pe mine?
Dupa doi ani de "N" controale la "N" doctori, "N" analize si "N" teste de sarcina la care eu si sotul meu ne uitam cu lupa, doar-doar om vedea a doua liniuta, iata ca minunea s-a intamplat exact cand speram mai putin si cand am renuntat la calcule.
Asadar....U.M.: 5 sau 6 august 2008 si DPN cam 14 mai 2009. Pana acum am facut doua teste de sarcina care s-au pozitivat instantaneu cu cele mai accentuate culori posibile si am facut si beta-HCG care a confirmat cele 5 saptamani de sarcina. Luni merg la prima intalnire cu dr. ca sa il vad pe BB la ecograf 
Desi stiu ca sarcina inca e foarte micuta, sunt bucuroasa ca pana acum nu au aparut greturile. Ma simt doar un picut mai obosita ca de obicei.
Va doresc tuturor sarcini usoare si bebei sanatosi!
Oana D.
anda_magda spune:
Saluta Alexa!
Bine ai venit printre noi 
Exact un ovar m-a stresat si pe mine ieri si astazi, dar astazi ma duc la eco si sper sa am si eu aceeasi veste buna ca si a ta.
Vine bebica ....
AnnaBaby spune:
Sunt o mamica de pepenas de iulie 2008 si vreau sa urez tuturor albinutelor sarcini usoare si o odisee minunata!!! 
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
lavinia78 spune:
Bine ati venit Amella, Alexa si Oana_du!
Asa ma bucur ca ne cresc randurile si ca majoritatea dintre noi ne simitim bine. ![]()
Sa ne mearga tot asa in continuare si sa ne tinem la curent cu noutatile.
anda_magda spune:
Multumim frumos Anna!
Fetelor astazi mi-am vazut si eu minunea
E bine bebica, pulseaza din inimioara.
L-a vazut si sotul si nu isi mai dezlipea ochii de pe ecran
iar doctorul ii explica tot ceea ce e pe acolo, dar n-a inteles nimic fiindca era prea zabaucit de imagine 
Ovarul mi-a spus ca e ok. In rest nimicuta, facem peste 5 saptamani alta eco, iar atunci va semana si el a omulet.
La mine insa e numai unul, Lavinia ti-am zis ca sunt geloasa ![]()
Va pupacesc! Noapte buna!
Vine bebica ....