Mamici de septembrie octombrie 2008 (133)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Andy.p, músette, angelynna – felicitari pt semnatura. Bravo mamici - la mai mare, pana in sapt 38….
Dyanira – pe mine m-ar bucura sa stea bb pana in sapt 40. In ultimele zile m-a cam cuprins melancolia ca nu o sa mai fie bb in burtica … ca o sa fiu doar grasa, dar fara bb …. Probleme de gravida pe sfarsite ..

37 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Dya incepe scoalaAm vorbit cu colegele ieri ..ma lovi doru de mers la intalneli.

37+bbelina
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

hai sa va mai zic ceva amuzant, inainte sa plec la doctor.
eu m-am cam enervat pe preturile de la pernele alea pt gravide si alaptat (unde merg eu la cursuri costa 150 ron) si mi-am luat o jucarie de plus de la Ikea, lunga de vreun metru, in forma de crocodil, pe care o tin intre genunchi noaptea cind dorm pe-o parte.

ei - dupa ce l-a suportat vreo saptamina pe intrusul ala la noi in pat (e caraghios crocodilu' - are niste ochi mari si e destul de prezent, asa, dimineata cind deschizi ochii dai de mecla lui), azi dimineata, nas in nas cu crocodilu (care migreaza, deh!) m-a intrebat: cit ziceai ca costa perna aia?

Nausica32+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Nausica, de asta sunt si eu un dubii daca s-o iau sau nu . nu stiu daca o sa-mi foloseasca..desi multe mamici zic ca trebuie scos laptele care ramane ..dar eu stau si ma gandesc..inainte mamicile aveau pompe...nu cred..
Eu chiar nu-mi faceam probleme ca nu oi avea lapte..ca deja am colostru de ceva timp.. dar daca voi ajunge la cezariana...offf..acum am cu ce ma stresa

34

poze http://community.webshots.com/user/baby_boy80

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Codruta la cezariana iti da camasa de la ei in primele zile apoi iti iei tu camasutza ta de acasa..sa ai vreo 3 ca te mai patezi.
denisa
nausica super tareeee
baby boy iti iei pompitza dupa ce vezi cum stau treburile,nu inainte ca nu are rost.Barbatu-meu e instruit si stie de care sa-mi ia daca voi avea nevoie.

37+bbelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Codruta27

Citat:
citat din mesajul lui ramonzca79

fetelorrrrrr...tare ma tenteaza un aspirator cu spalare...aveti careva ca sa-mi dati si mie cateva detalii??am vazut un Philips fain pe net dar nu ma incumet la 1000 ron acum...mai e un Siemens la cca 700 care sa zicem ca ar mai merge si inca ceva LIV Extra 2000 la cca 500 ron...pare ok si asta insa nu stiu ce e cu marca asta....

ma poate ajuta cinevca????pleaseeee

POZE...POZULICI

37+... Erik

Ramo, eu am un aspirator cu spalare marca Conti ( a se citi No Name) si nu am avut niciodata probleme cu el. Dar... folosesc destul de rar functia de spalare, e drept ca sunt multumita de functia clasica de aspirare pentru ca e un aspirator puternic. Sfatul meu e sa cauti un aspirator micut, pentru ca majoritatea sunt masive si greoaie. Sper ca ti-am fost de folos!

Pupici!

35+ Vlad
Bebe mic

multam pt detalii...insa m-ar interesa ..atucni cand il folosesti pt spalare e ok??/spala bine???

POZE...POZULICI

37+... Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nausica

hai sa va mai zic ceva amuzant, inainte sa plec la doctor.
eu m-am cam enervat pe preturile de la pernele alea pt gravide si alaptat (unde merg eu la cursuri costa 150 ron) si mi-am luat o jucarie de plus de la Ikea, lunga de vreun metru, in forma de crocodil, pe care o tin intre genunchi noaptea cind dorm pe-o parte.

ei - dupa ce l-a suportat vreo saptamina pe intrusul ala la noi in pat (e caraghios crocodilu' - are niste ochi mari si e destul de prezent, asa, dimineata cind deschizi ochii dai de mecla lui), azi dimineata, nas in nas cu crocodilu (care migreaza, deh!) m-a intrebat: cit ziceai ca costa perna aia?

Nausica32+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

hihihi fff tare mi-a placut povestioara

37+andrei sebastian

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

Dya incepe scoalaAm vorbit cu colegele ieri ..ma lovi doru de mers la intalneli.

37+bbelina

Eu sunt terminata, azi noapte numai asta am visatca merg la scoala si cum ma intrebau colegele cum il las pe ala micu singur.Eu iti spun sincer nici nu vreau sa mai vb la tel cu ele ca ma deprima ideea.

Diana
39+ E chiar ultima suta de metri!!!!
mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Dya, ce mare e bebe! si ce putin mai ai pina la marea intilnire. pai nu-ti mai ramine decit sa te odihnesti si sa astepti linistita marele eveniment.

38+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui piolica

Dya, ce mare e bebe! si ce putin mai ai pina la marea intilnire. pai nu-ti mai ramine decit sa te odihnesti si sa astepti linistita marele eveniment.

38+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

As vrea eu sa pot astepta linistita dar asa sunt eu mai panicara si nu ma pot linisti nicicum.
Tu cum te simti?Am citit ca inca mergi la serviciu?Cred ca esti campioana muncii de la noi de la odisee.Tu cum nasti?

Diana
39+ E chiar ultima suta de metri!!!!
mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput