Mamici de septembrie octombrie 2008 (133)
Raspunsuri - Pagina 9
andy.p spune:
Dya dupa ce nasti vei merge in vizita cu bb si vei sta la taclalele cu colegii fara sa te gandesti ca tre sa intri la ore.Si mie mi-e dor dar parca ma si bucur ca voi sta acasa.Hai ca va fi bine
37+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
iriss_04 spune:
denisa.g:si pe mine m-a cuprins melancolia ca nu o sa-l mai am pe bebe in burtica numai pt mine
offf ce egoista sunt
ma duc si eu sa mai spal niste hainute pt bebic si revin ,,,m-a apucat si o durere de spate parca nici in pat nu mai stare sa stau
pupici
37+andrei sebastian
AMR 3 saptamani
dyanira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andy.p Dya dupa ce nasti vei merge in vizita cu bb si vei sta la taclalele cu colegii fara sa te gandesti ca tre sa intri la ore.Si mie mi-e dor dar parca ma si bucur ca voi sta acasa.Hai ca va fi bine ![]() 37+ bbelinalaura si andy (07.04.2002) |
Da asa e, dar parca tot nu e acelasi lucru!tu o sa stai 2 ani acasa?Ca eu nu vreau sa stau decat 1 an om vedea ce o fi...
Diana
39+ E chiar ultima suta de metri!!!!mamica fericita de
ANDREI TUDORAMR putin pana sa ne vedem minunea
clau_geo spune:
Mersi frumos Dya, asa este se considera la termen acum insa am presimtirea ca nasterea va fii saptamana viitoare spre final, fiindca bebita vad ca nu da semne clare ca vrea sa vina, ba se agita de ajung la spital, ba e super cuminte.
37 + weeks - Mami fericita de
Irina Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 5 zile ??? mai mult sau mai putin
Boo spune:
Codruta eu am fost goala in timpul operatiei, te dezbraca cand ajungi in sala de operatie. Si asa am ramas toata ziua aia, pana a 2-a zi dimineata cand au venit si m-au sculat din pat si m-am imbracat. Eu am folosit camasile lor de noapte in primele 2 zile pentru ca le patam groaznic de lapte si exista riscul sa se pateze si de lohii (nu la mine ca mi-a curs foarte putin). Dar mi-am pus si camasa mea la un moment dat ca sa arat si eu mai bine ![]()
Vad ca vorbiti de alaptat si pompe. Mie una mi-a venit colostru fff repede si am facut si o febra laptelui sau un inceput de febra. Adica duminica dupa-masa am zis ca mor de durere + febra. Problema mea este ca am sfarcurile mari si bebe sugea el acolo dar ma dureau destul de tare. Asa ca s-au inflamat. Probabil ca urma sa vina si laptele, mi se imflamasera si canalele si duminica in cateva ore m-am trezit cu niste sani durerosi, zici ca imi pusesem silicoane, si pe care a trebuit sa ii mulg, lucru care a durut ceva sinistru. Am plans de durere. Iar de atunci eu alaptez cu mameloane din alea de plastic. S-a rezolvat problema in seara aia.
Eu mai folosesc pompa din cand in cand, cam o data - doua pe zi. Cand imi simt sanii foarte tari si ma dor. Nu scot foarte mult lapte, vreo 40 - max 70 ml am scos. Dar ma simt mult mai bine dupa aia. Iar rezerva merge la frigider sau congelator.
Vroiam sa va dau un sfat. Poate deja stiti sau v-ati gandit dar mie nu mi-a dat prin cap. Incercati sa folositi / faceti probe la ustensilele de sterilizat, incalzit biberoane.. etc daca aveti. Eu nu m-am gandit si am patit-o in prima seara evident. Dupa o masa de o ora l-a apucat un plans isteric de vreo 2 ore si nu am stiut ce sa-i mai fac. Am schimbat scutec, san nu vroia, tinut in brate, plimbat prin casa .. NADA !! Banuiesc ca s-a transmis la el pastila de Dulcolax primita de mine in spital in ziua aia
. Ne borboroseau la amandoi burtile. Si am vrut sa-i dau laptele muls din frigider. Evident ca ne-am chinuit cu incalzitorul de ne-au apucat toti dracii si tot cu apa calda l-am incalzit.
Ma rog, ati prins ideea. Sa nu va treziti ca aveti nevoie repede de ceva steril sau cald sau ..orice si va uitati la aparate aiurea.
cu
Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui Nausica hai sa va mai zic ceva amuzant, inainte sa plec la doctor. eu m-am cam enervat pe preturile de la pernele alea pt gravide si alaptat (unde merg eu la cursuri costa 150 ron) si mi-am luat o jucarie de plus de la Ikea, lunga de vreun metru, in forma de crocodil, pe care o tin intre genunchi noaptea cind dorm pe-o parte. ei - dupa ce l-a suportat vreo saptamina pe intrusul ala la noi in pat (e caraghios crocodilu' - are niste ochi mari si e destul de prezent, asa, dimineata cind deschizi ochii dai de mecla lui), azi dimineata, nas in nas cu crocodilu (care migreaza, deh!) m-a intrebat: cit ziceai ca costa perna aia? Nausica 32+ si bebe Nedelcupoze _ God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference |
foarte taree
Irina Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
baby_boy spune:
fetelor..intrebare tampita..zic eu..voi ce mancati dimineata..ca acum stau si ma gandesc..ce as putea manca dimineata..fara sa aiba sare ??
34 

poze http://community.webshots.com/user/baby_boy80
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui baby_boy fetelor..intrebare tampita..zic eu..voi ce mancati dimineata..ca acum stau si ma gandesc..ce as putea manca dimineata..fara sa aiba sare ?? ![]() 34 ![]() ![]() ![]() ![]() poze http://community.webshots.com/user/baby_boy80 http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png |
cereale cu lapte sau iaurt, paine prajita cu dulceata, oua fierte, fagaras
Irina Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
andy.p spune:
dya eu cred ca voi sta doi ani acasa ..la primul copil am stat doar un an ,dar a fost obositor ca n-am vrut sa-l dau la cresa asa ca il duceam si-l aduceam de la mama.Acuma avand doi nu cred ca ma voi plictisi.
Baby boy eu de dimineata mi-am facut omleta ,nush daca merge fara sare.Da poti manca lapte cu cereale ca sigut n-au sare.
37+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)