Mamici de septembrie octombrie 2008 (133)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonzca79

fetelorrrrrr...tare ma tenteaza un aspirator cu spalare...aveti careva ca sa-mi dati si mie cateva detalii??am vazut un Philips fain pe net dar nu ma incumet la 1000 ron acum...mai e un Siemens la cca 700 care sa zicem ca ar mai merge si inca ceva LIV Extra 2000 la cca 500 ron...pare ok si asta insa nu stiu ce e cu marca asta....

ma poate ajuta cinevca????pleaseeee

POZE...POZULICI

37+... Erik

Ramo, eu am un aspirator cu spalare marca Conti ( a se citi No Name) si nu am avut niciodata probleme cu el. Dar... folosesc destul de rar functia de spalare, e drept ca sunt multumita de functia clasica de aspirare pentru ca e un aspirator puternic. Sfatul meu e sa cauti un aspirator micut, pentru ca majoritatea sunt masive si greoaie. Sper ca ti-am fost de folos!

Pupici!

35+ Vlad
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

Citat:
citat din mesajul lui musettepink

Iris ce fericita ca ai stabilit cezariana,eu inca il tatonez pe dr,vedem pe 1 ce hotaram!

Clau ar fii f frumos sa nastem odata pacat ca nu avem acelasi spital!

Baby boy daca tu vrei natural si te simti in stare mai dicuta cu dr si vedeti cum faceti sa fie bine!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 2s!

38+LUCA

AMR 14 ZILE

nu a fost nici la mine asa usor sa o conving pe doctora,,a inceput sa-mi explice avantaje si dezavantaje dar pana la urma am balmasit-o in asa hal incat a zis si ea ca am motive destul de concludente,desi probl la mine nu e asa grava si as putea nastye si normal
Tin pumnii sa-l convingi si tu pe 1 pt cezartiana

37+andrei sebastian

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Dya chiar ca e mare bblinul

Nasica noastra nu asteapta travaliul ci va face direct cezariana...

34+ mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Diana, dar care sunt argumentele doctorului tau in asteptarea declandarii nasterii si trecerea la cezariana? (nu ca as vrea sa le contest, dar is curioasa, eu am asa un feeling ca voi astepta nasterea naturala, dar la fata locului se va decide cezariana, din motive de bebe mare si mama mica - in bazin)
Tu de ce vrei cezariana?

35+ AMR 30 zile!!

Peter Pan

El zice ca in primul rand copilul si-a ales ziua de nastere si nu noi si cel mai important odata cu declansarea travaliului peretii uterului se subtiaza si cezariana e mai putin traumatizanta!Eu vreau cezariana din cauza problemelor cu tensiunea si din cauza dimensiunii bb, mi se pare ca e f mare.

Diana
39+ E chiar ultima suta de metri!!!!
mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Diana, sigur vor fii si asistente si anestezisti disponibili ca doar nu pleaca intreg spitalul la nunta, mai sunt si urgente si trebuie sa fie personal in spital. Eu zic sa nu iti faci griji ca sigur va fii bine, am eu o presimtire buna

37 + weeks - Mami fericita de Irina Alexandra

Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

AMR 5 zile ??? mai mult sau mai putin

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui clau_geo

Diana, sigur vor fii si asistente si anestezisti disponibili ca doar nu pleaca intreg spitalul la nunta, mai sunt si urgente si trebuie sa fie personal in spital. Eu zic sa nu iti faci griji ca sigur va fii bine, am eu o presimtire buna

Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!

Clau sper sa fie asa!
Si tie iti doresc la fel!Descrie-mi putin cum sunt contractiile la tine?Ca eu m-am trezit cu dureri de burtica dar sunt ca la cm.

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Citat:
citat din mesajul lui clau_geo

Clau sper sa fie asa!
Si tie iti doresc la fel!Descrie-mi putin cum sunt contractiile la tine?Ca eu m-am trezit cu dureri de burtica dar sunt ca la cm.

Diana

si eu le simteam de dimineata ca niste dureri de dinainte de cm, insa vad ca s-au mai potolit. La mine pe langa starea de dinainte de cm se intareste burtica, toata de jos pana sub sani si in zona buricului devine mai ascutita si e dureroasa. Nu tine foarte mult, in jur de 30-40 sec. si apare la intervale neregulate de timp.

Sper sa nu le simti si tu la fel de rau ca mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby_boy

mamidestefan sa inteleg ca tu nu esti pro pompita de san??

vorbeam aseara cu o prietena care a alaptat exclusiv pina la 6 luni (eu o intrebam ce pompa etc) si mi-a spus sa nici nu ma gindesc la pompe sau biberoane pina nu se instaleaza lactatia. nici sa nu le am prin casa.

Nausica32+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Clau am uitat sa te felicit pentru semnatura , deja bebita e la termen deci acuma poti sa te mai linistesti

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Fetelor care sunteti la bebe 2, sau care ati nascut deja, am si eu o intrebare existentiala: la cezariana esti imbracata in ceva, o camasa de noapte, o bluza de pijama? M-as cam apuca de planificat bagajul, si nu stiu ce toaleta sa-mi pregatesc pentru marea intalnire!!

Pupici!

35+ Vlad
Bebe mic

Mergi la inceput