Mamici de septembrie octombrie 2008 (133)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui clau_geo
Super vesti Eva, ma bucur ca esti bine si ca dr. a zis ca ai colul lung si inchis, inseamna ca bubulinul tau o sa se faca de 4,5 kg daca sta pana la termen , il scoti culturist direct.

Ma bucur pt tine iar cu picioarele umflate l-a mine s-a rezolvat stand in pat cu ele ridicate pe 2 perne.

37 + weeks - Mami fericita de Irina Alexandra

Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

AMR 5 zile ??? mai mult sau mai putin

Clau, merci, cat despre "culturist" , nu stiu ce sa zic. Eu as vrea sa stea puiul cat mai mult, maximum posibil, ca sa i se dezv bine creierasul si plamanii, dar am auzit pe aici de multi bebei care aveau mai mult in greutate decat Luca in aceeasi saptamana sau chiar inainte. Luca avea in S36 2950gr, adica o greutate ok, nu cred ca pana in s40 sa faca mai mult de 3800 maximum 4000gr, ramane de vazut, dar greu de crezut!
Si medicii au estimat la fel, deci ...go for natural birth!

Denisa, ai grija de tine!
36+ LUCA

AMR 23 ZILE!!!

POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

In legatura cu mainile mele super umflate si super amortzite, doctora mi-a recomandat calciu lactic de 3 ori pe zi, cate 10 zile si pe urma 10 pauza, dar nu-si prea face efectul mult dorit...de magne B6 mi-a zis nu, dar ma duc sapt viitoare la urmatorul control si o sa o intreb din nou ce mai este de facut pentru degetele mele care s-au transformat in butuci.
PUPU

NiKole si Karina Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

CD
Eva felicitari ptr vestile bune,ma bucur ca Luca e bine si sta cumintel la mami in burtica.Acuma numa sa ai rabdare sa stai cumintica ,tu fiind o persoana ff actva,dar ptr puiutz facem orice
denisasa-ti treaca ,stai linistita si incearca sa-ti ocupi timpul cu ceva.Ai mancat ceva care ar putea sa-ti dea starea asta de voma?

37+bbelina
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Citat:
Super vesti Eva, ma bucur ca esti bine si ca dr. a zis ca ai colul lung si inchis, inseamna ca bubulinul tau o sa se faca de 4,5 kg daca sta pana la termen , il scoti culturist direct.

Ma bucur pt tine iar cu picioarele umflate l-a mine s-a rezolvat stand in pat cu ele ridicate pe 2 perne.

Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!

Clau, merci, cat despre "culturist" , nu stiu ce sa zic. Eu as vrea sa stea puiul cat mai mult, maximum posibil, ca sa i se dezv bine creierasul si plamanii, dar am auzit pe aici de multi bebei care aveau mai mult in greutate decat Luca in aceeasi saptamana sau chiar inainte. Luca avea in S36 2950gr, adica o greutate ok, nu cred ca pana in s40 sa faca mai mult de 3800 maximum 4000gr, ramane de vazut, dar greu de crezut!
Si medicii au estimat la fel, deci ...go for natural birth!

Denisa, ai grija de tine!
36+ LUCA

AMR 23 ZILE!!!

POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Am inteles ca bb-ei pot lua in greutate in ultimele 2-3 saptamani pana la 400 gr pe saptamana, asa ca sunt sanse, desi daca zici ca puiut tau avea in s 36 2950 gr, el chiar era in grafic, asa ca s-ar putea sa ai dreptate.
Oricum cel mai important este sa fie dezvoltat normal si sanatos ca in greutate poate sa mai ia si dupa nastere

Mergi la inceput

CIne ma ajuta si pe mine sa-mi fac o noua semnatura plus AMR...
Mor de placere sa va citesc mesajele si sa vad cat mai aveti fiecare.
Mersic

NiKole si Karina Alessia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Mersic

NiKole si Karina Alessia

Niko, intri la profil personal, si modifici la optiuni profil/ semnatura cu ce vrei sa apara.
de exemplu la mine apare asa: 37 + weeks - Mami fericita de Irina Alexandra

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Mersic

NiKole si Karina Alessia

Niko, intri la profil personal, si modifici la optiuni profil/ semnatura cu ce vrei sa apara.
de exemplu la mine apare asa: 37 + weeks - Mami fericita de Irina Alexandra

ca sa apara smiles-ul cu gravida scri gravi intre [] si ca sa apara carutul scri fetita sau baietel intre []

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Eva ,felicitari pt bb care sta cumintel cat despre tine pot spune ca nu e tensiunea mare dar totusi sa ai grija sa nu mananci sarat si sa stai cat mai mult intinsa cu picioarele pe o perna sau o plapuma.Eu asa fac si nu ma umflu la picioare decat daca stau mai mult in picioare si cu calduriile astea...nu-i de mirare,dar numai la stangul ma umflu putin de tot.

Azi am fost sa-mi fac analizele,au iesit bune doar colesterolul si trigliceridele cam mari,la glicemie tre sa am putin grija.Am facut o gramada de analize de la dr ginecolog plus de la dr de familie.
Astazi il simt pe bb tare ciudat parca se tot intinde ,simt simultan si jos si sus,plus ca azi am fost foarte somnoroasa si cu stare de voma .
Oare se intoarce?Cum trebuie sa simt cand se intoarce?

31+Sergiu

Mergi la inceput

Draga Clau,

Multzu mult..ma chinuie talentul...dar AMR il schimbi tu???
PUP

NiKole si Karina Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Lucutta sper sa iasa bine analizele,si eu am avut azi o stare de voma,eu zic ca si de la zapuseala de azi,plus tu ti-ai mai facut si analize asa ca nu e de mirare.Nu stiu daca simti cand se intoarce bb,poate daca ii vezi miscarile si stii cam pe unde e capul sau funduletzul

37+bbelina
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput