Mamici de septembrie octombrie 2008 (133)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

CD sa ai grija de Mikul sa fie dolofanel ca vezi balerina mea nu cred ca va fi tare grasutza.

37+bbelina
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby_boy

Nausica despre ce vitamine e vorba? Elevit? Si eu am impresia ca tot de la el..ma fac mare .. doctora zicea sa iau 10 zile pe luna insa eu am luat in fiec. zi..asa a zis dr. de fam. Oare sa le mai reduc ?

da, elevit. mie medicul de familie mi-a zis sa le iau si am luat de cind am aflat ca sint insarcinata. e drept ca ginecologul mi-a spus sa nu iau, dar eu ma gindeam ca ... nu strica. si acum mi-a zis sa nu mai iau, dar eu parca nu m-as opri tocmai acum. si apoi o sa alaptam...

chestia e ca nu trebuie sa mincam prostii. eu am tras un semnal de alarma pe la inceputul lunii a 6-a, si apoi am luat normal in greutate. adica nu mai maninc piine alba (care oricum nu-i buna la nimic) si incerc sa maninc disociat, adica sa nu combin carne cu cartofi sau paste. iar seara nu maninc decit pepene. si s-a simtit

Nausica32+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nausica

Citat:
citat din mesajul lui baby_boy

Nausica despre ce vitamine e vorba? Elevit? Si eu am impresia ca tot de la el..ma fac mare .. doctora zicea sa iau 10 zile pe luna insa eu am luat in fiec. zi..asa a zis dr. de fam. Oare sa le mai reduc ?

da, elevit. mie medicul de familie mi-a zis sa le iau si am luat de cind am aflat ca sint insarcinata. e drept ca ginecologul mi-a spus sa nu iau, dar eu ma gindeam ca ... nu strica. si acum mi-a zis sa nu mai iau, dar eu parca nu m-as opri tocmai acum. si apoi o sa alaptam...

chestia e ca nu trebuie sa mincam prostii. eu am tras un semnal de alarma pe la inceputul lunii a 6-a, si apoi am luat normal in greutate. adica nu mai maninc piine alba (care oricum nu-i buna la nimic) si incerc sa maninc disociat, adica sa nu combin carne cu cartofi sau paste. iar seara nu maninc decit pepene. si s-a simtit

Nausica32+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

eu am luat elevit din prima zi si continui sa iau, la indicatia medicului, iar de mancat nu am mancat prosti aproape deloc, mai mult salate, fructe, lactate si totusi am pus pe mine. Cred ca tine mult si de metabolismul fiecareia.

37 + weeks - Mami fericita de Irina Alexandra

Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

AMR 5 zile ??? mai mult sau mai putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Da Laura il fac dolofanel sa o plimbe pe printesa in brate, ma bucur ca esti mai linistita

Clau si pe mine tot celulita ma deranjeaza, ma luptam cu ea inainte de sarcina cu masaj de 2 ori pe saptamana...iti dai seama ca acum e in floare si cred ca nu putem folosi creme speciale nici in perioada alaptarii, dar pana la primavara o scoatem noi la capat

36s Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

M-am intors si eu de la medic! Nu mi-am vazut doctorita ginecolog de 5 saptamani, a fost in concediu! Luni pleaca din nou, doua saptamani, dar m-a asigurat ca no chance sa nasc! Colul lung, inchis si tare beton! Asa ca, plina de optimism, mi-a dat intalnire pe 16 septembrie, cand eu voi fi in S40. Mi-a dat si nr tel al medicului cu care ma lasa, in caz de urgenta, dar nu crede ca va fi cazul!

Problema este ca mi-a gasit tensiune azi, 14/8, cica e si de la caldura si soare-n cap! Am picioarele umflate, mi-a recomandat sa stau intinsa cu picioarele pe niste perne! Hm, cam greu! O sa ma odihnesc mai mult! Si mi-a prescris un Diazepam/ seara, ca sa imi calmeze sist vegetativ si sa tinem in frau tensiunea. Mi-a interpretat analizele de sange si urina, se pare ca toate bune, nu am proteinurie in sange, nu am nu stiu ce si valorile PLT si PCT sunt ok pt a prinde epidurala (nu stiu ce sunt astea, le am in analize), deci vant la pupa pt nastere naturala cu epidurala daca e cazul! Pana la urma tona de analize de sange pe care mi le-a datde facut in trim 3 au un rol si ele...
Din analize nu reiese ca sunt predispusa la tensiune sau preeclampsie, dar trebuie sa stau mai mult in interior la umbra si sa am grija! O sa iau Diazepam, ce sa fac?! Ca drogatii!

Luca e in continuare cu caputzul jos, mobil, nu e angajat, si lichid e suficient, cica l-a simtit la mana cum se duce caputzul repede in sus in lichid. E totul ok!

36+ LUCA

AMR 23 ZILE!!!

POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

JULY, SA ITI TRAIASCA FRUMOASA MAIA, SA FIE SANATOASA IAR TIE RECUPERARE GRABNICA!

36+ LUCA

AMR 23 ZILE!!!

POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Fetelor, mai avem inscrisa in listuta noastra o proaspata mamica, andrey2008, care a postat la odiseea de iulie-august si tot acolo a anuntat nasterea .. cine se pricepe, sa o trecem si pe ea cu bebelusul:

"Pe 26.08.2008 s-a nascut baietelul nostru Andrey Daniel, 3.500kg, 51cm, apgar 9, pana la urma prin cezariana".

Ioana, felicitari pentru bebe Andrey, sa creasca mare, sanatos si voios si sa va bucurati din plin de el!

35+ AMR 30 zile!!

Peter Pan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

M-am intors si eu de la medic! Nu mi-am vazut doctorita ginecolog de 5 saptamani, a fost in concediu! Luni pleaca din nou, doua saptamani, dar m-a asigurat ca no chance sa nasc! Colul lung, inchis si tare beton! Asa ca, plina de optimism, mi-a dat intalnire pe 16 septembrie, cand eu voi fi in S40. Mi-a dat si nr tel al medicului cu care ma lasa, in caz de urgenta, dar nu crede ca va fi cazul!

Problema este ca mi-a gasit tensiune azi, 14/8, cica e si de la caldura si soare-n cap! Am picioarele umflate, mi-a recomandat sa stau intinsa cu picioarele pe niste perne! Hm, cam greu! O sa ma odihnesc mai mult! Si mi-a prescris un Diazepam/ seara, ca sa imi calmeze sist vegetativ si sa tinem in frau tensiunea. Mi-a interpretat analizele de sange si urina, se pare ca toate bune, nu am proteinurie in sange, nu am nu stiu ce si valorile PLT si PCT sunt ok pt a prinde epidurala (nu stiu ce sunt astea, le am in analize), deci vant la pupa pt nastere naturala cu epidurala daca e cazul! Pana la urma tona de analize de sange pe care mi le-a datde facut in trim 3 au un rol si ele...
Din analize nu reiese ca sunt predispusa la tensiune sau preeclampsie, dar trebuie sa stau mai mult in interior la umbra si sa am grija! O sa iau Diazepam, ce sa fac?! Ca drogatii!

Luca e in continuare cu caputzul jos, mobil, nu e angajat, si lichid e suficient, cica l-s simtit la mana cum se duce caputzul repede in sus in lichid. E totul ok!

36+ LUCA

AMR 23 ZILE!!!

POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!

Super vesti Eva, ma bucur ca esti bine si ca dr. a zis ca ai colul lung si inchis, inseamna ca bubulinul tau o sa se faca de 4,5 kg daca sta pana la termen , il scoti culturist direct.

Ma bucur pt tine iar cu picioarele umflate l-a mine s-a rezolvat stand in pat cu ele ridicate pe 2 perne.

Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

BINE AI VENIT PE LUME MAIA

July - refacere rapida iti doresc si tot binele din lume tie si fetitei tale.

Eva - felicitari pt vestile bune referitoare la col; mult succes sa fie asa cum zice dr ta - sa vina bb Luca la 40 sapt. Referitor la diazepam stiu ca mai lua cineva de aici, dar nu-mi mai aduc aminte cine

Mie azi nu mi-a fost bine deloc:dureri de spate, contractii...... iar acum o stare de voma in continuu amestecata cu dureri de spate, intepaturi jos....... nu e chiar o zi buna pt mine

37 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denisa.g

BINE AI VENIT PE LUME MAIA

July - refacere rapida iti doresc si tot binele din lume tie si fetitei tale.

Eva - felicitari pt vestile bune referitoare la col; mult succes sa fie asa cum zice dr ta - sa vina bb Luca la 40 sapt. Referitor la diazepam stiu ca mai lua cineva de aici, dar nu-mi mai aduc aminte cine

Mie azi nu mi-a fost bine deloc:dureri de spate, contractii...... iar acum o stare de voma in continuu amestecata cu dureri de spate, intepaturi jos....... nu e chiar o zi buna pt mine

37 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

off off , imi pare rau ca nu te simti bine Denisa, dar ca o incurajare, eu ma simt ca tine de vreo saptamana, numai ca am inceput sa ma obisnuiesc cu starea asta.

Odihneste-te mai mult si poate trece

Mergi la inceput