Mamici de septembrie octombrie 2008 (133)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluca83 spune:

E normal intr-adevar, dar mai aproape de termen , nu ca la mine de la 32 de saptamani!! Si pe langa asta mai am si niste dureri pelvine, ca niste intepaturi atunci cand stau pe partea stanga sau dreapta si ma ridic din pat! Oare or fi din cauza ca am colul scurt sau din cauza ca bebita se afla in prezenta craniana si e presiunea mai mare?

Raluca

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Raluca eu zic ca presiunea e mare si din cauza asta,se mai intind ligamente ,una alta .Intepaturi vei mai simti si eu mai simt,principalul sa nu devina dese si ff intense.

37+bbelina
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

fetelor, am venit de la doctor. Nedelcu s-a intors (dar cica nu e pozitia definitiva, se va mai misca), colul e lung si inchis, totul e in regula.

m-a certat doctorul ca am pus prea multe kile, (12.5 pina acum), cica atita trebuia sa am la nastere. eu i-am spus ca incerc sa termin cu 15, dar eu a facut pariu cu mine ca mai pun cel putin 4. cica de la vitamine m-am ingrasat, "nu ti-am zis eu sa nu iei vitamine? alea sint pentru africani. ce? nu maninci?"

deci m-am mai linistit. urmeaza, peste 10 zile, eco la Iosup, de-abia astept sa-i vad mutritza lui Nedelcu.

July, felicitari pentru Maia. sa fiti sanatoase si fericite amindoua!

Nausica32+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Nausica despre ce vitamine e vorba? Elevit? Si eu am impresia ca tot de la el..ma fac mare .. doctora zicea sa iau 10 zile pe luna insa eu am luat in fiec. zi..asa a zis dr. de fam. Oare sa le mai reduc ?

34

poze http://community.webshots.com/user/baby_boy80

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

Dragi burtici, inca un carucior albastru pe lista! Ce e amuzant este ca o mamica de baietel nascut in aceeasi luna cu fetita mea asteapta acum o fetita, iar eu un baietel ! (ada74)

Incet-incet am ajuns in saptamana 32. Aici concediul de maternitate este de 6 saptamani, asa ca incerc sa merg la servici pana in ultima luna.

Am citit ce spuneti voi de vitamine – in prima sarcina nu am luat deloc deoarece mi se facea greata numai cand vedeam cutia. Dupa parerea mea nu sunt necesare unui organism sanatos cu mese echilibrate. Prima oara am luat 20 de kg asa ca nu cred ca luatul vitaminelor are vreo legatura cu luatul de kg. Acum am luat cam 13 si nu ma stresez deloc – prefer sa maninc bine decat sa ma bazez pe vitamine.

Curaj ! Mai avem putin !

... si albastricile lui mami 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Nausica felicitari ptr vestile bune,legat de kg las ca nu-i asa mare bai,sunt altele care au pus si mai mult asa ca inca o data felicitari!!!!Si eu iau vitamine centrum materna si nu m-ama ingrasat deloc .

37+bbelina
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

July, Felicitari pentru printesa si reacere rapida

Am vazut ca sunt multe fete care au schimbate astazi semnatura, andy, musette, 300, angelinna, lucutta, felicitari mamici (sper ca nu am uitat pe nimeni, daca am uitat nu dati cu pietre

Astazi am fost la dr de familie dupa prenatal,dr era in concediu, mi-a dat cineva care ii tinea locul, acum am descoperit cu oroare ca trebuie sa imi schimb rapid contractul de asigurari care mi-a ramas pe numele de 'domnisoara'

36s Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Nausica felicitari pentru bebe
Eu am luat 17 kg pana acum si nu m-a certat nimeni si nici vitamine n-am luat, sunt o balena si Mikul e un grasan

36s Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Mai fetelor, ce medici sunt astia care zic ca ati pus prea mult pe voi? ca doar nu suntem toate standard si punem aceiasi greutate?
eu zic ca pui in functie de conformatie, varsta si diverse afectiuni pe care le poti avea dinainte sau in timpul sarcinii.

Eu de exemplu pana in luna a 4 nu am pus decat 3 kg pe care le-am triplat in 2 luni de stat la pat, iar in lunile 6-8 am pus inca 8 kg din care 6 in ultima luna si jumatate, tot din cauza statului la pat. Acum am 19-20 kg in plus fata de cat aveam inainte si sincer nu mi se pare ca se vad chiar asa rau. Daca nu ar fii celulita nu cred ca m-ar deranja deloc. Iar dr. mea a zis ca nu e o problema ca e sigura ca le voi da jos relativ repede (si dr. mea e una la 1.70 si 50 kg).

Eu zic sa nu va mai stresati e greutate asa rau.

37 + weeks - Mami fericita de Irina Alexandra

Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

AMR 5 zile ??? mai mult sau mai putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nausica

fetelor, am venit de la doctor. Nedelcu s-a intors (dar cica nu e pozitia definitiva, se va mai misca), colul e lung si inchis, totul e in regula.

m-a certat doctorul ca am pus prea multe kile, (12.5 pina acum), cica atita trebuia sa am la nastere. eu i-am spus ca incerc sa termin cu 15, dar eu a facut pariu cu mine ca mai pun cel putin 4. cica de la vitamine m-am ingrasat, "nu ti-am zis eu sa nu iei vitamine? alea sint pentru africani. ce? nu maninci?"

deci m-am mai linistit. urmeaza, peste 10 zile, eco la Iosup, de-abia astept sa-i vad mutritza lui Nedelcu.

July, felicitari pentru Maia. sa fiti sanatoase si fericite amindoua!

Nausica32+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Felicitari pt eco bun, eu de la un curs de puericultura am inteles ca odata intors cu capul in jos, bb nu se mai poate rasuci iar deoarece capul este partea cea mai grea din corp si nu ii mai da voie sa se intoarca (e prea greu si deja i-a pozitia de angajare)

37 + weeks - Mami fericita de Irina Alexandra

Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

AMR 5 zile ??? mai mult sau mai putin

Mergi la inceput