Mamici de septembrie octombrie 2008 (133)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Buna fetelor,
Am si eu o intrebare pt o problema cu care ma confrunt de ceva zile...simt ca ma sufoc, ca in orice camera as sta cu racoare sau nu eu tot transpir si destul de rau.
Mai are cineva aceasta problema avand in vedere ca sunt in saptamana 34.
Pls help...o fi normal?
Multzu

NiKole si Karina Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Buna fetelor,
Am si eu o intrebare pt o problema cu care ma confrunt de ceva zile...simt ca ma sufoc, ca in orice camera as sta cu racoare sau nu eu tot transpir si destul de rau.
Mai are cineva aceasta problema avand in vedere ca sunt in saptamana 34.
Pls help...o fi normal?
Multzu

NiKole si Karina Alessia

am patoit-o si eu intre saptamanile 25-32 , dar acum e mai bine cu respiratia nu insa si cu caldura, transpir la greu, parca sunt sudor. Dar sunt stari normale si nu trebuie sa te ingrijoreze.

37 + weeks - Mami fericita de Irina Alexandra

Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

AMR 5 zile ??? mai mult sau mai putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

JULY FELICITARI PTR PRINTZESA>REFACERE RAPIDA SI SA CRESTETI MARI SI SANATOASE!!!
Dya sa ne spui cand scoatem agitatele.
Clau stii tu cum e cu bb-eii..mai au sie ei zile linistite,nici bb-lina mea nu prea s-a agitat azi.
andreutac spor la treaba si vrem poze.
fresh bine-ai revenit,cum sunteti?Tu cum iti revii?Poze cu Vladut cand ne pui
Nikolici si eu am patit bb e sus si de aceea nu pti respira ,iar cu transpiratia nu mai zic..schimb chilotii ca sunt mereu uzi.

37+bbelina
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca83 spune:

Buna fetelor...

Care dintre voi mai are probleme cu colul? Eu tare speriata sunt. Acum o saptamana, mai aveam din col doar 2,6 cm!! Si imi este tare frica sa nu nasc prematur . Mai e cineva in situatia mea?

Raluca

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Anca eu i-am dat lu Andy destul de mult Sab Simplex,am vazut ca-i facea bine si nu ne mai chinuiam cu durerile de burtica.Sa-mi spui daca isi face si la voi efectul

37+bbelina
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Oh daaaa....
Eu sunt sudorul principal...transpir rau rau de tot.
Aseara am dormit la o matusa care a zis ca este foarte curent si a inchis geamul unde dormeam impreuna si s-a mai si invelit, iar eu...muream, tare m-am chinuit ape,rauri, fluvii si occeane.
Dar trece si asta nu???
Nu mai zic de degetele mele amortzite de apx 3 sapt....
Dar totul este frumos si minunat

NiKole si Karina Alessia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Raluca83

Buna fetelor...

Care dintre voi mai are probleme cu colul? Eu tare speriata sunt. Acum o saptamana, mai aveam din col doar 2,6 cm!! Si imi este tare frica sa nu nasc prematur . Mai e cineva in situatia mea?

Raluca

32+

sorry eu nu ma pricep, abia acum mi s-a zis ca s-a scurtat colul dar cica ar fii normal ca se pregateste bb de venire.

Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!

Mergi la inceput

burtici eu vaas ca trebuie sa imi mut culcusul in alta camera, deoarece a venit soarele pe partea asta si Ac-ul nu ajunge pana aici.

daca nu ne mai auzim pe seara asta va doresc o noapte linistita si fara peripetii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2004 spune:

JULY FELICITARI SA-TI TRAIASCA BEBELINA, SA FIE SANATOASA SI SA VA BUCURATI DE EA

+36+puiutul Maria (23.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Nikolici,ti-am mai scris ,daca ai mainile amortite poti lua MagneB6 este bun pt asa ceva.Acum ,cum vrei tu.

31+

Mergi la inceput