Mamici de septembrie octombrie 2008 (133)
Raspunsuri - Pagina 19
clau_geo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LUCUTTA Eva ,felicitari pt bb care sta cumintel cat despre tine pot spune ca nu e tensiunea mare dar totusi sa ai grija sa nu mananci sarat si sa stai cat mai mult intinsa cu picioarele pe o perna sau o plapuma.Eu asa fac si nu ma umflu la picioare decat daca stau mai mult in picioare si cu calduriile astea...nu-i de mirare,dar numai la stangul ma umflu putin de tot. Azi am fost sa-mi fac analizele,au iesit bune doar colesterolul si trigliceridele cam mari,la glicemie tre sa am putin grija.Am facut o gramada de analize de la dr ginecolog plus de la dr de familie. Astazi il simt pe bb tare ciudat parca se tot intinde ,simt simultan si jos si sus,plus ca azi am fost foarte somnoroasa si cu stare de voma . Oare se intoarce?Cum trebuie sa simt cand se intoarce? 31+ Sergiu |
nu cred ca simti ceva deosebit cand se intoarce, eu nu am stiut cand s-a intors si asta era prin s 27, stiu doar ca in acea perioada simteam junghiuri in partea dreapta jos.
37 + weeks - Mami fericita de
Irina Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 5 zile ??? mai mult sau mai putin
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui nikolici Draga Clau, Multzu mult..ma chinuie talentul...dar AMR il schimbi tu??? PUP NiKole si Karina Alessia |
da AMR-ul trebuie modificat de tine mereu

Irina Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
_irina_ spune:

am fost la doctorita de familie si mi-a zis ca mi-ar recomanda sa fac cezariana. Eu care eram chitita pe nastere naturala, acum nici nu mai stiu ce sa fac. Are dreptate, pe de o parte, pe de alta parte... of, balerina mea e cam micuta si nu as vrea sa o fortez sa iasa mai repede decat vrea sau poate ea.
Mi-a mai zis si doctorita de parca nu eram eu destul de suparata, ca la cat sunt de mare trebuia sa fac si eu o fata mai grasuna... 
Pe langa asta mi-a calculat si ca sunt in saptamana 38. Pai nu am cum, ca dupa DPN mai am 3 saptamani si ceva, dupa ultima menstruatie sunt in saptamana 36+ (in acelasi ritm cu Eva), si la eco putoarea mea mica era cu o saptamana in urma.
Ce mult imi place sa ma duc la medic...
36+
- Andreea
clau_geo spune:
citat din mesajul lui _irina_![]() ![]() ![]() am fost la doctorita de familie si mi-a zis ca mi-ar recomanda sa fac cezariana. Eu care eram chitita pe nastere naturala, acum nici nu mai stiu ce sa fac. Are dreptate, pe de o parte, pe de alta parte... of, balerina mea e cam micuta si nu as vrea sa o fortez sa iasa mai repede decat vrea sau poate ea. Mi-a mai zis si doctorita de parca nu eram eu destul de suparata, ca la cat sunt de mare trebuia sa fac si eu o fata mai grasuna... ![]() Pe langa asta mi-a calculat si ca sunt in saptamana 38. Pai nu am cum, ca dupa DPN mai am 3 saptamani si ceva, dupa ultima menstruatie sunt in saptamana 36+ (in acelasi ritm cu Eva), si la eco putoarea mea mica era cu o saptamana in urma. Ce mult imi place sa ma duc la medic... 36+ - Andreea |
cred ca ti-a facut calculul gresit sau ecografic bb era mai mare
Irina Alexandra
EvaF spune:
| citat din mesajul lui LUCUTTA Eva ,felicitari pt bb care sta cumintel cat despre tine pot spune ca nu e tensiunea mare dar totusi sa ai grija sa nu mananci sarat si sa stai cat mai mult intinsa cu picioarele pe o perna sau o plapuma.Eu asa fac si nu ma umflu la picioare decat daca stau mai mult in picioare si cu calduriile astea...nu-i de mirare,dar numai la stangul ma umflu putin de tot. Azi am fost sa-mi fac analizele,au iesit bune doar colesterolul si trigliceridele cam mari,la glicemie tre sa am putin grija.Am facut o gramada de analize de la dr ginecolog plus de la dr de familie. Astazi il simt pe bb tare ciudat parca se tot intinde ,simt simultan si jos si sus,plus ca azi am fost foarte somnoroasa si cu stare de voma . Oare se intoarce?Cum trebuie sa simt cand se intoarce? 31+ Sergiu |
Lucutta
, si mie acum mi-a iesit marit colesterolul, desi in trim 1 aveam colesterolul fff bun! Doctorul mi-a zis ca este normal in sarcina colesterolul marit, ca si fibrinogenul (si acesta e marit). Inteleg ca asa apare la toate gravidele sau la majoritatea! Este ceea ce mi-a zis si medicul ginecolog si medicul de familie! Retinem grasimi si facem depozite, organismul se pregateste sa faca fata unei inanitii, unei epidemii sau unui razboi, se asigura ca are resurse pentru a duce sarcina la termen!
In schimb, glicemia mea e buna, nu e marita, desi am mancat enorm de multa inghetata toata sarcina!
36+
LUCA
AMR 23 ZILE!!! 
POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui nikolici Proba de semnatura ![]() Karina Alessia am 34 saptamani in balonul lu' mami NiKole ![]() AMR 43 |
yupiii, ai reusit
Irina Alexandra
denisa.g spune:
Nikolici – felicitari pt semnatura

Andy.p – multi pupici 
. nu prea cred ca e de la mancare..ii dau cu ceai.
37 + 
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
clau_geo spune:
o seara frumoasa burtici si ne auzim de dimineata 

Irina Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 4 zile ??? mai mult sau mai putin
_irina_ spune:
Clau, eu zic ca e gresit calculul. Ca doctorul ginecolog stie mai bine.
36+
- Andreea

Sergiu