Gravidutze si Mamici de Cluj-88
Raspunsuri - Pagina 12
mami_alexia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andree27 Fetelor, Azi am fost la Vasilescu si totul e ok ,dar mie mi-a zis sa incep sa in pun asa in fundic rezemat de perne de la 3 lni jumatate.Oare nu e prea devreme??????De 2o ri am intrebat-o ca am crezut ca sunt surda eu,dar acelasi raspuns mi la dat!!! Poze Andreea , de un Bondarel !!!! |
Nu stiu ce sa-ti zic , Andreea, parerile sunt impartite in aceasta privinta si e peiorativ de dat sfaturi pentru ca fiecare aduce propriile argumente in sustinerea ideilor. Eu pe la 3 luni si jumatate o puneam pe Alexia pe o perna inclinata la 45 de grade. Dar ea de pe atunci se forta sa se ridice in fund. Imi aduc aminte ca la 3 luni s-a intors prima data de pe o parte pe alta.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
mami_alexia spune:
Am vazut-o si eu pe Bea, a crescut, nu mai are trasaturi de bebelus, s-a maturizat!
MAMI(Adriana) &
Gabriela77 spune:
Ramo, ce dulce e Bea, a crescut mult si e tare expresiva. Frumos! Casa nu e constructie individuala, ca anu avem noi bani de teren si de constructie, face parte dintr=un ansambu de case insiruite, dar spre deosebire de multe altele pe care le-am vazut, asta are si un petec de teren, nu mare, dar suficient pt noi. E putin mai sus fata de unde locuim noi acum.
Andreea, mie mi se pare foarte devreme la 3 luni jumate, Vasilescu mi-a zis si mie niste lucruri dubioase, asa ca eu nu ma incred orbeste in ea. Eu nu am grabit nici statul in fund, nici mersul, pentru ca articulatiile lor sunt f fragile.
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
doxinu spune:
ANUNT UMANITAR
s-a deschis BAZAR PENTRU SONIA ,unde puteti gasi atat lucrusoare noi cat si folosite la un pret foarte mic!
Prin participarea la aceasta licitatie, ii dam unei fetite minunate sansa la o viata aproape normala!
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
antoni spune:
legat de Vasilescu, sunt ca si Gabi, dupa ce mi-a zis ca fata e grasa si sa nu-i dau multa mancare, mai mult ca ar trebui sa scot din meniu de tot carnea, numai lkegume fierte...hihi...nu, mersi, e mare renume, dar m-am invatat cu medici din astia...
antoni spune:
fetelor, abia astept sa ne vedem maine. acum o intrebare de blonda, hihi, e elegant unde mergem maine? adica voi va imbracati tare cicas, hihi?
mami_alexia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui antoni fetelor, abia astept sa ne vedem maine. acum o intrebare de blonda, hihi, e elegant unde mergem maine? adica voi va imbracati tare cicas, hihi? ![]() |
Poimaine , Meli! Nu stiu cu ce ma imbrac...o fusta si un tricou merge?
Anca, am uitat sa te intreb astazi..mergi pe jos pana in Mihai Viteazul? Nu vrei sa mergem impreuna cu autobuzul sau nu te incumeti?
MAMI(Adriana) &
Andree27 spune:
Fetelor sa stiti ca si mie mi-a zis ca Eric e prea gras,ca are 6.600g si ca are trebui sa aiba 9 kg la un an si ca sa incerc sa nu ii mai dau sa pape noaptea.Si daca se trezeste noaptea sa ii dau ceai?Da cum sa ii dau 150ml de ceai????MIe dr pediatra la care merg mi-a zis sa nu fac asa ceva mai ales ca eu numai san ii dau,si ca sa stau linistita ca nu e gras deloc ,mai ales ca el e si lungan si fiecare copil are felul sau diferit de dezvoltare!Eric si asa foarte rar se mai trezeste noaptea!
Poze
Andreea ,
de un Bondarel !!!!
antoni spune:
Andreea-stai linistita, sigur nu e grasun, e bine ca papa, las-o pe Vasilescu in pace.sanatos sa fie, ca mai incolo incepe sa umble si se subtiaza el,hihi.
mami-alexia-daaaa, scuze, chiar am crezut ca e maine.hihi, ce zapacita sunt. ai aflat nota, daca ai luat 10?
deci, voi cum mergeti fetelor? cu ce va imbracati?imi da si mie cineva un numar de telefon daca cumva nu gasesc?si imi mai spune inca odata cineva unde e mai precis?
NataliaS spune:
Salutare!!!
Nu dati cu pietre!!! ca n-am mai aparut de o multime de vreme...
Noi suntem bine, Ana se pregateste de gradi si ufffffffffff, citind mesajele voastre mi s-a facut si mai groaza, e o super scumpa in continuare, iar Stefania e mareeee, merge in 4 labe, are 2 dintisori, spune multe "cuvintele" gen mamamamama, tatatatata,babababa, papapapa...etc, merge de manute, scormoneste peste tot si mai nou face ca si calul ntla-ntlo si ca masinuta brrrrrrrrrrrrmmm![]()
![]()
Am vazut ca va intalniti maine, unde? la ce ora? poate ma inscriu si eu. BTW nimeni nu iese prin parcul mare la plimbare? daca da, atentionati-ma si pe mine sa ne vedem, ca eu imi cam fac veacul prin parc cand e vreme buna.
Gabi - daca nu sunt indiscreta, cat a fost casuta? si cat de mare e? cautam si noi de o groaza de vreme ceva si nu gasim...
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw