Gravidutze si Mamici de Cluj-88
Raspunsuri - Pagina 13
OanaAlina spune:
Alex – te rog sa scrii despre ce gradi este vorba! Ma intereseaza si pe mine! Cam peste vreun an….
De acum se fac inscrierile la gradi?????
Ramo - ce frumusica e Bea! Ati crescut! O adevarata domnisorica!
Legat de cresa/gradi... intr-adevar, cand ajungi la acest moment iti dai seama cat de mult a crescut copilul tau si incep[e teama ca nu va mai fi mereu in prim plan cum era acasa... pentru mine va fi greu... si cand o sa o las cu socrela la noi acasa cred ca voi boci de numa'! ufff!
Oana-Alina si
Maria-Teodora (30.10.2007)
comoara din viata noastra
Ioana13 spune:
NAtalia e joi intilnirea, la etajul 7 a halei din spatele pietei Mihai Viteazu, am uitat cum se numeste, e pizzerie.
P doarme de la 2 si ceva... acum e 6 jumate... si nu prea a mincat multe azi, deci nu de foame se trezeste cind se trezeste noaptea, are alte motive, smecherul...
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
soanso spune:
salutRE
NU AM MAI REUSIT SA INTRU ..am vazut ca se vorbeste de gradi...grea alegere,eu am mai scris nu-mi permit sa dau 7-8 milioane pt gradi ,plus ca noi avem noroc cu socrela ... o dam anul asta la 4 ore si porma mai vedem.
antoni,haide imbracata in rochie,fusta ...hihihi ,eu vin imbracata lejer ...pantaloni(imi merge pielea de pe picioare rauuu) si o camasa.
eu cred ca numa de pe la 5 luni e bine de pus in fundic...cred ca Vasileasca e depasita nitel.
Paula,cu scuzele de rigoare pt intarziere LA MULTI ANI,FERICIRE BUCURII!!!
Va pupic,imi incepe serialul preferat 1001 nopti!
SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA
RAMONELLA spune:
Multumim de complimente.Da,Bea a crescut mult,chiar daca la kilograme nu prea,dar totusi vad pe haine,si asa in general ca a crescut si face tot mai multe lucruri.Pe zi ce trece e tot mai scumpa si o iubesc tot mai mult.Nu exista fericire mai mare in lumea asta atunci cand iti vezi copilul razand.E o fericire care te face sa plangi...![]()
Mie Vasileasca mi-a zis sa o pun pe Bea in fundik la 4 luni jumate.Dar cred ca asta depinde de fiecare copil,de ritmul sau.Iti dai seama cand copilul vrea in fund.Asa e si cu mersul.N-are rost sa-i fortezi.De exemplu Bea merge foarte bine in premergator,adica mai bine spus isi da avant cu amandoua picioarele,dar cand o pui sa umble se lasa pe picioare si isi lasa capul in jos.Cateodata mai sta dreapta,dar nu mult.E clar ca inca nu e pregatita,si nici n-o fortez,ca si asa e slabuta.
Mie Vasileasca mi-a zis ca in zilele noastre,tot mai multi copii devin obezi.Problema nu e acum cand sunt micuti,ci mai tarziu.Nu mai e ca pe vremuri cand copiii erau dusi la gradinita,la scoala,pe jos,acum sunt dusi cu masina.Multi se scutesc de orele de sport.In loc sa se joace in fata blocului sotron,mata sau stiu eu ce jocuri ne mai jucam noi,acum stau in fata calculatorului.Plus ca mananca o gramada de prostii...parintii nu le mai pun sendviciuri,le dau bani si ei mananca chipsuri si beau baururi acidulate...
Asta a fost explicatia care mi-a dat-o ea,si are maree dreptate.
Dar acuma normal ca fiecare parinte hotaraste cum isi creste copilul.
Si mie mi se pare o prostie daca il hranesti exclusiv la san sa dai copilului ceai noaptea...sau sa nu-i dai de mancare cand cere...nu poti sa pui un copil la cura de slabire,Doamne fereste.
Dar sincer si eu am vazut foarte multi copii obezi,mai ales la mare...Copii cam la 4,5 ani...
Sper ca nu am suparat pe nimeni...
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
Andree27 spune:
Fetelor,sunt tare suparata,de ceva zile bune in coace am niste dureri ingrozitoare de cap!!!!
Nu stiu ce am,vreau sa merg saptamana asta sa imi fac o tomografie sau ceva ca deja nu mai rezist,sper sa nu fie ceva grav!!!
Poze
Andreea ,
de un Bondarel !!!!
OanaAlina spune:
ma ajuta cineva????
Maria a inceput sa tuseasca si pana la intoarcerea la Cluj nu stiu ce sa ii dau...
Oana-Alina si
comoara din viata noastra
maria-teodora~sufletelul care implineste familia noastra
mami_alexia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui OanaAlina ma ajuta cineva???? Maria a inceput sa tuseasca si pana la intoarcerea la Cluj nu stiu ce sa ii dau... Oana-Alina si Maria-Teodora (30.10.2007)comoara din viata noastra maria-teodora~sufletelul care implineste familia noastra |
EURESPAL
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
OanaAlina spune:
multumesc mami_alexia!
legat de lasat bebe la cresa sau cu orice alta persoana... ma macina si pe mine gandul ca nu voi mai fi langa ea "non-stop" ca sa spun asa... simt undeva in adancul sufletului si o urma de gelozie pe langa grija sa nu i se intample ceva... dar totusi sunt convinsa ca socrela va avea grija de ea cum va sti mai bine! si asta ma mai linisteste un picut! cu siguranta ca voi boci in primele zile dar sper ca ma obisnuiesc repede cu gandul... si in plus va voi avea pe voi langa mine! un sprijin cu care am fost inca de la inceput!
imi pare rau ca nu pot veni si eu la intalnire insa nu ajung in cluj numai la sfarsitul saptamanii! va doresc inca de pe acum distractie placuta!
Oana-Alina si
elenuta23 spune:
ce draguta e Bea, a crescut si e o
, 
andreea ,saracuta de tine stiu k sunt groaznice durerile de cap deoarece clau are aproape mereu dureri de cap, sa iti spun un pont incearca si vezi k iti trece, bea o cafea cu lamaie sau helas sau sare de lamaie, dar sa pui mai multa si vei vedea k iti trece. la clau nici cu un medicament nu ii trece decat cu cafeaua cu lamaie, 
iar legat de statul in fundic si mie mi se pare devreme, eu pe Dragos numai dupa 5 luni jumate am inceput sa il ridic in fundic , dupa ce si-a bagat piciorusele in gurita, atunci se zice k este formata coloana vertebrala si se pot pune copii in fundic![]()
oanaalina daca ns ce sa i dai eu zic sa ii dai sirop de pin , e natural si nu o afecteaza deact o ajuta pana ajungi in cj sa mergi la dr sa iti dea un tratament
anca sanso , eu nu ma uitam la seriall dar se uita clau iar acum a devenit favoritul meu, e singurul film la care ma uit , in rest nu am rabdare sa ma uit la tv
natalia bine ai revenit
poze
Elena si
Dragos Stefan
varsta lui Dragos
OanaAlina spune:
de la ce varsta se poate da sirop de brad?????
Oana-Alina si