Gravidutze si Mamici de Cluj-88

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

buna dimineata fetele!

meli, happy kids are 2 sedii deocamdata (cica mai vor sa faca in zorilor unul) : unul e pe str bacau (aproape de spitalul militar, de fapt vizavi de clinica de ortopedie) si unul in gheorgheni, care e si scoala lor privata (f mare).

nu mai stiu cine intreba, irina merge la happy kids.

gabi, eu zic ca e ok cu paturile alea, ca sunt f putin inalte. eu de ex am vazut saltelele la kinderland si mi s-a facut greata instantaneu. si cu baia cam la fel, mie mi s-a parut ok comparat cu ce am mai vazut. te inteleg cu sentimentul ala ce l-ai avut la milenium, exact asa am simtit eu la heidi. nu mi-ai zis cand incepeti cresa.

adriana, legat de chestia cu ingrijitoarele la cresa ca sunt asistente - e posibil, dar numai la stat. la privat eu ce am vazut sunt toate fete tinerele, in general absolvente de pedagogic.
iar legat de nr de educatoare/copii, pot sa va spun ca si noua ni s-a zis ca sunt 2 educatoare la 10 (+ ingrijitoarea), si de fapt sunt numai 8 copii inscrisi. dar cele 2 nu vin deodata, ci doar programul lor se suprapune un numar de ore. (de la 11 la 2 sau asa ceva). cel putin asa e la happy kids. eu asta am aflat abia sapt trecuta, ca daca stiam mai intrebam si-n alta parte.

si acuma impresiile legate de prima zi a lui irina mea scumpa. cand am ajuns acolo ea era ultimul copilas (nu avem ce face, musai sa stam la birou 8 ore, deci irina e la program lung - in total ieri au fost 4 copilasi la program lung, chestia care imi convine, cu cat sunt mai putini cu atat mai bine pentru ea). era in bratele fetei, ii citea o poveste. am intrebat pe educatoare cum a fost; ce frumos ne-a laudat-o!! a spus ca e cea mai cuminte fata, singura care nu a plans deloc. s-a jucat frumos, a adormit repede, cand s-a trezit a deschis ochii si s-a uitat cuminte la ceilalti copii ... ce mai, un ingeras. cand am luat-o in brate mi s-a parut schimbata, parca ceva era diferit la ea, nu mai era numai copilasul meu. avea si miros de cresa (nu e miros rau acolo :), dar nu mai mirosea a casa noastra). parca mai crescuse, asa, nu fizic, ci in trasaturi. nu mai avea veselia ei debordanta, stiti ca ea e tare zambitoare tot timpul. dupa vreo juma de ora acasa si-a revenit insa. ba chiar a prins curaj sa umble singura, de la scaun la pat. totusi asa per total cred ca i-a placut acolo, azi cred ca a inteles, stia ca vine la cresa, si era incantata cand am ajuns acolo.
azi dimineata educatoare de dimineata a zis ca totusi a plans un pic ieri, pe la 11, de somn. deci na, nu ma mai umflu in pene chiar la maxim
sincer, acuma sunt un pic stresata ca o sa mi-o strice ceilalti copii rasfatati, o sa vada ca cei crizati primesc toata atentia, si o sa inceapa si ea.
in rest: asa in general, de mancat mi s-a parut ca a mancat prea putin din ce i-am pus, dar asta era de asteptat tinand cont ca nu e cine sa se streseze s-o hraneasca, si ea nu stie singura.
iar ce ma deranjeaza cel mai mult e ca ea inca e foarte cuminte, se joaca singura frumos, si in loc sa fie recompensata, e ignorata cu brio. bine ca nu am stat toata ziulica acolo sa vad, dar si ieri si azi educatoarele erau calare pe ceilalti copii (fata aceea de ieri care urla e fiica unei educatoare de acolo, deci na, e si cu pile) si irina statea intr-un coltisor, singura.

nu-i musai daca n-ati citit pana la capat povestea, io trebuia sa o scriu sa ma descarc am sa pun azi cateva poze/fimulete mai noi, dar dupa ce gat cu lucrul

mami de irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Paula, asta e o veste buna, cu cresa...inseamna ca nu peste tot e asa. Ma bucur mult sa aud asta. Voi mai testa si eu terenul.

Alex sa ma tii si pe mine la curent cu gradi, mai ales ca noi vizam cam aceeasi zona. Primesc copii asa mici la gradi?

Oana, sa stii ca esti norocoasa cu buni in Cluj.

Eu probabil voi veni cu Sara ca nu prea am cu cine sa o las sau fug la tati cu ea, ca lucreaza in zona.Ma bucur ca va va voi revedea.

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Diana, postasem inainte de a citi mesajul tau...Mi-au dat lacrimile cand l-am citit...Asa simt si eu, ca parca nu va mai fi DOAR copilasul meu. Nu suport gandul ca plange acolo singurica sau ca poate nu mananca, pentru ca nimeni nu are rabdareaa necesara...offff...stiu...vine si momentul aceasta dar tot doare.Dupa tot ce am facut ca sa avem copiii astia, dupa cat ne-am straduit sa-i crestem frumos, dupa toata dragostea neconditionata pe care le-o oferim, cred ca e normal sa simtim asa...Sara nu e rasfatata, dar dependenta se mine este...ma cauta cu privirea cand dispar de langa ea, i se lumineaza cand ma gaseste, tot timpul, dragostea si energia mea i le-am daruit ei...de-aia mi-e teama si mi-as dori sa regaseasca macar ceva din toate astea acolo. Stiu ca pe de alta parte, gradi si cresa ii ajuta altfel in dezvoltare, devin mai independenti, mai siguri, mai sociabili. Asa ca una peste alta, va fi bine, asa cred, asa sper! sa ne tii la curent, Diana! Iti multumesc ca ai imparatsit cu noi totul. Conteaza enorm.
Aaaa, eu cred ca incep lucrul de la anul.

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Diana, ma ravasesc povestile tale...Incepe sa-mi fie groaza. Cand ziceam ca sunt asistente ma refeream la cresele de stat, nu la cele particulare. Mancare ii pui tu de acasa sau ii dau ei? Asta n-am inteles....

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

diana draga, cred k e greu , mi s-a ridicat parul pe mine cand am citit, GREU FOARTE GREU si eu ma gandeam sa il inscriu la gradi sa se obisnuiasca cu copii dar cred k renunt pana dupa 2 ani sau cine stie poate mai multi daca vom reusi sa facem al 2 bb.initial am zis k il duc la gradi unde am fost si eu cate o ora pe zi , o cunosc pe educatoare si e program de 4 ore, se ocupa de copii si se dedica lor in totalitate, rar asemenea educatoare. acuma daca o sa ne mutam la floresti luna asta sau cealalta atunci cred k pika gradinita.

sa fi tare, capu sus k odata tot trebuie facut pasul asta oricat de greu ar fi, sa ne ti la curent cu ce se intampla

poze

Elena si Dragos Stefan

varsta lui Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Offf,ce nasol cu gradinitele astea...Si eu ma gandeam de la 2 ani sa o dau pe Bea la gradi,macar 4 ore pe zi,sa se obisnuiasca si cu copiii.Dar mi-e frica putin...ca n-o sa se ocupe de ea,cum spunea si Diana.Ea cum e cuminte,se joaca linistita in coltul ei,si n-o s-o bage in seama.Sau sa ii vada pe ceilati copii rai si sa se faca si ea rea...of...
Mi-as lua o bona,dar nu prea am incredere.Cunosc persoane care au nimerit niste bone foarte bune,poate o sa gasesc si eu.Dar la gradi tot trebuie sa o dau intr-o zi.

Gabi unde pe Campului va mutati???Ati facut-o voi sau e gata facuta???Ce frumos ca va mutati la casa!!!

Paula,La multi ani cu intarziere!!!!

Noi am foat in weekend la Belis cu Bea.A fost prima iesire cu ea.Sambata a fost foarte frig,dar am imbracat-o bine.Noaptea s-a trezit de mai multe ori.Dar duminica a fost foarte cald si frumos si am facut plaja.Si Bea a stat toata ziua afara si a dormit tot afara.Aaa,si a papat aripioare cu mujdei.A fost frumos.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

mancare ii pun eu de acasa, ca ea inca e fara sare/zahar.
cred ca e ok insa mancarea la ei (vreo 10 lei/zi costa), adica macar nu e catering, e facuta la sediul cel mare. dar din meniul afisat, eu la irina nu i-as fi dat nimic inca.

mami de irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Poze:http://community.webshots.com/album/566214814PMHPge?vhost=community

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Fetelor,

Azi am fost la Vasilescu si totul e ok ,dar mie mi-a zis sa incep sa in pun asa in fundic rezemat de perne de la 3 lni jumatate.Oare nu e prea devreme??????De 2o ri am intrebat-o ca am crezut ca sunt surda eu,dar acelasi raspuns mi la dat!!!

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Ramo ce dulceeeee e Bea, asa o fata de fetita cuminte are!!!

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput