Gravidutze si Mamici de Cluj-88
Raspunsuri - Pagina 10
Gabriela77 spune:
Eu am crezut ca intalnirea a fost joia trecuta si imi parea rau ca am ratat, in cazul asta am veni si noi, e inchisa lista?
Diana, asa e, la Tandarica de la 2 ani primesc, dar mie nu mi-a placut...copiii erau cam de capul lor, fugeau pe acolo ca bezmeticii, o educatoare sau ingrijitoare urla la un copil...sincer am vrut sa si fug de la interviu. Milenium e tot o gradi privata, langa Kauflandul din Manastur, tot de la 2 ani primesc, cladirea e draguta, nu mi-a placut sala de mese si curtea, pareau profi cu activitatile, au angajati pofesori de muzica, limba straina, sport. Dar ceva, n-as putea sa iti spun ce anume, nu mi-a placut...n-am simtit ca as lasa-o pe Sara acolo...In schimb, am avut un sentiment pozitiv dupa ce am vizitat Happy Kids, mi s-au parut profi, in ce priveste programa, mentalitatea, mi-a placut spiritul de acolo, copiii pareau ca se simt bine, cantau, se jucau...mi-a placut. Desigur cu minusuri si acolo, nu ma impac cu saltele alea, toaleta lasa de dorit...Dar imi vine greu sa cred ca voi gasi locul perfect.
Teddy Bear e o cresa care se va deschide din septembrie, undeva in Gheorgheni, acdrele didactice sunt in mare parte plecate de la Happy Kids. Trebuie sa o vizitez.
Cat priveste gradi de stat, cred ca sunt ok, dar la cresa eu pe Sara nu as da-o. Una e o ingrijitoare la 6 copii(Happy kids) si cu totul altceva una la 20, cazul celor de stat. Iar vizavi de experienta educatoarelor de la stat, cred ca e mai degraba un mit, as indrazni sa spun ca dimpotriva sunt mai blazate si cam depasite ca mentalitate. Nu sunt PRO invatamant privat, clar ca Sara va merge la o scoala de stat, dar mi se pare ca acum e foarte mica si dincolo de aspectul educational, foarte important, mai conteaza si altele aspecte cum ar fi mancarea, ingrijirea, somnul, confortul ei psihic, joaca afara. De aceea, pentru aceasta etapa eu voi opta pt o cresa privata.
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
mami_alexia spune:
Ai dreptate intru totul, Gabriela. Dar noi nu ne permitem o cresa privata. Asa ca speram sa fie bine si la una de stat.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
OanaAlina spune:
la multi ani paula si tot ceea ce iti doresti sa ti se indeplineasca!
dpop - m-a rascolit profund mesajul scris de tine!
maaaaaare noroc avem noi ca sta socrela cu Maria!
o seara frumoasa!
Oana-Alina si
Maria-Teodora (30.10.2007)
comoara din viata noastra
Gabriela77 spune:
Cu siguranta va fi bine, Adriana! Si noi am crescut cu cheia la gat si la gradi de stat si suntem bine sanatosi, destepti si fericiti. E foarte adevarat, preturile la privat sunt piperate. Cam nejustificat de piperate.
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
Victo spune:
fetelor, va multumesc mult de urari! Noi am fost la socri la tara in week-end, asta seara am ajuns.
ha ha..Ioana si noi tot la rezerve suntem la cresa aia..eu personal am auzit numa de bine despre ea. noi vrem sa incepem acum, din oct.:(..ma rog, nu vrem..da trebe..
gabi, la cresa asta sunt la grupa mica mica, 4 femei la 15 copii..deci nu 1:20 ;)
fetelor, va las, ca sunt franta de oboseala.pupici. nu stiu dc ajung joi. mai spuneti o data la ce ora e?
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
ALEX29 spune:
salutare
tu fetelor is asa de ocupata cu amenajarea biroului ,va rog tare mult daca stiti sa mi spuneti de unde as putea cumpara mob pt birou ,am fost la Practiker si la Cora si n am gasit nimic :(
am noroc ca i mami cu puiu meu si mai pot umbla si maine 
pt ANA si IRINA bravo papusicilor pt primii pasi 
ELENA fiecare vine cum vrea cu sau fara bebe ,am propus intalnirea fara bebe ,doar pt mamici ,ca sa ne mai relaxam si noi putzin
,eu o voi lasa pe Tiadris cu tati sau cu nasu ei ,nu stiu inca sigur cum o sa fac
am vaz videoclipul cu puiutzu se pare ca i place tare mult apa :))
GABI super pozele si tortul f frumos ,inca un pic si facem si noi 1 anisor ,de abea astept
si eu vreau mai multe detalii legate de casutza ,dar ne povestesti tu joi
,sper sa reusesti sa vii
ANCA de ce crezi ca pizza ingrasa ?e facuta la cuptor iar ingredientele sunt super ok ,la alegere :ciuperci ,ardei ,cascaval ,salam etc..eu zic sa nu ti faci probleme
joi o sa ma merg sa vad o gradinitza ,de abea astept ,e in Manastur si e de stat ,mi a fost recomandata de o prietena a carei fetitza are aproape 2 anisori si merge acolo
e f f multumita ,sunt f surprinsa ,mai ales ca stiu cat e de pretentioasa ...o sa merg sa vad
noapte buna
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
ALEX29 spune:
INTALNIRE LA RESTAURANTUL HAVANA(P ta M.Viteazu) JOI 4 SEPT ORA 18
1.ALEX
2.ADRIANA+bebe
3.DIANA(ANAMICA)
4.ADA+bebe
5.MELI
6.ANCA B.+bebe
7.ANCA
8.GEANY
9.MARIANA(nu e pe forum)
10.LAURIANA(nu e pe forum)
11.DIANA(DPOP)
12.IOANA+bebe
13.ELENA
14.LORE(?)
15.GABI
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
elenuta23 spune:
alex draga incearca la ambient in someseni, k ar trebui sa fie
legat de intalnire azi in parc ziceu andreea si iulia k si ele vor sa vina, ele imi ziceau k fara bb, de aceea am intrebat, incerc si eu sa vin fara atunci
fetelor nu mai stiu ce sa ii fac sa pape la Dragos, mananca cat 2-3 copii pe zi
azi pe la 3 supika o farfurie mare
pe la 5 spanac cu rosie, fara rosie nu papa mai nimik, am iesit afara deja in parc papa papa , a apapat o banana, nu ma stat in park numai putin , am mers la nasi acolo cartofi cu carnita de pui, am venit acasa iar pe drum papa papa , parca nu o mancat de 3 zile , toata ziua papap papap si tot nu se prinde de el![]()
oricum is fericita k papa de toate si nu ii mofturos, plus cat sta in casa isi gaseste ba marut , biscuiti si tot timpul rontaie ceva![]()
nopate buna

poze
Elena si
Dragos Stefan
varsta lui Dragos
antoni spune:
buna dimineata scumpelor!
eu cu invatatul meu, piti e bine, zice soacra ca e innebunita dupa apa, nisip si pescarusi, hihi, sper sa nu aiba nimic.
Alex-sa-mi scrii si mie te rog de gradi dupa ce vii ca ma intereseaza si pe mine.
si imi spuneti si mie va rog happy kids pe unde vine?
pupici la toate si sa aveti o zi frumoasa!
anca.b spune:
Buna dimineata!
Adriana, imi pare rau de examen. poate va fi bine. sa astepti nota.
Alex, pt ca e practic piine unsa....hihihihi. da' e adevarat ca e buuuuna.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii