Gravidutze si Mamici de Cluj-88
Raspunsuri - Pagina 9
dpop spune:
meli, legat de gradi pot sa-ti spun ca sunt foarte multe gradinite si iti dai seama ca e greu de ales, fiecare cu stilul si preferintele personale. dar lumea pe care o stiu eu in general si-a dat copiii la gradinitele de stat. eu stiu ca inscrierile se fac tot in perioada aprilie sau mai pentru urmatorul an scolar, adica anul care incepe in septembrie. dar nu strica sa te uiti din timp...
mami de irina
antoni spune:
dpop-tu ai facut deja rezervare, sau ai inscris-o pe Irina din primavara trecuta pt anul asta?oauuuu...si de ce neaparat de stat? pt pret? sau sunt mai ok decat cele particulare?
Gabriela77 spune:
Buna si de la noi
PAULA, La Multi Ani!!!!!
Diana, m-a rascolit povestea cu cresa, ma gandesc mult la momentul acela, care nu e departe nici pt noi. Ma bucur mult ca Irina a reactionat asa bine, nici nu ma asteptam la altceva, si intr-adevar numai cuvinte de lauda pt Miss Raveca. Felicitari mamarutei pt primii pasi.Tu m-ai intrebat de cresele vizitate, numai Happy Kids, Tandarica si Milenium, la cele de stat nu am avut curajul. Milenium e gradi. Vreau sa mai vad Patricia si Teddy Bear. Cu casa, ca parca tot tu m-ai intrebat si eram restanta, este tot pe Campului, intr-o zona f frumoasa, noua ne place mult de tot.ere
Oana, Sara are multe mancaruri preferate, mananca cu placere aproape orice, cu exceptia orezului si a ficatelului. Ii place carnea, sunca, mamaliguta cu branza si smantana, clatite, si pe locul 1 supele si ciorbitele.
Ne-am adunat si noi pe acasa, dupa atata petrecut si am venit sa va povestim.
Petrecerea am tinut-o la buni in curte, dar cald nu a fost, asa ca s-au dus planurile noastre de rochite. Atata bai sa fie, ca altfel a fost o distractie pe cinste. Gratare, dans si voie buna. Fata a ales de pe tava mingea de fotbal, care ma rog era si un breloc pt cheile de masina, pe locul 2 cartea, iar pe locul 3 euroii. Ce sa zic, bune alegeri, una peste alta, daca e sa fie fotbalista, e clar ca va avea bani, dar ma bucur ca va sta totusi si cu burta pe carte. hehehhe...ne-am distrat bine. A primit o gramada de cadouri frumoase, a fost emotionant...Nici acum nu-mi vine sa cred ca are fata mea 1 an.
Asa ne-am distrat noi, daca vreti sa ne vedeti
http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
elenuta23 spune:
fetelor am o intrebare la intalnirea de joi venim cu pitici sau fara???intrebau azi fetele din manastur in parc???
poze
Elena si
Dragos Stefan
varsta lui Dragos
elenuta23 spune:
sunt tare suparata , azi mi-a venit fericiciriile , deci nu sunt insarcinata 

poze
Elena si
Dragos Stefan
varsta lui Dragos
Andree27 spune:
Heelllooo mamici si bebici,
Am revenit si noi acasuca!Am fost plecati pt cateva zile din Cluj la baile 1 Mai si asa bine a fost!Eric a fost super cuminte,delo9c nu a fost agitat sau ceva de genul!Sunt tare madra de baitelul meu!AM intrat si noi la program normal,imi doarme toata noaptea!Asa e de bine!Dar inca mi cam graoza sa il las singur in camera si sa ma mut inapoi cu tati in pat!!!
Va pup pe toate si pe toti bebeii!!!
Poze
Andreea ,
de un Bondarel !!!!
dpop spune:
gabi, imi poti da mai multe detalii legate de crese, asa, just in case? si ce impresie ti-au facut
de teddy bear n-am auzit niciodata.
la tandarica eu am sunat dar mie mi-au zis ca nu iau sub 2 ani.
in ce data incepi serviciul?
ce mult imi place poza sarei cu tortul!
ma bucur mult pentru voi cu casa. te-as intreba detalii dar mi-e jena sa nu fiu indiscreta. eu sunt ff interesata de subiect, mai ales daca e zona de case, sa nu fie case+blocuri, si sa nu fie cu curte ff mica.
meli, eu am inscris-o dupa jumatea lui iunie parca, pentru septembrie. deja erau inchise listele la cele de stat. la private gasesti loc cred mai repede ca la stat, ca nu e asa inghesuiala. si pretul e mare, dar mai ales educatoarele conteaza. lumea are perceptia (ca io nu stiu daca e asa sau nu) ca educatoarele de la stat au experienta mai mare, si ca la privat sunt cam habauce
. de ex la happy kids eu am gasit pe net mesaje de mare nemultumire legate de grupele mari de gradi, ca nu invata destule copiii. dar grupele mici erau ok.
mai sunt multi factori - cat e de aproape de casa, poate cunosti pe cineva acolo ... una-alta.
mami de irina
antoni spune:
dpop-mersi mult de informatii.
daca mai are cineva pareri, eu tare as vrea sa le aud.
elenuta-eu vin singura, oricum si Alex vroia fara, dar fiecare cum poate si vrea.si nu-ti fa griji, iese data viitoare, hihi, se lasa asteptat bebe.
Ioana13 spune:
Salut
Diana la ce cresa ai dus-o pe irina, ca ori is grea de cap ori nu ai spus.
Eu cred ca vin cu P joi, ca nu e sigur ca poate tata-su sa fie liber atucni. Oricum, daca mai vin copii el tare bucuros ar fi. Nu-i nimic ca e pizza... daca e buna
...
Noi l-am inscris pe P, pe lista de rezerva
, la cresa de pe Pasteur, de stat, din aprilie 2009 intetionam sa il dam. Sa vedem daca vor fi locuri, cica se mai retrag in timpul anului, noi sintem cap de serie nr 2(adica pe lista de rezerva), ca in tenis.
, a zis directoarea ca suntem primii care intra, daca iese cineva... om vedea
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
mami_alexia spune:
Salutare!
Ce sa va mai spun...sunt terminata..l-am pus pe profesorul de la materia asta ca persoana non-grata for ever. Si-a batut joc de noi...unul din subiecte a fost acelasi cu cele de data trecuta. Deci, orice om normal isi imagineaza ca nu mai invata subiectul care a picat cu doua luni in urma ca nu se va mai da. Ei, el l-a dat, intentionat. Eu subiectul il stiam la perfectie (ca presimteam eu ceva) cu o mica scapare, nu am invatat definitiile unor reguli de alegere a alternativelor. Asta e, Doamne ajuta sa fie nota mare...adica 9 tot iau...dar eu vroiam 10

Gabi, am vazut o parte din poze, ma uit acum si la restul, sunteti o familie foarte frumoasa!!!
Elena, imi pare rau...nu dispera, perseverati!
Diana, sa ne mai spui cum e la cresa, suntem interesati. Alexia e inscrisa, tot asa, peste lista oficiala la o cresa de stat, e langa blocul nostru, vad cresa de pe geam. A zis careva ca exista impresia ca la cresa de stat educatoarele sunt mai cu experienta. Cred ca e gresit spus educatoare. La cresele de stat sunt asistente, pentru ca provin din vechiul sistem, cand cresele apartineau de ministerul sanatatii. Deci exista o asistenta sefa si restul mai mici. Sapatamana asta o sa ma duc sa duc dosarul si o sa vad ce mi se va mai spune. Locurile sunt ocupate dar a zis ca se vor mai retrage si ca o vor primi de la 1 octombrie. Incep si eu sa-mi fac griji de cum o sa fie. Eu inca stau si ma gandesc cum se pot ocupa de atatia copii, cum le dau la toti de mancare, ca nici la 2 ani un copil nu stie sa manance singur, asta presupunand ca majoritatea ar fi de doi ani si Alexia ar fi singura mai mica.
Ioana, si eu vin cu Alexia in principiu.
Cam atat..va las acum..sunt franta de oboseala, de o sapataman invat cartea muchie cu muchie...pentru nimic..ma duc sa-mi plang de mila...
O seara placuta tuturor!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...