Puisori de mai 2003(3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Daiopri sanatate multa.
Eu stiu ca asta ma rugam atunci sa nu vada nimic ca cica exista sanse sa fie fetita.
Dar nu stiu eu zic ca oricum e bine ma tot gindeam daca as fi avut doi ce as fi vrut sa fie(fetita ca asa imi place mie sau baietel ca ar fi fost mai bine pentru Joshua)

Dana_d asteptam sa ne zici cum a fost prima zi de gradinita.

Aalina dupa teorie cica e bine sa fi activ pe toata sarcina.
Eu i-am crezut si am incercat sa fiu foarte activa numai ca a iesit si Joshua mult, mult prea activ :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

DanaMario, mersic. Pai eu nu prea am fost activa la primul si tot cu motor este:))
Nici eu nu pot sa zic ce as vrea sa fie, ci doar ca vreau sa stiu!:)) Am si eu de luat niste lucruri acolo, si ce culoare le iau? Plus ca eu is curioasa din fire si nu pot sa rezist atata:)) Da va zic, ca un facut, in drum spre eco am zis ca imi iau un capucino din ala inghetat ca sa il activez pe bb nitel, da nu a fost nici unul in drumul nostru:?(( Apoi am luat eu vreo 2 bucati de ciocolata da se pare ca nu a fost destul. Era durere cu isi punea talpile una langa alta.
Macar am vazut o lovitura in direct ca am azut pe ecran cum si-a impins capul si apoi imediat am simtit. Da mai ciudat e, ca e cu capul deja mai sus de buric, si eu simt forfoteala doar pe jos (tot talpicile alea:))))
Am mare bucurie in schimb ca parca m-am mai reglat cu luatul in greutate, nu mai imi e asa foame, si aproape ca reusesc sa ma apropii de aceeasi greutate la aceeasi varsta a sarcinii ca si prima data. Ca era inainte cu o luna de data asta.

Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Alycia sper sa fiti bine anul asta si sa treceti cu bine peste raceli & co. Multa bafta lui Andrei!!!

Dana_d sa ne spui cum s-a adaptat Ilinca.

Daiopri sanatate multa! Lasa ca e mai palpitant asa :)))

DanaMario am experienta primei sarcini :)) si a rezultatului asa ca as sta de data asta tot in pat daca as sti ca are efect.

Eu is crizata. Ca daca ceva nu imi place pe lumea asta e sa astept. Si uite ca am asteptat ieri degeaba si prevad ca astept si azi si habar nu am daca pana la urma imi ajung musafiri sau nu. Si is necajita
Stiti cum zicea domnul Goe:
"De ce nu mai vine? Eu vreau sa vie!!!
Exact in dispozitia aia ma simt si eu.
Va pup

16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

Eu am aflat cu totul accidental ce o sa fie Mircea...mergeam cam la 2 luni la echo..si pe la 5 luni imi spune medicul asa tam nisam..." uite-l si pe flacaul nostru"...la care eu cu rasuflarea taiata.."da ce, e baiat?"...si el foarte senin.."nu v-am mai spus?". Chestia e ca nu credeam ca se poate vedea asa repede, ma gandeam ca pe la 6-7 luni imi poate spune cu certitudine fara posibilitate de eroare.Si uite asa, de fiecare data cand mergeam la echo intrebam..."e tot baiat domn doctor, nu s-a razgandit?...raspunsul sosea invariabil.."tot baiat "
Daiopri, la voi e musai cu trimitere sa mergi la echo? Nu sunt policlinici private ca la noi? Aici cum ti se pune pata pe ceva, cum hop la doctor.Sanatate tie si lui Cristian...i dai ceva pentru tuse?
Aalina multumesc pentru urari...insa deja muceste Mircea ...iar Andrei...offff..nu mai zic...
Dorian cum e cu gradinitza? Chiar ai de gand sa-l dai la scoala la anul? Cat mai e de lung?
Dana Mario...io am fost o somnoroasa si jumatate..hihih..cand imi aduc aminte..ma trezeam pe la 13...si aterizam direct cu capul in frigider..dupa care directia WC...unde decartam tot....dupa 3 ore o luam de la capat...acelasi traseu..bucatarie-toaleta...
Dana D cum sunteti cu clasa a 8 a? Noi avem sedinta cu parintii in curand, sa ne scoleasca ce si cum cu admiterea in liceu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

A miscat lighioanaaaa

16+ cu

Mergi la inceput

Wow felicitari Aalina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Aalina felicitari! Ai vazut ca incep si miscarile de trupe:)) Si acu m-am lamurit ca nu stie soacra ce zice, ca ea zicea ca daca a miscat asa repede la mine e fata. da iaca am la tine dovada ca nu e asa:))
DanaMario, resortul din PC era gran Bahia Principe. Si Podeanu tot acolo a fost. De uragane, eu zic sa mai astepti nitel ca parca au fost cam multe anul asta, si cauta pe forumuri sa vezi daca asta a fost afectat.
Alycia sanatate si la puii tai. Eu atata le mai trag in sarcina asta cu racelile, ca bb asta ori o sa fie sanatos tun ori sensibil....
Hai ca tre sa ne pregatim de aeroport. Yupiii:))

Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png

Mergi la inceput

Daiopri merci da am tot cautat pe forumuri si cica nu a fost afectat si nu a fost nici un uragan acolo.
Stiam ca asta e resortul doar ca il gasesc citeodata "Gan bahia principe bavaro" altadata "bahia principe" o fi acelasi?

Din cauza uraganelor mai stau si nu fac rezervare dar de asteptat am tot asteptat mereu a intervenit ceva asa ca acuma o sa plec "oriunde" numai plaja sa fie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Felicitari Alina! De acuma sa te tii...
Ilinca s-a adaptat foarte bine in noua gradinita, s-a imprietenit cu niste fetite dar si cu baieti, ciudat ca ea nu prea dadea sanse baietilor dar aici sunt asa putine fetite ca... In prima zi erau 3 fetite si vreo 12 baieti, pe lista sunt 20 de baieti si 9 fetite. Am observat ca multi sunt pentru prima oara la gradinita, ma intreb ce-or fi gandit parintii aia de au tinut copii acasa pana la 5 ani. Se vede cu ochiul liber diferenta dintre ei.
Ilinca, bineinteles, printe cei mai tupeisti si dezghetati din grupa. Ii place doamna desi....inca nu pot sa spun ca mi-a facut vreo impresie, chiar ma mirat ca ii place ca nu mi s-a parut asa calda si prietenoasa (doamna) dar poate o fi altfel cand nu sunt parintii prezenti. Oricum, doamna e in varsta, s-a intors de la pensie ca stiti ce criza de educatoare e aici, dar asta nu ma deranjeaza absolut deloc.
Cel mai tare ma deranjeaza ca inca nu-i poate tine la program prelungit si ne obliga la niste acrobatii de care nu ma credeam in stare. La pranz mi-o ia nasha mea, o duce la ea acasa unde mananca si doarme dupa care trece Ovidiu sa o ia acasa. Si asa copilul meu e toata ziua pe drumuri si mai traverseaza si orasul in toate directiile. Abia am reusit sa o conving sa accepte sa o ia nashica ("urata aia", si zau ca nu e asa urata dar e mai in varsta) si se poarta cu ea cam cu toane, uneori e nepoliticoasa alteori plange dupa mine, dar e fraiera si se lasa ademenita de laude si vrajeli si ii trece.
In rest avem viatza grea, de fapt in rest nu prea mai avem viatza ca suntem numai pe drumuri.
Ai mei se plimba si se distreaza, azi pleaca la Kingstone si Othawa pt 4 zile, o sa avem o pauza in comunicare pana duminica cand ii astept cu impresii si multe poze.
Alycia la noi clasa 8-a a inceput prost si se va termina la fel din motive de renovare scoala. I-a apucat chiar acum cand e copilul meu in cel mai important an de scoala, cand i se hotaraste viitorul... Invata cu totii doar in jumatate de scoala in timp ce in cealalta jumatate e shantier. Le-a scurtat orele la 40 min si pauzele la 5 ca sa incapa toti in 3 schimburi. Are un orar de groaza si conditii, iti dai seama... si asa cum ne asteptam ne-au anuntat deja ca tezele de anul trecut nu au nici o importanta la admiterea la liceu, isi bat joc de noi si de copii.
In rest, avem in vedere un liceu bunicel dar care e foarte aproape de noua noastra casa si inca unul mai bun mai in centru la oarece distanta si nu stim pe care dintre ele sa o punem cap de lista. Avem timp sa ne mai gandim.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Daiopri ce fel de dollari ti-ai luat la tine in Dominicana (Canadieni sau americani)?

Mergi la inceput