Puisori de mai 2003(3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Daiopri da astia ii pun sa citeasca aici de la gradinita :)
Noi am inceput de anul trecut li se dadea cite 2 carticele pe saptamana.
Joshua citeste acum level B de pe site-ul asta.
www.readinga-z.com dar l-am prins ca mai triseaza se uita la desen si intuieste cuvintul.
Oricum stai ca asta e abia inceputul sa vezi cind incep cu unitati de masura si spelling.

Aalina ai fost la marea intilnire?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Dragelor in prima faza m-am uitat pe acolo sa vad inima si dupa ce am vazut-o ca misca... restul nu a mai contat. L-a sucit si invartit medicul pe toate partile si a zis ca probabilitatea mai mare e sa fie baietel. Din ce se vedea acolo si eu cred la fel. Asa ca in curand tre sa ma apuc de votat numele in familie. In sensul ca eu il propun si ii "conving" pe restu sa il voteze.

DanaMario vai ce bine ca ai zis de laptop ca imi faceam procese de constiinta ca nu il las pe Dori pe al meu. Da se pare ca am intuit bine...si nu sunt dispusa sa il impart ca tare bine stau cu el pe burtica.
Cat despre vreme si aici au fost 25 si pe luni zice 10 grade brrrrrrr.
Dana ce cura tii? Asa informativ... sa imi amintesc de vremurile bune. Desi sunt tare mandra ca am pus numai 1-2 kg pana acum da musai sa le adaug pe cele 10 avute deja in plus asa ca mare afacere nu am facut.

Daiopri am tot vrut sa te intreb cand l-ai simtit pe colocatar prima data. Si acum a inceput sa misune constant??? Tinem pumnii pe sambata sa apari si tu cu ceva culoare.

Mai voi ma inebuniti cu cate fac ai vostri deja pe la scoli. Si cand ma gandesc ca taica'su ma inebuneste sa nu il dam nici la anu... La cat e de inalt l-or baga astia direct intr-o 5-a.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Aalina, las ca bine ca e sanatos:) Cum ziceam acusi ingros randurile:))
Cred ca il simt de vreo 2 saptamani si mai bine, deci de pe la vreo 16 as zice. Da nu imi aduc aminte precis. Acum il simt in fiecare zi, mai mult dimineata cand ajung la sv si ma asez pe scaun, si cand plec in masina. Desi azi l-am simtit intr-una pana acum. Bine cu intermitente. Parca merge pe burta sub nisip asa simt:))
Mai nou mai da si cate o buseala, da mai rar.
Eu stiu cat invata ei? Mai frumos e ca ne pun pe noi la treaba:)) Eu sa iti zic drept al meu se cam plictisise de gradi asa ca ii prinde bine. In locul tau l-as da, ca ce tot sa faca acasa. Nu vezi ca si asa is mai avansati in ziua de azi?
DanaMario, distractie placuta la BBQ. Si aici e tare frumos, nu imi vine sa cred.

Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png

Mergi la inceput

Aalina sanatos sa fie , eu nu l-am simtit pe Josh pina tirziu nici acum nu inteleg cum toate ziceati ca-i simtiti si eu nimic or el nu misca ori eu eram nesimtita.

Aalina si eu am vrut sa-l mai las un an dar nu s-a putut si acum imi dau seama ca nu faceam bine ca si asa Joshua printre chnezi, japonezi, coreeni arata foarte mare.
Azi eram cu el de mina si ne-am intilnit cu cineva la party si m-a intrebat "in ce clasa e fratele lui Joshua" nu-i venea sa creada ca ala e Joshua ca s-a facut asa de inalt.

Daiopri da ai dreptate astia aici ne pun mult pe noi parinti asa s-a enervat tati ca nu-l mai duce nicaieri ca daca tot se asteapta sa stie pe unde-l ducem ce rost are sa-l mai duca.

Aalina cu laptopul nu ma pot decide dar si in seara asta a stat mult in pat cu laptopul jucindu-se adunari pe siteul asta http://www.harcourtschool.com/activity/adding_bricks_k/
desi era asa obosit de la party de vedea 2 caramizi in loc de una

Mergi la inceput

Pai si eu pe Dori l-am simtit tarziu de ma intrebam daca nu cumva am ratat eu momentul, de aia nici nu ma crizez acum. Da mi-ar fi mai bine...ca macar as avea alte griji : de ce nu misca asa sau asa etc

Pe Dori clar vreau sa il duc la scoala pentru ca il vad eu ca e ok, ii place sa faca lectii pe caietelele de la gradi (eu stau mai rau cu cheful) si e si mare mai. Plus ca ma gandesc ce bine va fi ca in primul an il pot supraveghea eu.
Si mie mi se intampal ca atunci cand afla lumea ce varsta are sa se mire ca e atat de inalt.

Mi-a placut site-ul ala o sa ii arat si la Dorian. Sigur va fi incantat. Eu am noroc ca i-am dat calculatorul meu asa ca nu ne batem fiecare avand cate unul. Avem o camera unde sunt calculatoarele si acolo e si o canapea unde pot sa imi tin si eu laptopul pe burtica. Asa ca ne dam pe net in familie.

Astazi gata mergem la tara sa terminam acolo si maine sa aducem copilul sa il pregatim pt. luni. Era tare incantat. Sper sa il tina entuziasmul.
Pupici

16+ cu

Mergi la inceput

Aalina ziceai de cura de slabire
Vroiam sa tin cura asta
http://lifestyle.iloveindia.com/lounge/lemon-detox-diet-recipe-819.html
Tati a tinut-o un an de fapt nu-i cura de slabire e cura de detoxifiere dar a slabit mult.

Joshua are calculatorul lui de mult timp doar ca nu-i laptop ca a lui mami e desktop (mai astept sa nu fie doar o toana cu laptopul) si nici nu-mi place sa devina un rasfatat tot ce cere i se da.

Azi mie mai bine cu plictiseala ca ma gindesc ca-n weekend o sa fiu singura singurica acasa.

Mergi la inceput

Gata am inceput si noi gradinita. Dori a fost atat de entuziasmat ca s-a culcat aseara de la 20 si azi la 6 era bec.
Pe mine m-a durut cumplit capul dar cred ca e de la vreme. De vreo doua nopti adorm greu rau de tot. Sper sa imi treaca.
Zilele astea am bagat ca migul in cadere libera ca a fost mult de lucru la tara si m-am agitat si acasa sa fac un pic de ordine ca e posibil sa avem musafiri. Vaiiiiiiiiiiiii ce bine ar fi.
Nu mi zic ce de mancaruri am prestat ca ma taie Daiopri :)))
Heiii ce stiri ai de la medic???????? Cum sunteti???????

Pupici

16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

Gata si noi cu techergheala....anul asta avem multe pe cap..gradinita, pe care fie vorba sper sa o frecventeze mai mult ca anul trecut, si admiterea in liceu a lui Andrei...
Mircea s-a dus si el foarte voios la gradi..sper sa-l tina mult voiosia, e cuminte si atat de inocent..cateodata imi vine sa-l mananc...intr-o dimineata il durea rau burtica si zic eu mai mult pentru mine "cred ca ai viermisori"...mai tarziu imi vomita si apoi cu o privire senina ma intreaba "mami, gata am vomitat toti viermisorii?"
Aalina...baga ,mama retete ca noi putem manca..hahah...
Daiopri nu-ti fa griji, o sa aibe cine sa te readuca la kilogramele care-ti convin...cu doi copii o sa dai jos ca nici nu o sa simti...
Dana Mario...cu plictiseala cum stai? Io zic sa te bucuri de timpul pe care spui ca-l ai liber si sa incepi sa te gandesti cum sa-l folosesti in favoarea ta...
Saptamana asta trebuie sa finalizez pregatirile de toamna vis-a-vis de muraturi si alte chestii domestice...
Va pup fetelor si sa va auzim cu vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Daiopri, zi, nu ne mai fierbe? Ai fost la intalnire? Ti-a aratat sexul? sau nu e frumos de la prima intalnire?
Cand am timp va povestesc si eu prima zi de gradinita la gradinita noua.
Pupici!!

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Fetelor nu am stiri multe.bb e ok, dar nu ne-a aratat nimic:(((
Tot nu imi vine sa cred. Acuma e drept ca nici tehnicianul ala nu si-a dat silinta, atata mi-a zis ca isi tine picioarele lipite si nu poate vedea. Mai zi ceva. Drept e ca i-am vazut talpile de m-am saturat:)) Le tinea lipite una langa alta. Nu zic ca dupa aia ma tot intrebam daca nu are cumva picioarele lipite, dar mi-am amintit ca am vazut prima data doar o talpica:)) Si apoi cum zicea si sotul cand am facut la 12 sapt, ala a zis ca are cordonul intre picioare. Acuma eu zic ca e baiat ca are un cap mare si talpi la fel:)) Ca si la primul tot asa am vazut ditamai talpicile...
Cert e ca sunt in ceata, caci teoretic, asta a fost ultimul eco, caci totul e bine si nu ma mai trimite nimeni:(((
Acuma fac sapaturi sa merg la dr meu de familie sa vad daca ma mai lipesc de un eco. Ca altfel eu una nu stiu ce ma fac cu "surpriza"…
Cam asta e. In rest am racit de mai mare frumusetea. Asa ca wk ca naiba. Cred ca am luat de la motan, care dupa o saptamana tot nu e prea bine.
Aalina, bine ca nu ai precizat ce mancare. Mersic!
Aveti grija de voi si scoala placuta:))

Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png

Mergi la inceput