Puisori de mai 2003(3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

DanaMario, cele doua sunt in acelasi resort. Bavario e partea mai noua dar din pacate la vremea cand am fost eu, mai construiau langa ceva, si era santier. Cei care nimerisera cu fata la santier cam aveau de suferit. Acuma probabil au terminat. Eu nu am putut gasi la principe simplu, apoi din cauza ca eram returning guest (am fost in Mexic la acelasi resort) ne-au ridicat la club Diamond care apartinea de Bavaro. Daca imi dai o adresa de email la daiopri@yahoo.com iti trimit harta resortului. Principe simplue au casutele cumva mai aproape de plaja. Daca e diferenta de pret, mai degraba mergi la simplu principe. Parca clubul lor e Golden, daca vrei upgrade.
Am luat americani, cei mai multi de cate 1 dolar ca sa lasi bacsis. Noua ne-a placut mai mult in Mexic Mayan riviera sa stii.
Mai vb pe email daca mai vrei informatii. Chiar ii ziceam sotului ca as merge si 3 zile numa si tot as merge undeva ca nu mai poci….
Mai DanaD ce de aventuri si la voi acolo. Noi cu scoala suntem bine pana acu, desi mai zice dimineata ca nu vrea sa mearga. M-a laudat invatatoarea ca ii dau mancare sanatoasa la scoala, si mie imi vine s amor ca am taiat mai tot din ce ii dadeam, ca nu mai are voie nimic cu alune, asa ca si sandvisul cu peanut butter s-a dus. In rest doar abureli, fructe, lactate. Asta e mancare?
Cu raceala suntem asa si asa. Tot nu a trecut la nici unul.
Aalina mananci cafteala?:))
Fug la treaba. Cred ca slabesc in ritmul asta de munca:))Partea buna e ca nu am mai pus asa mult, in schimb imi cresc balcoanele astea de nu mai stiu ce sa fac....

Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Daiopri merci de info.
Adresa de email e danascripcaru@hotmail.com

In Mexic cred ca o sa mergem data viitoare (poate chiar in Decembrie am concediu 2 saptamani) acuma mi s-a pus pata ca vreau Punta Cana.
Oricum mie imi place oriunde la orice resort doar ma uita sa fie 5 stele.Dar am ales resortul asta pt Josh ca-i place mult cu trenuletu ca altfel eu optasem pentru RIU.

Cu scoala si noi sintem bine vad ca-i place dar daca il intreb ce a invatat astazi la gradinita imi spune invariabil "Pai in pauza ne-au jucat si altceva nu-mi amintesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Multumesc fetelor. Inca nu ma bate constant asa ca neuronul nu e relaxat in totalitate.

Daiopri pana la urma tu te-ai lamurit daca vrei mai mult fata sau mai mult baiat? Nu ca ar avea vreo importanta ce vrei ca bb dupa cum vezi face cam ce vrea el pe acolo.
Eu cu kg stau bine. Numa cate 1 kg pun si iar il dau jos si tot asa. Adevarul e ca mananc mai putin decat inainte ca nu imi trebuie. Oi fi luat-o razna...
E super ca mananca copilul fructe. Al meu rar baga cate unul asa de buna voie in rest numai in tarte.
Sa va faceti bine!

DanaMario mi-a placut de Josh. Super tare!!! Distractie faina!

Bravo ca va plimbati. Eu asa mi-am facut calculele ca adio plimbareala pana apare bb. Pentru ca acum nu am unde iar cand as vrea si as avea o sa fiu mult prea mare ca sa risc sa ma deplasez.

Dana_d ma bucur ca s-a adaptat Ilinca. Si sunt sigura ca incet incat o sa intrati in ritmul normal. Tinem pumnii sa treceti cu bine peste anul asta. Cumplit e cu astia cu sistemul lor de invatamant. Pur si simplu fac experiente pe copii nostri.

17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

Dana_d cum adica nu se iau in considerare tezele de anul trecut? Noua nu ne-au spus asa ceva...Dezastru cu astia...te pomenesti ca prin mai aflam ca se da admitere la liceu si nu se mai i-a in considerare nimik din ce se lua pana acum
Aalina, lasa draga neuronul ala in pace sa se relaxeze, nu ai de ce sa-ti faci griji.. a miscat ..e super, de acum sa-l astepti la iesire..hihih...am o vaga banuiala ca al tau o sa fie baiat!
La Daiopri mai stau in expectativa..ma mai gandesc hihih...dar inclin tot catre baiat (sa nu ma injurati!)...ce numai eu sa fiu cu doi flacai?
Dana_Mario cam ceva de genul asta face si Mircea la gradi...zic "Mircea ce ati facut azi?" Raspuns.."pai...am mancat, ne-am jucat..si am scris ceva cu un iepuras..." Concediu placut..si va asteptam cu poze de prin locurile acelea exotice!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Alycia pai convinge-te mama ca eu deja mi-am pus carutul bleu la semnatura

17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Alycia, dar mie mi-a spus din-ainte de vacanta o profesoara ca tezele de anul trecut nu se iau in considerare. Tot asa au facut si anul trecut si acum 2 ani, de ce crezi ca la noi nu se va respecta traditia?
Daca vor hotara sa dea examen, vom da examen si nu ne va deranja ca va fi toata lumea in aceeasi situatie, toti vor fi luati pe nepregatite deci sansele vor fi egale. Mie mai cinstit si corect mi se pare cu examen si se pare ca vor reveni la el intr-un final.... dar nu la noi, poate la astia mici.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

Dana_d eu stiam asa....ca elevii de anul trecut care au fost in a 8 a au dat teze unice experimentale in clasa a 7 a si ca urmare lor nu li s-a pus la media finala cu care au intrat in liceu..pe cand la ai nostrii in clasa a 7 a nu a mai fost nimik experimental si ca urmare lor li se pun notele tezelor din a 7 a. O sa ma mai documentez oricum...
Parpa pe unde umbli mai fata? Chiar asa nu mai ai timp nici sa respiri?

Mergi la inceput

Alycia Parpa e ocupata o perioada nu cred ca intra pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

DanaMario, ai luat bilete? Asa m-am mai amuzat ca eu iti dadusem adresa mea d eemail ca sa nu trebuiasca sa o scrii pe a ta:)) Macar sper ca Parpa si ai ei sunt bine, si ca e doar ocupata. Uneori as vrea si eu sa ma mai pot desprinde de DC,ca zau ca pierd prea mult timp pe aici….
Sa va zic de mine am o durere de noada de abia merg. Sambata am fost la o petrecere si am tras un dans, ca ma uit pe film si nu imi vine sa cred. Da nici nu simteam ca am burta, aveam doar grija balcoanelor sa nu sare de la locul lor sau sa raneasca retina vreunui tatic:)))
Da acuma o trag nu gluma. Sper sa treaca, nu cum patim cu raceala care se pare ca nu ne trece si pace:((((
In rest munca munca si iar munca.
Motanul pare ok la scoala desi ieri mi-a tinut teorie cucoana de la gradi ca de ce sa faca si engleza in plus ca el tocane toata ziua, si ca e obositor pt ei la varsta asta ziua plina de scoala. Acuma sa zic drept si eu ma gandesc ca e greu, dar o sa vad cum rezista el si poate il scot de la engleza si il las doar la kinder.
Aalina, cum mai esti, ca eu nu mai apuc sa citesc pe la voi, caci, ca si la noi se scriu asa de multe…. Eu zau ca sunt depasita si mai postez si eu cate un mesaj pe ici pe colo ca sa nu zic ca vb chiar singura:))
Danad si Alycia, nu ne speriati bre cu ce urmeaza:))
Danad, cum merge cu apartamentul? Le place la ai tai in ca?
V-am zis ca m-am lipit de dr de fam si mai merg pe 11 octombrie la un alt eco? Tura asta trebuie sa vaza! Alycia si eu cred ca am baiat, da zau ca nu are importanta. Doar vreau sa stiu cine ma forfoteste toata ziua pe acolo:)))

Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png

Mergi la inceput

Daiopri bilete nu am luat dar de mers mergem sigur exact cind te duci tu la eco :)
Oricum am vazut ca daca astepti mai mult se ieftinesc bilete si-n caz ca nu gasesc acolo (des au tot timpul) mergem la orice resort de 5 stele.
M-am agitat sa vad cum ajung la aeroport cu copil in taxi Si uni imi zic ca am nevoie de car seat alti nu asa ca am decis ca mergem cu masina si o sa o lasam parcata la aeroport.

Parpalak e bine dar e ocupata cu ceva amenajari la casa,piscina...

Da si eu constat ca pierd mult timp pe DC asa ca cred ca o perioada mai dispar ca prea stau prea mult timp pe DC si la servici si acasa dar imi face placere sa citesc de burtica ta si Aalina (imi aduce aminte de mine)

Aalina ce mai faceti?

Mergi la inceput