Puisori de mai 2003(3)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

maaama ce retete....sos de prune cu afine...musai sa le incerc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Aalina daca te-am auzit pe tine de curatenie m-a apucat si pe mine cheful acuma ca a plecat bunica i-am trimis pe amindoi de acasa 2 zile si am facut o curatenie ca-mi place asa mult ca n-as mai pleca miine la servici.

Vad ca cu scoala a inceput destul de bine abia astaptasa mearga la scoala , vad ca vrea sa mai facem si teme acasa sper sa-l tina totasa sa nu ma mai streseze cu nimic.

Am pus si citeva poze mai recente
http://good-times.webshots.com/album/562722693gzUwNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Dana ce scolar mare ai... Offf cand au crescut copii astia. Bafta la scoala!!

Cat despre serviciu...eu azi l-am inceput dupa o pauza de 3 saptamani. Nu va spun cat entuziasm am... Mai ales ca e o perioada tare incarcata la noi. Si de acum va afla si toata lumea de burtica...
Nu am nici un chef!

Va pup

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Alycia ne mutam probabil pe la jumatatea lui Octombrie, dupa ce vin ai mei din Canada.
Alina, foarte apetisanta pare reteta cu legume la cuptor, cred ca o fac si eu chiar azi dar mie imi trebuie si ceva langa ea, carne, ca fara carne....nu multumesc pe nimeni.
Vreau si eu retete de mancare chinezeasca, dar ceva mai lumesc nu ciudatenii si nu chestii foarte greu de facut ca pungulitzele alea de aluat cu supa inauntru pe care numai ei pot sa le impacheteze.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Si aici discutii despre mancare?:))) Of, of. Zau ca bucatareasa ma fac dupa asta. In fiecare duminica ma sparg in figuri cu cate 4 feluri de mancare. Zici ca vine foametea si ma prinde pe nv:))
Noi am inceput scoala prin a sta o zi acasa, ca tocmai ce s-a pus pe tusit, unde ma laudam ca nu mai le prinde asa repede.
Nu stiu de e virus sau de la inghetata din parc care i-a luat-o bunicul….Da am zis ca daca tot are cu cine sta acasa, poate isi mai revine azi. In rest am umblat prin magazine pt cumparaturi, ca pleaca bunicul, si noi "toalete" pt motan de scoala. Zau daca pierd atata vreme pt haine pt mine:))
Al meu incepe treptat cate o ora si apoi adauga inca jumatate. Abia pe 22 sept ajunge la ziua plina care o sa aibe kinder plus clasa de ESL (engleza). Asa ca o sa stea zi lunga la scoala. Sper sa reziste, si poate sa il mai disciplineze aia:))
Eu is bine, cresc si cresc, desi burta nu mi se pare asa mare, cantarul merge merge. Asta e. Intru la primavara sa ma vait cand n-oi scapa de kg.

Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png

Mergi la inceput

Daiopri nu-ti mai fa probleme ca nu rezista toata ziua au destule pauze, ies afara la joaca o sa-ti dea mai tirziu niste hirtii cu detalii pe ore.
Toata ziua inseamna pina la 3 nu? SI ce face pina vii tu de la servici?

Noi avem acelasi program ca anul trecut dimineata kinder si apoi daycare pina la 5-6 cind ajung sa-l iau.El nu a simtit anul asta prea multe schimbari..

Eu imi fac probleme la anul cind o fi clasa I ca de la 6 cind il iau eu (piina mainca) el e cam obosit sa mai faca teme.
Eu ma tot agit sa-mi aranjez sa stau cu el acasa 6 luni-1 an.

Si eu petrec atita timp prin magazine sa-i cumpar hainute
Azi i-am cumparat un puloveras de la H&M asa haios.

Dana_d ai tai or sa aiba o vreme asa frumoasa aici e cald frumos.
O placere sa te plimbi.

Aalina terminasi curatenia ?
Eu nu stiu ce-i cu mine dar imi place atit de mult sa fac curatenie.
Simbata si duminca am facut numai curatenie dar sint asa de multumita parca as fi fost nu stiu unde in vacanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

DanaMario, o sa mearga de la 8,30 la 2,30. Apoi cei de la gradi il duc si il aduc. Noi avem program ca si inainte. Desi cand o sa intru eu in maternitate o sa il duc primele luni normal pana ma dezmeticesc, apoi mergem in tara nitel, si cand ma intorc as vrea sa il duc part time la gradinita (peste vara) apoi sa vad cum ma descurc sa il duc eu la scoala si aduc. Numai ca nu as vrea sa pierd locul la gradi, ca dupa aia ce fac. In fine, ramane sa ne acomodam cumva, ca poate o sa vina cineva sa stea cu bb mic, si at ar putea sa il duca si pe el la scoala. Si poate reusim sa ne mutam in alta parte unde sa fim mai aproape de scoala, ca acum din cauza gradinitei e cam departe de noi, trebuie mers cu masina sau autobuz. O gramada de treaba. Oricum, parea ca se plictisea la gradinita de acum, si poate cu lectiile de eng isi da si el drumul la vorba mai bine. Ca asa ca si vocabular stie el destule, numai ca el in urma cu vorbitul cu totul. Nu mai zis de romana ca e cred la nivel de 2 ani:(((
Am incercat si eu sa vad pozele de aici dar se misca tare greu.
Mie imiplacea sa fac curat, da de cand cu bunicu nu mai imi place ca in 5 min arata ca inainte de curatenie:((
Poate mai vine vreun bb la tine si te pregatesti?:))
Tot eu, nu ar fi mai bine s aincerci sa faci part time, sa fii acasa cam odata cu ora la care termina el scoala mai degraba? Ca asa doar 6 luni 1 an, trec repede, si apoi ce faci acasa cat e el la scoala?:)))

Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png

Mergi la inceput

Daiopri da asta incerc sa gasesc part time dar aici unde sint acum nu se poate.
Sa ma plateasca juma de an e tot ce pot obtine si apoi o sa-mi caut o sa mai vad ca-i cam devreme sa ma agit parttime pentru septembrie viitor.

Inca un bebe nu mai vine ca noi am decis ca vrem doar unu dar cred ca nici nu prea as putea sa mai avem altul
Tocmai mi-am facut un examen anual si cica am PCOS.
Dar oricum noi ne decisesem ca vrem doar unul.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DanaMario

Dana_d ai tai or sa aiba o vreme asa frumoasa aici e cald frumos.
O placere sa te plimbi.

[

Unde mai e cald si frumos? Ca ai mei s eplangeau ca e frig si sta sa ploua. Asta parca duminica, ieri n-am mai intrebat ca nu mai aveau program de plimbare, Simona fiind la job.
Sambata au fost la St Jacobs... sau asa ceva, la menonitzi. Era mare targ acolo si au admirat arta locala si stilul de viata. Ce mi-ar place asa o viata primitiva, simpla, sanatoasa....
Am primit deja primul set de poze ca sa-mi bag unghia in gat ca nu sunt si eu acolo. Aaa, si ca sa mi-o bag mai tare s-au pozat band ice capucino de la Tim Hortons, preferatul meu , oare s-o gasi pe undeva sub forma de praf? Ca vreau si eu vreo doua chile

Fetele mele

Mergi la inceput

Aalina, am facut ieri legumele alea la cuptor, mmm, tare bune au iesit dar de fapt a iesit un ghiveci. Eu ca sa completez cu ceva carnivor am aruncat deasupra niste muschi file taiat fidelutza, dar si fara tot bun ar fi fost, vanatata aia face toti banii.
Au mancat ai mei o tava si azi fac alta.
Am mai facut ieri ceva ce am mancat noi la mare la restaurant, supa crema de legume cu crutoane. Supa nu a iesit chiar ca aia ca eu chiar am pus legume (morcovi, patrunjel, telina, ceapa, cartofi) la mare supa asta era facuta numai din cartofi cu vegeta la greu (asa cred) era ff gustoasa dar avea gustul ala de vegeta/delikat, stiti voi.
Am pus si eu putina vegeta dar nu asa cu polonicul ca evit canceroasele cat pot.
Voi cum faceti crutoanele? Eu am uns niste felii de paine cu unt si le-am taiat cubuletze si la cuptor. Trebuie sa recunosc ca e cam migalos si la noi, oricate crutoane as face tot ne batem pe ele asa ca azi trebuie sa fac alta tava.
Sa stiti ca la mine cu bucatareala mai slabutz ca nu sunt in bucataria mea si nu ma simt in largul meu, dar stati sa ma mut eu si sa am bucatarie noua si spatioasa cu cuptor electric performat... aaa si masina de spalat vase, ma omoara vasele astea!... sa te tii bucatareala si ingrasare pe urma.

Fetele mele

Mergi la inceput