Puisori de mai 2003(3)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Alina am stat si noi la Borsa la o pensiune acum cativa ani cand era Alexa cam cum e Ilinca acum, deci cam de multisor.
Frumoasa zona si pensiunea ne-a placut dar zona....super peisaje.
Am urcat si la cascada aia, parca a cailor, am si poze de acolo dar sunt numai pe hartie... ehe, la vremea aia nu existau digitale.
La ora asta ai mei sunt in aer, in curand aterizeaza la Amsterdam.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Buna

Am inceput si noi gradinita.
E foarte bucuros ieri ne-am inteles cu greu cu el sa mearga doar la gradinita.Azi nu a mai fost loc de negocieri asa ca l-am dus si la Daycare(cresa) si bunica sta singura acasa :)
Si eu ma simt mereu vinovata ca-l las la daycare pina la 6 dar se pare ca lui ii place daca prefera sa mearga acolo in loc sa stea cu bunica.
De luni nu mai are de ales ca pleaca bunica.
Vad ca-i place sa citesca, coloreze nu prea ii place sa scrie.
V-am zis ca scrie cu stinga,maninga, joaca tenis totul e cu stinga.

Voi ati inceput gradinita / scoala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Alycia se numea "Perla Maramuresului"

Dana_d e foarte frumoasa zona. Din pacate eu anul asta am fost pe post de leguma plimbata cu masina. Nu m-am obosit sa fac prea mult efort. Si pe Transfagarasan m-am simtit penibil sa fiu la peste 2000 m fara sa fi facut nici un efort. Sa urci nene cu rucsacul in spate cateva ore si apoi sa admiri peisajul
Sper ca ai tai sa ajunga cu bine si sa se distreze in concediu.

DanaMario noi am amanat pana pe 15 inceperea gradinitei. La cererea publicului mic care nu se mai satura de jucat la tara. Cum anul asta a stat putin acolo nu a batut copilul suficiente dealuri. Insa e incantat si de gandul ca isi va reincepe activitatea. Acum incep sa am alt stres... daca aduce virusi

In rest suntem bine. Se pare ca o iau razna si devin femeie gospodina daca tot o sa am doi copii. Nu prea aveam eu tendinte da uite ca m-a pocnit curatenia generala. Azi am gatit legume la cuptor, ceva sf-uri. Maine mi-am luat sa fac niste perdele draperii la camera de la tara pe care sper sa o terminam toamna asta... Numai activitati de astea casnice. Sper sa imi treaca

Cel mai grav e ca de luni reincep servicul si am un chef... de stat acasa.
Pupici

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Gata a trecut is wk lung.
DanaMario am fost pana la Whistler dar zau daca am vazut ceva interesant. E drept ca incearca ei sa mai curete pe ici pe colo, dar cum ziceam nici pe departe nu o sa fie de calibrul celei din 08.
Apoi ei tot sunt imprastiati ca o sa aibe diferite sporturi in diferite locuri. Nu stiu prea multe detalii, dar cert e ca prietenii nostri care stau acolo isi fac planuri unde sa plece pe timpul olimpiadei:))
Eu m-am odihnit nitel, numai ca pe cuvant daca nu ma fac bucatareasa dupa sarcina asta. Asa ceva nu am patit niciodata, gatesc o gramada. Ca trebuie sa avem de mancare, da si ca imi tot tuna ba de una ba de alta.
Aalina, vorba ta, nici eu nu prea le am cu dulciurile. Ziceai ca al tau pare baiat?:)))
In rest crestem, si am inceput sa simt miscari de trupe mai serios nitel, cam in fiecare zi.
In schimb nu stiu cum o sa ma descurc cu doi, ca tare m-am necajit, cand dupa niste discutii in contradictoriu cu fiu-miu (adica noi nu bobo el da bobo) zice ca o sa il arunce pe bb cand iese. Nu va zic cum mi-a picat, si desi stiu ca e copil, tot m-am enervat. Ei, cum o sa ii impac eu mai incolo habar nu am.
Danad, va faceti de cap acuma nu?:) Le doresc sedere placuta parintilor tai.
Mai avem si noi 2 sapt cu bunicul, dar azi dimineata motanul meu zicea ca nu vrea la gradinita, ca el sta cu bunicu acasa…
Korinna bine ai mai venit pe la noi. Spor la treburi si mai asteptam noutati despre copii.
Ma gandesc cu groaza ca vine iarna si sper sa nu culeg toate racelile, dar pe de alta parte abia astept sa cunosc bb2.
Am fost si eu ieri cu el la scoala si ca sa am de unde veni. Mi-au pus interviu pe maine sa vada nivelul pt clasa de ESL. Asa ca abia de maine incepe cu cate o ora...

Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png

Mergi la inceput

Daiopri nu se pune ca eu la Dori am mancat numa dulciuri.
Si eu abia astept sa il simt ca misca. Cat despre cei doi bb eu pe Dori inca nu il stresez cu bb doi numa cand ne jucam il rog sa aiba grija la burtica. Imi e sa nu se plictiseasca de subiect. Oi incepe explicatiile mai aproape de eveniment, plus cadourile mituirea de la bb2 etc :)))

Eu incep sa ma conving ca e baiat si chiar a inceput sa ma incante ideea desi e cu totul altfel decat la Dori. Si starile sunt altfel plus ca vorba ta gatesc si mananc niste chestii de te doare mintea. Exact pe placul sotului meu, si mai mult decat ii seamana Dorian nu credeam ca i mai poate semana cineva. Abia saptamana viitoare o sa ma duc la medic si poate se confirma ce e. Tu pe cand aflii?

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

De aflat nu situ cand aflu. Pe 13 merg la eco, dar de obicei astia nu iti spun, asa ca ar trebui, daca ne arata ce e, sa ii scrie in raport doctorului. Apoi pe 25 merg la control si ar tb sa aflu, desi l-am anuntat ca s-ar putea sa il sun sa imi zica mai repede:)
Nici eu nu il stresez cu bb2, numai ca s-a saturat cred sa auda sa aiba grija de burtica, si de aceea se gandeste el cum sa ma "pedepseasca" si el pe mine. Nu i-as zice atata, dar el e tare agitat de felul lui si de cate ori sta prin preajma mea sunt sub stres. O data chiar a vrut sa se aseze langa mine, si drept pe burta mea a aterizat:(
Mie mi se pare ca seamana saricnile intre ele la mine. Doar ca asa cum ziceam as manca si chiar si fac. Data trecuta as fi mancat da mi-era lene sa fac. Poate dupa ce pleaca bunicu mai imi revin:)) Ca acuma si asta e, ca nu vreau sa flamanzeasca omul la mine. Si nu imi trebuie junk food, ca asa am mai fi iesit pe afara.
Pai fetele din tara mereu afla mai repede:)) Cred ca raman ultima la odiseea mea care nu a aflat.

Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Buna mamici!
Ai mei au aterizat cu bine si acum ii astept sa se scoale.
Am ramas singurei in casa si pe de o parte e mai bine ca e mai liber dar asa ma obisnuisem sa nu fac nimic.... si acum mi-e asa greu sa pun osul la treaba...
Ilinca merge la gradi si ma ajuta mult Alexa ca o duce dimineata si o ia dupamiaza ca eu sau sotul nu putem din cauza programului.
Cam am emotii cu ele singure pentru ca Ilinca nu o asculta deloc pe Alexa ba chiar e obraznica cu ea si o mai si cafteste. Aia mare nu are mai multa minte si da si ea si asa se incinge batalia. Uite asa "ne distram in fiecare seara la culcare ca ne culcam toate 3 intr-un pat (adica pe jos ca era prea cald in pat) si ele nu puteau sa stea una langa alta fara sa se impunga asa ca de multe ori eram nevoita sa ma bag intre ele. Totusi se pare ca atunci cand sunt singure s einteleg de minune.
Nu va speriati ca nu sunt toti asa, ca ale mele greu mai gasesti, asa ca stati linistite cele care il asteptati pe al doilea ca nu sunt multi razboinici caposhi ca Ilinca si imaturi ca Alexa.
Alina noroc cu pozele tale ca asa am "calatorit" si eu anul asta pe Transfagarashan.
Nu te simti vinovata ca acolo toata lumea ajunge cu masina, daca vrei drumetie doar sa urci pe creasta de la Balea lac. Mereu am vrut sa fac asta sa vad ce e dincolo, dar n-am avut curaj si nici n-am stat suficient de mult acolo.
Mai si cu gospodaria sa stiti ca e ceva normal, exact ca gaina cand cade closhca, aduna paie, betze sa-si amenajeze cel mai confortabil cuib pt noii veniti si normal ca trebuie si provizii... Eu eram mai gospodina de felul meu dar de cand nu mai am casa.... nimic, nici macare, nici curat, nici spalat, nici calcat, si acum a venit vremea conservelor si incep chiar sa sufar cand vad cum se agita gospodinele si eu nimic... Cred ca iarna asta o sa mancam multe conserve din comert pline de chimicale.
Va pupic si va doresc numai bine.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Alycia am fost ieri la Colibita si pun acum ceva poze sa vezi zona. E frumoasa. Drumul e ok fata de cum mi-l aminteam eu. Is cam 50 km de Bistita. Insa sunt foarte multe case de vacanta. PEnsiuni nu prea am vazut. Una care am gasit-o pe net si era scumpa rau arata aiurea, Lumina Lacului. Era un restaurant fain unde scia ceva si de camere. Cel mai bine ar fi daca ai putea inchiria o cabanuta dar nu am gasit asa oferte.

Daiopri tin pumnii sa fie ce vrei tu.

Dana_d ai fete mari deja.
Transfagarasanul mi-a placut mult, zona dinspre Sibiu. Insa e foarte aglomerat si din pacate in urma multora raman gunoaie. Mult mi-a placut Valea Oltului ca peisaj. De Sibiu m-am indragostit. Sper sa am ocazia sa petrec mai multe zile in zona aia.
Si Maramuresul e frumos ca peisaj dar ca si traditii nu mai e ce a fost.
Oricat de frumos a fost concediul asta mie imi e un dor cumplit de mare. Acum regret ca nu am avut nebunia sa mergem macar un pic acolo chiar daca nu as fi facut plaja sau baie.

Va pup

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

mersi Aalina, din pacate e asa cum banuiam ..adica dezvoltarea turismului in zona aproape nula.Nu am cum sa merg cu copii acolo si sa ma trezesc ca nu avem unde dormi...ma gandeam sa petrecem un week end intreg acolo..dar cum nu cunoastem pe nimeni care sa inchirieze cabana...cred ca o sa renunt .Cat despre felurile alea de mancare...chiar ca par sf-uri...hihih..vreau si eu reteta...
Daiopri o sa vezi ca va fi bine cu copii in sensul ca in primul an nu-l baga in seama pe bb2, apoi cand va creste o sa inceapa sa se joace cu el...cel mai fain o fi cand Cristian va avea 9-10 ani si strumful mik 4-5 anisori...atunci vor avea activitati comune si tu vei scapa de stres. Si mie imi spunea Andrei "mami, daca e fetitza sa o lasi la spital!"
Dana_d cat mai e pana va mutati?Cand preconizezi ca vei dormi prima noapte in noua casutza?
Dana_mario nici lui Mircea nu-i plac activitatile artistice(colorat, scris...pictat)il las pe seama celor de la gradi..nu ma stresez ca am destul stres cu Andrei care intra in a 8 a si ne asteapta o admitere la liceu..nu fac fatza pe doua fronturi.....pe Mircea il iau "la rand" mai incolo...
Va pup fetelor..sa aveti un WE placut!

Mergi la inceput

Alycia din acelasi motiv nu am fost nici eu de atatia ani.
Cat despre retete prima e cu iepure tinut in bait si apoi facut in punga la cuptor. Sosul l-a facut sotul meu din prune, mere si afine si spre final a pus ardei iute taiat fasii si fara seminte, numai cat sa ii dea aroma. A fost o nebunie.

Legumele mele au fost simplu de facut: un strat de rosii rondele, un strat de ceapa rondele, apoi vanata curatata si taiata in felii pe lungime, un strat gogosari taiati feliute si iar un strat rosii. Un pic de ulei de masline, sare si piper si la cuptor. Spre final verdeata taiata pusa deasupra si branza sau cascaval ras si bagat inca un pic la cuptor. Se poate folosi ca si garnitura. Eu le-am preferat simple ca nu aveam chef de carne. Am facut si un sos cu usturoi, castraveti proaspeti curatati de coaja si seminte, rasi si storsi bine si smantana, caci nu imi place cu iaurt. A iesit o nebunie.
Faza cea mai tare ca inainte de sarcina eu nu as fi mancat asa ceva sub nici o forma :))))
Zilele astea daca tot sunt acasa o sa fac pizza si shaorma de casa. Ca imi e pofta si nu risc sa mananc din oras.
Si o sa facem si mancare chinezeasca cum mancam eu in mall in Iasi.
De luni oricum mi se duc figurile astea. Daca incep serviciul nu ma mai omor cu gatitul, fac o data pe saptamana si adio.

15+

Mergi la inceput