Puisori de mai 2003(3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

bine v-am gasit mai fetelor...noi suntem proaspat iesiti dintr-o criza de tuse spastica...acum e bine, dar de saptamana viitoare iar mergem la gradi...si dupa 2 saptamani parca vad ca o luam de la capat cu tusea si mucii.. in rest e vesel si tare cumintel,,sa nu mi-l deochi....ce sa zic nu ma plang dar prea e sensibil si pune totul la suflet, i place colectivitatea si e tare lipicios ar face orice sa fie acceptat de prietenii lui...daca din intamplare se supara unul pe el si i spune"nu mai sunt prieten cu tine!" i se umple ochii de lacrimi si se pune singurel pe banca din fata blocului si ramane acolo trist pana se impaca ala cu el...imi vine sa mooor cand il vad asa...degeaba incerc eu sa-l inbunez, i revine zambetul pe buze doar cand respectivul il baga din nou in seama..ce sa fac oare?
Dana_mario se pare ca ati avut o vacanta pe cinste...iar Joshua sa nu-i fie de deochi taaare s-a mai lungit. Voiam sa te intreb..tu i dai goldenseal ala non stop adica fara pauze..cat e iarna de lunga?
Aalina care va sa zica Fabian o sa-l cheme....dragutz nume...tare as vrea sa-i vad bucuria de pe chipul lui Dorian cand o sa il aduci acasa in brate!
Daiopri, multa sanatate puiului tau si tie putere sa treci peste prostiile alea din sistemul sanitar Canadian...nu vreau sa te dezamagesc dar la noi nu a functionat de nici o culoare ridichea cu miere... ba mai mult a inceput sa-l doara si stomacelul...incearca cu ceaiul de nuca cu ceapa poate cine stie..aveti noroc..cat despre Tudor...la mai mare sa cresca in burtica sanatos.
Dana D.. voi cum stati cu scoala?Ilinca ce mai face?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Nu a fost cine stie ce curs. Ceva ce trebuie mandatoriu pt a putea lua alte cursuri. Oricum era despre reguli in cazul lucrului pe strada. Ca eu lucrez la min transporturilor partea electrica (de iluminat si semafoare).
Mancarea a fost asa si asa da am mancat ce era sa fac:)))) Mai frumos a fost ca in fiecare zi ne-a dat drumul mai repede, si cel putin in a doua zi, cand am terminat testul am plecat, ceea ce a fost pe la 1,30. Mare bucurie, mai ales ca eram langa mall si am cascat gura pe acolo si i-am mai luat motanului cate ceva, ca nu stiu cum da pt asta mic nu ma pot apuca de cumparaturi si pace. Sfarsesc tot la alea de 6 ani.
Apoi am fost si noi cu niste prieteni pe la case cu adunatul de bomboane dupa care am mai petrecut nitel la ei acasa, dar de data asta nu am mai dansat, ca data trecuta m-a durut spatele de groaza. Sambata imi pusesem in plan sa ma lupt cu draperiile si geamurile si asa am si facut desi eram cam obosita. Si dupa ce am muncit ca fraiera juma de zi, m-am intrebat de ce nu am lasat pe wk asta, ca il am lung de 4 zile. Eh bine ca le-am dovedit.
Mai prost e ca am fost cu motanul la curatat de dinti si are o cariuta, pe cand acu 6 luni era bine. Imi vine sa plang si alta nu, ca muncesc intr-una la dintii aia ai lui si iaca:((( Mai mai sa ii arunc toate bomboanele capatate, mai ales ca sotul zice ca eu l-am invatat cu bobo:(((
Parca e mai bine nitel cu tusea, i-am dat si ridiche din aia n-as putea sa zic daca a avut efect sau doar s-a mai calmat oricum. Asta e, pana la urmatoarea raceala:(((
Alycia, chiar ca e sensibil Mircea. Sunt curioasa daca al meu se supara pe la scoala pe acolo ca nu pare sa il afecteze prea multe:))
DanaMario, mi se pare corect. Ti-am zis ca si eu as sta numai acolo. Daca nu as fi fost balenuta, acolo ma gaseai acum.
Aalina tu cum te mai descurci? Mie imi e tare greu mai ales cand vin la sv. Trezitul de dim, pachete, imbracat ma omoara cu zile. Tot numar si eu sapt si sunt bucuroasa ca o sa fie ceva mai liber in decembrie si apoi mai vin 2 sapt si gata, desi si ce ma asteapta nu e parfum. Cu bb ca si cu bb, dar tot o sa ma trezesc dimineata cu baietii asa ca…. Trai nineaca…
Cam asta de la noi. Azi sarbatorim pe tati, si m-am straduit si eu acolo de un tortulet si o gustarica doar ca nu poci mai mult.

Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Alycia eu ii dau cam o luna apoi fac o pauza iar o luna si tot asa.
Problema e ca cam uit de exemplu acu mi-am dat seama ca nu i-am mai dat de vreo 2 zile.

Daiopri tu de unde ii iei costum de iarna?
Eu vreau ceva mai bun nu neaparat de firma dar bun.
Ii cumparasem ieri de la Sears o geana Timberland foarte frumos dar a trebuit sa o returnez ca avea systemul ala de fermoare care se deschide si de sus si de jos si se incurca rau in el .
Acuma caut iar....
Eu ma chinui rau sa-l invat cu bomboane ca-i slab.
Ii dau mereu lighianul ala cu bomboane de la Halloween dar nu prea maninca.

Tot vroiam sa va intreb ai vostri ce greutate au ca Joshua mi se pare schilod rau dar parca imi e si teama sa-i dau vitamine ceva.
Oricum Parpalak va poate confirma ca-i slab ca ne-am intilnit duminica sa se mai joace si ei.

Daiopri si ce daca are carie dinti astia o sa se schimbe.

Dana_d gata ti-a venit mobila pentru fete?
Dupa ce termini sa ne pui poze.

Mergi la inceput

DanaMario, al meu cred ca are vreo 24kg. Dar mie nu mi s-a parut slab Joshua.
Eu i-am dat vitamine si iarna trecuta si acum, dar nu pt ca e prea slab ci din cauza imunitatii (adeca sper eu ca il ajuta). Si sa stii ca nu i-a schimbat cu nimic obiceiurile alimentare si nici nu s-a ingrasat sau ceva (cum face mami la vitamine). Si ii mai dau din alea cu ulei de peste si echinacea cu zinc si vit C. Da vorba ta, cand nu uit.
Lasa daca nu mananca bobo ca nu ii trebuiesc. Eu ma enervez cand zice sotul, dar e drept ca eu i-am luat de cate ori a vrut, apoi nu mai zic de in vara cand a fost bunicul aici, ca am vrut eu sa ii zic vreo 2 sotului da am zis sa fiu inteleapta:)))
Ce nazdravanii mai face si Paul, ca mama lui vaz ca nu zice din casa:))
Aalina ai dreptate, am ramas la Tudor (de fapt eu nici nu ma gandeam la alt nume de baiat) si eventual Andrei, ca sa fie de sfant. Vaz ca sotul nu se gandeste asa ca cred ca ramane pe a mea. Frumos Fabian si deosebit ca si Dorian de altfel. Noi ne straduim sa fie romanesc si cat de cat usor de pronuntat. Nu zic ca ne-am intalnit la un baby shower cu o fam de romani si pe baiatul lor il cheama tot Stefan si motanul meu a fost tare incantat sa auda ca mai sunt baietei cu nume ca al lui. Cred ca a crezut ca e singurul:)))

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Joshua are 19,5 kg de aia mi se pare slab

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Dragele mele, la mine iar a prins viteza caruselul... :) Saptamina asta ne pleaca jumate din echipa (de buni ce-s sefii) asa ca restul sintem ocupati sa extragem ce informatie se mai poate de la aia care pleaca si stiu ce fac.. :) asta in pofida sefilor care nu mai stiu cum sa bage bete-n roate, ca doar aia-i meseria lor... Apoi oleaca de vinzoleala cu organizatul vacantei - plecam in doua saptamini in Puerto Plata. Mai tre sa-mi fac timp sa trec si pe la depozitele UPS pentru cadoul de Craciun - straniu rau UPS-ul asta - nu livreaza decit intre 2 si 5 si cine cucu sta acasa la ora aia? Si colac peste pupaza ieri mucii lui fi-miu se pare ca au ajuns sa faca infectie la ureche asa ca fuga la doctor cu el si-acu sintem pe 10 zile de antibiotic.
Si mi s-a terminat si nessul si-acu beau decaf, poate-poate mi-oi dezlipi ochii :) Stiu precis ca mai voiam sa zic ceva, da' din pacate tre sa fug... (la propriu)
Pupa mama

Sanatate la bebei si mamici.
Poze pe webshots si Poze si filme
www.bettasplendens.mysite.com/" target="_blank">Nebunia cu pestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Dragelor ne-am mai adunat si noi pe acasa. E bine sa umblii dar pentru mine una e din ce in ce mai obositor.

DanaMario al meu are 23-24 kg dar e lung si mie mi se pare ca e slab. Numai ca vad cat indeasa in el asa ca il las in pace. Acum am inceput si eu cu echinaceea. I-am mai dat ulei de peste o vreme.

Alycia foarte sensibil e Mircea dragul de el.
Sa stii ca Dorian vorbeste foarte frumos de frate'su. Bine, cu numele nu e el de acord dar s-o invata ce sa zic . Imi e de ajuns ca am negociat cu tati.

Daiopri incearca si cu ceai de ceapa daca vrea sa bea. La noi mai functioneaza ceai de scai albastru.
La multi ani pentru tati al vostru.
Felicitari pentru Tudor. Imi place de mor. Eu am ales Fabian tocmai pentru ca la noi e nume de sfant.

Parpalak sa va faceti bine. Si sa va distrati in vacanta.

Eu ma misc cam in reluare. Desi nu am luat decat vreo 4-5 kg se simt celelalte 10 avute in avans. Norocul meu e ca mi-am lasat la lucru treburi ceva mai lejere si sper pana in decembrie sa nu le mai vina la astia nici o idee. Ce ma distreaza este ca absolut toata lumea se poarta de parca io as naste asa...intr-o vreme...la vara. Nimeni nu realizeaza ca eu peste 2 saptamani intru totusi in luna a 7-a. Am noroc ca de sarbatori voi sta vreo 2 saptamani acasa. Si as mai veni un pic la lucru si in ianuarie desi mi-as putea lua prenatal. Da imi e groaza sa stau in casa singura...sa nu ma apuce depresia. Asa ca voi incerca sa vin cat de mult pe aici chiar daca poate o sa imi scurtez programul la 6 ore.
In rest nu am facut nici eu cumparaturi pentru pustiulica 2. I-am luat de la Iasi un body pe care scrie "Tati e cel mai tare". Vasusem asa ceva in primavara cand am fost si inca nu ramasesem insarcinata. Si tare mi-am dorit. Nu va spun ce incantata am fost cand tati l-a scos din bagaj si era mandru de achizitie Ce iti e si cu barbatii astia.

Daiopri eu tot incerc sa ajung la zi cu odiseele de citit si poate ma inscriu pana la urma la voi. Ca de scris...nu mai scriu pe nicaieri.

Dorian a fost tare incantat de concediu, evident cel mai mult de parcurile de distractie. Si imi tot spunea ca trebuie sa mergem sa mancam iar la restaurant De luni il duc iar la camin caci l-am mai lasat cateva zile la ai mei sa se mai joace pe afara cat a mai fost cald.

Va pup ca m-am intins...

24+ cu Fabian + Dorian

Mergi la inceput

Aalina, eu mai scriu cand si cand, si cam vorbesc singura, da asta e. Oricum la cat suntem de multe zau ca nu pot sa raspund la toate. Te astept daca vrei sa vii la noi, desi nu se discuta nimic interesant.
Cum ai luat frate asa putin in greutate? Eu adun si adun….
Parpa, hai ca te iertam pana dupa vacanta, da dupa aia tre sa mai vii pe aici sa ne zici de Paul.
O sa am wk lung de 4 zile. Yupiii. Abia astept. Da si dupa aia nimic pana la Craciun. Apoi inca 2 sapt in ianuarie si apoi distractia:)))
Wk placut tuturor!

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Fetelor sa va zic una patita ieri seara...zice Mircea.."mami mi foame!...ok zic eu hai sa-ti fac un sandvis.."..zis si facut, i dau copilului mancarea (la tv din pacate ca nu scapam de meteahna asta) iar eu imi faceam de lucru prin bucatarie. La un moment dat vine Mircea maraindu-se "mami ma doare aici si-mi arata gurita"..ma gandesc eu, sigur io fi iesit vreo bubita prin gurita ceva..il pun sa caste gura si ce credeti ca vad...in spatele primului sir de dinti-jos..se lafaia mare si lat un dinte..iar dintiorul din fata i se misca...tiiii da devreme am inceput sa schimbam dintii..acu nu stiu cum naiba sa fac sa il trag cu ata afara sau sa-l duc la stomatolog..ideea e ca e asa de lat dintele din spate cat doi de astia mici din fata...tare mi groza ca o sa prinda aversiune de stomatolog daca o sa vada ca se indreapta cu clestisorul spre el..tiii ce necaz pe capul lui saracu'.

Mergi la inceput

Gats fetelor, am rezolvat problema..am fost la stomatolog si a fost atat de cuminte ca nu mi-a venit sa cred..statea ca mielul la taiere..nici nu a clipit..nu a apucat sa spuna nici "AU". Apoi foarte mandru de el a zis "mami dintele asta o sa-l pastrez toata viata"...dragul de el.A zis dr. ca in cateva zile i apare si celalalt dinte..problema e ca cel din fata nu i se misca ..inca!
Va pup...deseara i pun dintisorul sub perna...ca vine Zana Maseluta sa-i aduca ceva pentru ca a fost curajos...
O zi buna tuturor!

Mergi la inceput