Puisori de mai 2003(3)
Raspunsuri - Pagina 15
Aalina spune:
In sfarsit am ajuns si eu cu cititul cat de cat la zi. Dar de scris greu mai reusesc. Eu iarasi muncesc de parca mi s-ar ridica statuie si ce ma amuza e ca atunci cand se vorbeste de anul viitor si de planuri astia tot la mine se uite. Trebuie sa le zic cumva ca eu mai mult de 9 luni nu pot sa ma tin .
Daiopri io nu am pofta de mancare . Recunosc nu am crezut niciodata ca o sa zic asa ceva... Dar chiar mananc foarte putin, mai putin decat inainte sau in primele luni de sarcina. Sotul meu deja este ingrijorat. Eu am noroc ca asta mic joaca fotbal prin mine asa ca sunt relaxata. Ce iti mai fac motanii?
Alycia pai bine mai eu nu am apucat sa uit cand iau crescut la Dori dintii si tu zici ca deja o sa ii schimbe? Ce v-a adus Zana Maseluta ?
Restul fetelor pe unde mai umblati?
V-ati facut deja lista pentru Mosul? Dori m-a anuntat ca trebuie sa i-o scriu eu ca el nu a invatat toate literele...
Va pup
24+ cu Fabian + Dorian
alycia spune:
Hahah..Aalina baga de seama ca azi maine va treziti si voi cu dinti in gura asa pe doua siruri cum am patit noi...Zana Maseluta i-a adus ceva soldatei cu tot felul de accesorii..de acum cateva saptamani o sa-mi aus numai "pac, pac" prin casa!
Cat despre Mosul zau ca habar nu am ce o sa-i aduca...puzzle nu-i place...masini, pistoale , trenuri soldati avem la greu...asa ca sunt in criza de idei...Are tot felul de joculete cu "nu te supara frate" si alte chestii asemanatoare...dar acolo stau neatinse..se joaca putin si gata..nu mai are chef...Greu cu cadourile astea...
parpalak spune:
Eu inca incerc sa-mi revin din cazutul falcii la cele 4 kile ale Alinei si lopata-n cap de la dintisorul lui Mircea :) Asa-mi trebuie daca vin aicea sa citesc.. :))
Daiopri, da' cum te-ai invirtit si de luni libera? Nu ti-e teama ca dupa asa un vikend o sa fie cam straniu sa mergi iar la servici? :)
Paul e ca nou, in schimb eu tusesc ca un salon intreg de TBC.
Sa nu va zic ca de ieri m-am facut cu blackberry de la servici, sa nu cumva sa se intimple ceva cit sint in vacanta si sa nu fiu de negasit... Tati a zis ca daca ma prinde cu el pe plaja mi-l arunca in apa... Acu tre sa ma interesez daca-i waterproof... :D
Sanatate la bebei si mamici.
Poze pe webshots si Poze si filme
www.bettasplendens.mysite.com/" target="_blank">Nebunia cu pestii
DanaMario spune:
Buna
Aalina cu munca trebuie sa o lasi mai incet eu acuma mereu ma gindesc ca Joshua de aia e asa un copil agitat am muncit mult prea mult in perioada aia sau poate ca a murit tata chiar cind eram insarcinata.
Parpalak unde mergeti pina la urma in vacanta?
Alycia mie imi place asa de mult sa ramana mici nici nu vreau sa ma gindesc la cazut de dinti.Il vreau mic.
Eu sint in cocediu saptamana asta am fost zilele trecuta prin magazine azi am dormit pina la 12.Viata ce mai ..
Joshua vrea sa-i aduca mosul "masina ca a lui Doina portocalie"
Am crezut ca uita isi schima ideea dar si acuma la 2 saptamani dupa ce ne-am intilnit cu ei tot masina portocalie vrea.
I-am explicat ieri ca asta nu-i un cadou pt copii sa-si aleaga altceva si mi-a zis atunci mosu sa-i aduca macar "o scara" sa si-o vopseasca pe asta de o are portocalie si daca are scara ajunge si pe capota.Si era asa de fericit ca i-a venit ideea cu scara ca-mi tot zicea "I think that's a good idea"
Simbata a fost Mihail si Gavril si era ziua lui tati iar eu i-am cumparat un tort mic (ca noi nu mincam dulce).
Joshua a fost asa de nemultumit ca-i prea mic cadou pt tati s-a dus el in baie a luat hirtia igienica si-a impachetat frumos o masina mai mare de-a lui i-a scris o felicitare dintr-o coala mare de hirtie si mi-a zic "mami data viitoare sa-i cumperi un cadou mai mare lui tati acuma il dau pe asta"
Dar daca ati stii ce bine e in concediu ieri am fost si la magazinul romanesc ca aveam pofta de must,serbet si salata de vinete.
Daiopri spune:
Pai cum sa fac sa imi iau liber luni? Am lucrat vineri!:))) Ca eu am o vinere libera o data la 2 sapt, ca deh, cica muncim mai multe ore pe zi ca sa facem vinerea aia. Si acum am schimbat vineri cu luni sa stau 4 zilisoare. Si tare bine a mai fost:)))
Care e treaba cu 4 kg ale aalinei? Ca viu eu cu 17 ale mele:((( Da faza frumoasa e ca in sapt asta, din care 4 zile acasa am reusit sa slabesc juma de pound (200g) hihihi. Deci concluzia, sv e de vina ca ma ingras. Ca toata ziua caut prin sertare (care bineinteles am grija sa aibe cvea) de plicitiseala.
Si am constatat ca ar fi fost tare frumos sa stau pe acasa. Trai nineaca….
Si eu ma uit cu drag la dintii lui fiu miu si nu vreau sa ii cada. Is asa de dulcei mici asa. Apoi cand l-oi vedea cu lopeti sa te tii.
Si din ciclul artistul mamei, s-a apucat de desenat din greu zilele astea. Si apare si desenul cu mama, tata si el. La care mama era albina (ca el asa deseneaza oamenii ca pe niste albine zic eu) cea grasuta. Si zic, mama da de ce m-ai facut pe mine asa? La care el vine tandru si imi da cu manutele pe asa zisa talie si zice ca asa e "your body type":))) Am ras o gramada si am declarat ca are noroc ca sunt insarcinata ca ma suparam rau de tot pe el:)) Bineinteles ca el si tati erau albinutele subtirele. Si la intrebarea unde e fratiorul a zis ca inca nu este aici.
Sa nu mai zic ca eu nu am luat nimic la pisoiul cel nou. Astept vacanta dintre Craciun si revelion si poate m-oi indrevnici atunci.
DanaMario, da ce masina are Doina frate de l-a cucerit asa?
Alycia sunteti baieti mari ce mai. Treaba asta cu zana maseluta salveaza de la multe. Cand imi amintesc cum ma alergau prin casa….. Si copii de azi abia asteapta sa le pice dintii.
Noi cu lista stam bine, a scris el acolo dupa dictare, si acum cum nu asculta cum amenintam cu lista. Ieri ii trecuse tati pe lista ca nu asculta si ca tipa. Era in stres teribil…. Mai mai sa aibe cosmaruri, si pana nu a sters de pe lista nu s-a lasat, ca cica uite a ascultat si nici nu a mai tipat (pt juma de ora acolo).
DanaMario eu am fost f. relaxata in sarcina cu motanul si numai leneveam si radeam. Si tot are motor, asa ca….
Vedem acuma cu iese.
Parpa, lasa acasa blackberry, ca are dreptate sotul. Ei, ori e vacanta ori ce? Sa aveti fun si asteptam poze.
Aalina, eu is inghesuita rau de acuma. Pisoiul se impinge in stomac, iar balcoanele il apasa din greu. Vai de capul meu:)))
De aia imi place mie acasa ca ma dau de pe o parte pe alta ca balena.
Hai ca mai apar eu.
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
DanaMario spune:
Daiopri habar n-am ce masina ce marca e nici macar daca-i portocalie nu-s sigura Joshua zice asa.Eu nu prea bag de seama la masini ca nu ma pasioneaza deloc :)
Poate Parpalak sa elucideze misterul :)
Aalina spune:
Va zic io, va zic io ca is mandra ca nu am uitat :))) Parca mi-a zis Doina ca isi ia masina portocalie. Adevarul e ca si mie mi-ar place asa ca il inteleg pe Josh.
Si eu am un stres cu Mosul, ca asa s-a nimerit si anul asta Dorian a tot primit cadouri si acum ce as mai putea sa ii iau? Mi-a spus el la un moment dat ca i-ar trebui o tabla mica sa scrie da cam ce mi-ar place mie nu am vazut pe aici. Si i-am tot zis la tati ca trebuie sa mergem la Cluj la cumparaturi... Nici eu nu am luat nimic pentru bb2. Nu mi-am facut nici un bagaj... si ma mai mir ca altii nu se gandesc ca o sa nasc...de parca eu nu fac la fel...
Alycia la noi a functionat foarte bine o macara cu telecomanda. Numa ca ocupa mult spatiu. Si in continuare masinile in orice forma si culoare sunt bine primite.
Parpalak sa te faci bine. Si distractie placuta in vacanta. Poate totusi nu te vor cauta de la lucru ca doar de aia pleci.
Ce ma amuza cand va aud cu plaja si eu stau aici si il astept pe Mos Craciun.
DanaMario eu sunt agitata de felul meu asa ca ma gandesc ca nu are cum sa iasa copii mai calmi.
Distractie faina in zilele ramase de concediu si la multi ani pentru tati. Si nu uita data viitoare sa ii cumperi si tu un cadou sa nu se mai chinuie copilul...
Daiopri si io am cel putin 15 kg in plus fata de greutatea cat de cat aceeptata asa ca... tin aproape. Dragut pictorul tau... Bine ca mi-ai adus aminte ca uite pana la Craciun am motiv de mituire Desi in ultimul timp e cooperant juniorul. Cel mai mult ma distreaza ca ii joaca pe cei din jur cum vrea el numai la mine nu incearca. De la tati si de la bunici imediat obtine orice. Am citit ce scriai de pisoi si vin si eu cu aceleasi nedumeriri.
Fetele cu doua bucati de copii acasa ia ziceti aici cum e? Ca eu is in perioada in care am scapat de grija "cum cresc eu o fata" (ca de, la baiat cica am deja antrenament) da imi vin ganduri de genul...o sa il iubesc la fel de mult etc... Stiu ca se datoreaza sarcinii da totusi...
Va pup.
24+ cu Fabian + Dorian
parpalak spune:
Io incep sa fiu de parere ca nu conteaza asa tare culoarea masinii, e doar ca d-aia n-au ei.. Sau o fi ceva cu portocaliul... Probam zilele trecute o caciula si s-a apucat fi-miu sa rida de mine, cica arat ca un baiat.. io huh???? ... zice, nu pot sa-ti vad parul tau frumos.. :)) (ala cu suvite portocalii) :))))).. Nici macar nu pot sa-l trec la periat de sezonul cadourilor, ca i-a luat ta-su doi munti jumate de jucarii, plus alea de dinainte, ca sa nu se socheze copilu cind le-o vedea p-alea de Craciun... Plus ca, mai mergem la cumparaturi de-ale gurii, si daca nu ma misc si eu cu ei, mereu se lasa cu detur pe la magazinul de jucarii.. Ba chiar sintem specializati, io ma axez pe magazinele de 1 dolar si carti (cu labirinturi sau alte jocuri) iar tati e cel cu jocurile de grup, cu zaruri sau masinute.
DanaMario, uite o sa ma uit dupa masinute portocalii, sa-i fac damblaua copilului :) Nu stiu de ce ti se pare tie ca e hiper activ, ca mie mi se pare ca e cu un nivel normal de activitate. Plin de energie si mereu in miscare, pai sigur ca e slab.. Mie-mi place ca e infipt si indraznet, Paul e cam bleg prin comparatie..
Si cred ca ne paste o tura de revizitare a locurilor pe care le-am batut cu carucioarele, sa repozam feciorii :)
Mergem la Puerto Plata, poate reusim sa ne coordonam la un moment dat... Ba poate ne-om coordona odata si cu Daiopri.. :) atunci sa te tii.. :)
alycia, la voi nu functioneaza "uite ce-are X sau Y, vreau si eu"? - apropos de cadouri? :)
Aalina, scorul nu ma impresioneaza, ca te stie mama de inalta.
Catzeluky a noastra s-a facut cam obraznica in ultima vreme. Acu vreo 3 nopti m-a sculat la 4 dimineata, zor si graba nevoie mare ca-i trebuia... dovleac... Ne-am strofocat noi sa facem dovleac copt din ala de Haloween da' nu s-a prea putut minca... Acu m-a latrat pe la 1 noaptea ca sa ma duca de urgenta la... frigider... Da' nu-i nimic, ca asa mai apuc si eu sa va scriu, plus ca tre si sa incep sa caut alt servici, cu oameni mai normali la cap... (ce ora mai buna decit doua noaptea? :) )
Sanatate la bebei si mamici.
Poze pe webshots si Poze si filme
www.bettasplendens.mysite.com/" target="_blank">Nebunia cu pestii
Aalina spune:
Apropo de "uite ce are x sau y" imi tot zicea copilul de MP4 cum are un coleg. Dar eu invatata ca el nu prea intelege dar le potriveste ii tot trageam cu MP3 ca sa ma lumineze baietii ca sunt in urma cu tehnica si exista frate si MP4. Numa ca io nu sunt adepta luam tot ce au colegii ca is invatata cu trendul asta in Romanica asa ca pas.
Dori se tot uita la un laptop de jucarie dar i-am zis ca il sar ca are propriul lui calculator iar jocul "nu te supara frate" i-l iau dupa ce il scot pe frate'su ca sa aiba cine se supara, ca altfel ma pune pe mine sa joc.
Aaa si foarte incantat a mai fost in ultimul timp de niste chestii ce le-a primit si zboara. Un fel de elicopter si o pasare, invarti de o chestie si apoi alea zburda... de preferat afara. Asa ca noi le-am donat la tara.
24+ cu Fabian + Dorian