Puisori de mai 2003(3)
Raspunsuri - Pagina 13
Aalina spune:
Acum vin de la medic. E totul ok si sigur e baietel. In rest sunt relaxata ca se agita des si ma linisteste. Doar ca sunt tare prinsa...
Va pup
22+ cu
Daiopri spune:
Hai ca incepeam sa imi fac griji de tine Aalina. Iti spui eu sa stai linistita ca indata ramanem fara urechi cu cate 2 flacai:))
DanaMario imi vine sa plang nu alta:((( Ce as mai vrea sa merg si eu. Cred ca de nu eram cu sarcina asa avansata trageam o fuga. Ce mare si frumos e Joshua. Si tot cumintel pare:)))
Unde gasesti tu ridiche neagra si cum ii zice? Ca eu nu gasesc aici.
In alta ordine ieri am zis ca cedez nervos. Imi face tanti de la gradi teorie ca tuseste motanul si ca sa merg la dr sa imi dea hartie. Abia ce ii dusesem una acu cateva sapt si acum iar incepe. Si imi sare si mustarul ca doar il stie de 3 ani ca e din ala behaitor in permanenta si mai ales ca nu imi da nimeni nimic si nici nu ii trece. Si dupa ce eram flamanda si terminata de oboseala mergi si cauta dr si ia de unde nu-I, ca la ora care venim noi nu mai e deschis ca ori inchid repede ori si-au facut norma de pacienti. Nu va zic ca numai nu ma intindeam pe jos. Am mers la o clinica deschisa cu pediatrii si mai dau si acolo peste un flower power de dr, la care I se pareau toate roz, care zice ca e ok baiatul nu se aude nimic la plamani, sa nu ii dau nimic, nici siropuri de tuse ca nu functioneaza, da nici nu imi da hartie, ca cica e posibil sa fi luat o raceala noua si el nu poate sa zica daca e contagios sau nu. Sunt durere si alta nu. Noi ar tb sa ne lasam de servici, caci dupa experienta avuta de-a lungul anilor cu tusea lui (si a mea) nu trece pana la primavara oricum. Sau pana schimb mediul. Ca ieri era dupa 2 zile de stat acasa si ce mare filozofie?
Oricum stau si ma intreb ce mi-a mai trebuit sa o iau d ela capat cand se pare ca nici nu am sfarsit inca cu al mare….
Na, ca am zis si eu ce aveam de zis (nu ca nu as fi tocat pe toti in jurul meu:))))
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
DanaMario spune:
Daiopri se numeste black radish se gaseste pe la magazinele chinesesti.
Dar merge si cu un fel de ridichie alba care se numeste turnip si alta white radish se gaseste peste tot la loblaw, dominion peste tot.
Exact asa am patit eu anul trecut in octombrie imi zicea ca tuseste si nu-l mai poate primi la cresa.
Asa am inceput sa-i dau siropul asta de richie si echinacea cu goldenseal si nu a mai tusit deloc, deloc toata iarna.
Si eu eram la fel atunci simteam ca o iau rasna noi aici nu avem pe nimeni (bunici rude) cum sa tin copilu acasa la orice tuse cu serviciul ce fac :)
Noi sintem bine Joshua in general incearca sa fie ascultator dar el are o stare tot timpul de iuteala,neliniste (seamana cu tati) in care nu numai ca nu poate sta o secunda fara sa atinga ceva, sa faca ceva.
La inceput eu am crezut ca asa-s copii sa nu stea locului o secunda dar se pare ca toata lumea imi zice acuma (mama , la cresa, la gradinita) ca el e mult prea iute fata de ceilalti copii.
Dar el se straduie sa nu ma supere pe mine ca de tati nu aculta niciodata , nimic.
Aalina spune:
DanaMario poate asa or fi copii de mai ca asa e si Dorian. Si daca nu e agitat atunci sigur ii merge gura, canta ..bla bla... Ma bucur ca acum de cand sunt insarcinata am senzatia ca vrea sa ma protejeze pentru ca desi e normal sa mai comita cate una imediat daca ii spun ca ma supar isi cere scuze si vad ca se straduie sa fie ok.
Daiopri si noi bagam ridiche neagra si cred ca ma duc sa caut echinaceea aia cu propolis parca a zis Doina ca e la noi. Acum aici cica e o saptamana de vacanta asa ca l-am plasat la alergat pe dealuri cateva zile cat mai e un pic de soare.
Eu fizic sunt ok chiar daca un pic obosita dar pentru ca bb2 bate la mine la greu sunt extrem de relaxata din punctul asta de vedere psihic. Din pacate am avut altele pe cap si cateva zile nu am mai reusit sa citesc pe forum asa ca sunt in urma rau de tot. Si zau nu stiu cand imi revin mai ales ca si la lucru mi-am amanat diverse si acum e musai sa le fac ca mi-as lua cateva zile de concediu de luni.
Ehhh...complicat.
Oricum e prima data cand ma bucur din tot sufletul meu ca bb2 nu e fetita. Nu credeam ca o sa reusesc performanta asta.
Restul sper ca sunteti bine si poate apuca sa va mai scriu.
Va pup
aaaa m-am uitat la poze superrrrrrr ma topesc copii astia. Si cand imi aduc aminte ce mici erau....
22+ cu
dana d spune:
Deci e clar, bebeii sunt baietei, cei mari au ramas numai baietei... se pare ca Ilinca a ramas singura fetita din ultimii copilasi de mai 2003 (si 2009) care mai suntem pe aici.
O sa ne simtim stinghere dar cand va veni vremea o sa avem de unde alege un sot
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
Daiopri spune:
Aalina, bine ca te-ai linistit de acuma.
DanaMario nu am vazut mai nicaieri dar este in schimb din aia alba si turnip. O sa incerc si cu alea. Ai luat goldseal special pt copii? Ce marca si de unde:))
Al meu parca nu mai e chiar asa agitat cum era cand era mic. Da tot asa trebuie mereu sa faca ceva. Si macane mai mereu si nu intelegem tot timpul ce zice, si acum se enerveaza ca de ce nu intelegem.
Danad, asa asa. Da eu abia astept sa imi barfesc nurorile:)) Ce zici te mai bagi?:)))
Mai important e sa fie sanatosi, ca eu zau ca nu aveam pretentii mai ales la rata mea de "succes" in a ramane:))
Maine si poimaine merg la un curs asa ca macar mai schimb peisajul, plus ca ne dau aia papica asa ca mare bucurie pe mine (apoi ma intreb de ce ma ingras…)
Parpa, te intalnesti cu Dana au ba?:)))
Wk placut (de pe acum) si distractie de halloween (sper sa nu racim mai rau).
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
DanaMario spune:
Daiopri anul trecut nu i-am dat special pentru copii dar anul asta i-am luat de copii.
Uite ce scrie pe sticluta
Eclectic
Kids
Echinacea Goldenseal
Website www.eclecticherb.com
Aalina spune:
Daiopri ce sa iti doresc la curs...pofta mare?
Lasa Dana ca veti fi printese printre atatia feciori.
DanaMario foarte bine arata unde ati fost voi. M-a topit Josh in poza aia in care sta la plaja si isi serveste "bautura".
Parpalak nu uita de capsarea copilului si din partea mea.
Dori de doua zile topaie si nu zice altceva decat "o sa am un fratior". Stiam ca asta vrea dar am apreciat ca in lunile astea a fost destul de intelegator la ideea ca o sa vedem ce iese.
Noi in seara asta plecam la Iasi si eu sunt la lucru unde mai am o groaza de rezolvat si nu am pregatit nimic. Iar o sa ajung lesinata de oboseala.
Sper sa le mearga la aia netu' la hotel poate asa mai citesc si eu la burtici.
Va pup.
22+ cu
Aalina spune:
Gata s-a votat numele
Daiopri acum citesc la voi si vad ca te judeci la Tudor. Era a doua mea optiune asa ca ma topesc dupa el.
23+ cu Fabian
DanaMario spune:
Aalina imi place Fabian ca nu-i un nume asa comun este mai deosebit.
Dar vezi ca l-ai uitat pe Dori la semnatura.
Daiopri ce minca piticu tau din burtica la curs.
La ce curs ai fost?
Noi sintem bine Joshua imi zicea dimineata ca mai bine simbata nu ne mai ducem la scoala romaneasca stam acasa sa facem teme multe ca pe urma poate pleca direct in Punta Cana (in vacanta ) :)