Puisori de mai 2003(3)
Raspunsuri - Pagina 12
parpalak spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dana d In rest.... ce sa mai zic, doar la serviciu ma simt in largul meu si ma destind, in rest....abia astept sa am si eu un loc al meu. |
Sanatate la bebei si mamici.
Poze pe webshots si Poze si filme
www.bettasplendens.mysite.com/" target="_blank">Nebunia cu pestii
Daiopri spune:
Parpa, ce bine ca mai vii pe la noi:)) Nu merg cu ochii inchisi da nici mult nu mai am, ca am devenit tare sperioasa. Daca trece vreo masina mai aproape de a mea ma sperii:))
Am venit eu ieri frumos la servici, am citit nitel DC si cand sa ma apuc sa si raspund primesc tel de la scoala ca motanul meu plange si zice ca e obosit si ca vrea acasa. Plec dupa el, incerc sa il lamuresc sa ramana la gradinita ca sa ma pot intoarce la servici. El nu si nu, vrea acasa sa doarma. Am mers acasa, s-a dus drept in camera lui in pat pt vreo juma de ora, dupa care apare frumos la joaca:)) Nu mai zic ca i-am dat sa manance si la pranz obligatoriu nani. Apoi vesel voios am facut lista pt Mos si joaca tata. Iaca cum am luat eu o zi degeaba. Acuma sper sa nu fie ceva care urmeaza.
In rest eu sunt bine, cresc si iar cresc. Pisoiul tot da din labute pe acolo, ca e mare forfoteala si uneori ma misca cu totul:)) Nu pricep cum ca is ditamai balenuta:))))
Aalina cum te mai simti? Il simti mai mult pe bb?
Parpa mai zi-ne si tu ce nazdravanii mai face Paul. DanaMario e cea fericita cu burta la soare…..
Danad si Alycia cum mai sunteti? Si eu tot la servici imi aud gandurile si fac liste si programari. Nici nu stiu cand lucrez, mai ales ca in ultimul timp nu ma pot concentra deloc. Astept marea intalnire.
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
Aalina spune:
Parpalak de aia nu citesc io alte subiecte. Imi ajung panicile personale. Auzi...sa faci bine sa ii pupi obrajorii aia lui Paul ca m-am topit azi dupa el.
Daiopri super tare motanul. Adevarul e ca e mai fain sa te joci acasa...Si eu as face la fel da pe mine nu ma trimite nimeni de la servici. Las ca am grija si stau cat pot in ultimul timp. Macar atata la cati nervi mi-am tot facut.
BB second are in general program de zbantuiala seara dupa ora 21. Dar daca sunt foarte relaxata il mai simt si peste zi. Oricum macar din punctul asta de vedere imi e mai bine ca simt ca se agita. Marti avem intalnire oficiala la morfo.
In rest sunt bine...Cu o lene... Si ma agit sa petrec cat mai mult timp ci Dori si literele lui... Macar acum cat suntem numai noi. Sunt tare incantata ca e foarte cooperant copilul si il vad eu ca se straduie sa nu ma supere. Nu stiu cum de... da ma rog sa il tina.
Va pup
aaaa cum vi se pare numele Fabian?
21+ cu
parpalak spune:
Daiopri, da' poti sa zici ca motanul tau stie ce vrea! :) Si mai stie si cum sa-si atinga scopurile! :) Bravo lui! Tie-ti tin pumnii :D
Aalina, Fabian mie-mi inspira exact ce-i trebuie lui Dorian astfel incit tu nu mai ai nici o sansa in cazul in care parerile tale nu coicid cu ale lor. Asa ca-ti tin si tie pumnii, da' nu stiu de ce.. :D
Si nu-ti fa griji :D, ca-l stampilez temeinic de cite ori il prind.
Sanatate la bebei si mamici.
Poze pe webshots si Poze si filme
www.bettasplendens.mysite.com/" target="_blank">Nebunia cu pestii
Aalina spune:
Doina oricum il va chema sunt sigura ca nu mai am nici o sansa. De aia si il banuiesc pe tati ca isi doreste asa mult tot fecior...ceva coalitie masculina.
Plus ca la fel ca si frate'su asta mic din burtica vad ca face excat ce si cand vrea. Oricat am bagat eu inghetata si lanterne (solutii gasite pe net de o ras medicul meu de numa) nu i-a trebuit sa miste decat dupa ce am ajuns de la medic acasa si vazusem deja ca e ok
Plus ca tot ce am mancat in sarcina asta am bagat fara ca inainte sa fi avut cel mai mic chef sa ma apropii de respectiva mancare... Deci nu prea mai am la ce sa ma astept.
De aia incerc sa il mituiesc acu cat pot pe Dorian cine stie...poate va ramane de partea mea...
21+ cu
dana d spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui parpalak
Sanatate la bebei si mamici. Poze pe webshots si Poze si filme www.bettasplendens.mysite.com/" target="_blank">Nebunia cu pestii |
Ahaa, pot sa-mi imaginez pt ca m-am gandit la asta. Acum cu atat mai bine imi prinde sa am unde pleca de acasa.
Am multe vesti si toate proaste dar tocmai se incheie programul si ma asteapta Ica la gradi.
Va pup si daca pot va scriu maine dar s-ar putea sa nu pentru ca maine vine mobila fetelor si trebuie sa merg sa o primesc o mare parte din programul meu de lucru si de relache (sa nu vada sefu ce scriu eu aici)
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
Daiopri spune:
Am venit si eu de la dr. Mie mi-a iesit bine testul de glicemie. Da cica am fierul oleaca cam jos dar nu cat sa ma ingrijorez:)) Macar acu stiu de ce sunt obosita. Dupa dr meu toate bune si frumoase.
Apoi am intrebat si eu in sfarsit dupa 5 ani jumate daca m-au taiat la nastere sau m-am rupt, ca stiam ca nu dicutasem asta inainte. SI asa aflu ca m-am rupt, dar ca e mai bine asa si mai putin dureros. Am intebat si cu stem cell si el zice ca nu prea are rost. Si asta am cam citit si pe internet. Cica sansele sa se gaseasca un match la banca sunt mai mari decat intre frati. Plus la bb in cauza nu e folositor decat in anumite cazuri.
Ma intreaba dr daca asta e ultimul meu bb si eu zic da, el el cica good:)) Acuma m-a si busit rasul si nu l-am intrebat de ce. Dar vorbeam cu colega mea si zicea ca normal ca a zis asa la cat de vaicareata sunt si cat de daramata par. Ma gandesc sa ma remontez nitel, ca dealtfel nu ma simt rau dar drept e ca at cand vin la sv ma dau mai ranita decat sunt:)))
N-am dormit mai deloc azi noapte ca m-a plans motanul Tuseste si in plus a inceput ca lui ii e frica, ba de monstri ba de fantome.
E posibil chiar sa ii fie frica? Ca mie nu imi vine a crede, el mereu a fost fara frica si cu o gramada de energie. Acu nu aud decat ca e obosit si ii e frica…. Ce ma fac? Il cred sau nu? Si eu parca is batuta in cap, ca numai ma ratoi la el si ma duc sa ma intind. Imi zicea educatoarea de la gradi ca ieri a stat numai pe langa ea si o imbratisa:(( Mama denaturata ce sunt.
Acuma am facut impreuna lista pt Mos si tot insira acolo buluc de jucarii. Ca cica i-a luat baietelul de la hotel o masinuta
(cand am fost in vacanta i-am dat unui baietel cu care se juca o masina de a lui si nu am mai luat-o inapoi) si acuma el nu mai are jucarii si de aia pune atatea pe lista:))) Intrebarea e ii iau tot ce zice el sau prin eliminare? Si asa imi ies din minti ca nu gasesc batman lego. Mama ei de treaba:)) Din cauza jucariilor la pisoi nu i-am luat nimic nimic:))) Si atata se foieste in burta doar doar mi-oi aminti si de el….
Danad, care erau vestile? Sa te incurajam aici.
Parpa zi bre ce mai face Paul? Ca mereu vaz poza aia la sa ne cunoastem cum radea el de frumos…
Aalina ce mai faci? ce mai zice Dori?
DanaMario gata boiereala?:))
Numai bine tuturor
DanaMario spune:
Buna
Din concediu ne-am intors a fost bineteles foarte frumos dar cam greu ne-am intrat in ritm iarasi cu scoala,servici..
Joshua a fost inebunit dupa valuri a stat numai in apa in valuri a trebuit sa-l cam supraveghem ca-l bagau valurile la fund.
Acuma musai cind alegem alt loc de vacanta trebuie sa fie cu valuri.
L-a inpresionat ca acolo totu-i "zero dolari" nu putea intelege cum tati doar cere si nu plateste nimic.
Dar acuma gata numai ca si-a cam iesit din ritm cu scoala nu mai scrie cu usurinta iar adunari pina la zece iarasi foloseste degetele
Si m-a zapacit cu Halloween cu costumu ieri am mblat toata ziua sa-i gasesc Schoby Doo costum si cum n-am gasit sa-i vina i-am luat Batman l-a magazin a fost de acord sa-l cumpere dar acuma nu-l mai vrea cica sa ma duc miine la servici sa-i cumpar altele.Si cica temele lui pe ziua de azi e sa decoreze dovleci
Daiopri cu frica nu stiu ce sa zic dar eu nu-l cred pe Joshua el mereu zice ca-l doare burta ca sa nu manince si ca-i e frica ca sa merg si eu cu el la culcare.
Cu jucariile eu nu-i prea mai iau jucarii mai deloc ca Joshua nu prea s-a bucurat de ele avind asa multe asa ca de la ziua lui am decis gata nu-i mai cumpar asa usor trebuie sa si le doreasca mai mult sa munceasca ceva pentru ele altfel nu se bucura.
De Craciun nu stiu sigur ce o sa-i cumpar dar sigur ceva minimal.
Daiopri spune:
DanaMario, bine ati venit. Imi pare bine ca v-a placut. Acuma ii strici si tu cheful baiatului cu scoala… Ai nitica rabdare. Eu cand vin din concediu sunt neom vreo luna (de parca as fi altfel in mod obisnuit). Cum v-au placut spectacolele? Tot asa bine aratau dansatorii/oarele?:))
Cum ti s-a parut resortul? Ceva pozici?
Aalina tu unde te-ai ascuns? Parpa ne-ai zis 2 vorbe si-ai fugit? (nu ca ma vait).
Motanul tot tuseste. Am renuntat la cursul de inot care incepeam maine. Prost prost am inceput toamna asta:(((
Pana acum eu sunt bine. Pisoiul tot forfoteste pe acolo, da parca diferit de la prima sarcina. Il simt o gramada jos de tot, cred ca tot isi foieste piciorusele:))
Hai sa mai si muncesc.
Numai bine tuturor
DanaMario spune:
Daiopri am uitat sa-ti zic pina la urma am fost la alt resort in Puerto Plata numit Iberostar.
Uite am pus citeva poze aici
http://community.webshots.com/user/dana_josh
Aalina ce-ti mai face burtica
Dana_d cum e mobila in casa noua?
Alycia voi ce mai faceti cu raceala
Daiopri eu ii dau lui Joshua preventiv pentru raceli Echinacea cu Goldenseal si ridicie neagra cu miere cind tuseste.La noi functioneaza se opreste din tusit.
Parpalak ce mai faceti?
Vreti sa ne intilnim noi sintem liberi 2 weekenduri adica Joshua ca tati nu o sa fie aiba timp de el asa ca daca vreti ne intilnim.