Puisori de mai 2003(3)
Raspunsuri - Pagina 11
Aalina spune:
Dana eu nu prea am pretentia de la Dori sa raspunda si sa faca frumos pentru unii si altii si sa stii ca ii inteleg pe pitici.
Doar cand mergeam la socri aveam eu un fix "sa fie copil cuminte". Si in general se straduia din greu sa faca invers Asa ca eu il las in pace. Ba chiar ma amuz cand vad ca la socri parca intentionat nu le intra in "voie", care trebuie sa recunosc in procent destul de mare e in general absurda.
19+ cu
Daiopri spune:
Aalina, chiar in masina la volan mi s-a facut rau:)) Am vazut ceva (nu zic ce) si am incercat sa depasesc momentul si nu s-a putut. Nu zic cat am mai ras, cand imi zice sotul ca ce asa mare branza am vazut, ce m-am gandit eu sa fac totuna in masina:))) Masina ca masina da eu… In fine nici nu vreau sa imi amintesc. Numai eu stiu cum am curatat in masina, ca deh si cu aia am probleme...
Eu acuma parca m-am mai linistit cu sarcina, nu ma mai stresez asa tare, si pare ca trece si timpul mai repede:))
Danad, eu niciodata nu i-am zis baiatului sa se comporte intr-un fel sau altul cand mergem undeva sau vine cineva. Si culmea, al meu nu se da in petec, cel putin nu pana acum. Se comporta normal. Ieri am primit modelul de poze care le-au facut la scoala si a iesit asa de dulcel. Abia astept sa primesc pozele. Noi nu reusim sa il prindem prea bine in poze, ca nu are stare, sau daca ii zic sa zambeasca face o fata… Dar astia i-au prins un zambet tare frumos.
Alycia sanatate si voua. Eu parca m-am mai dres nitel, ca zau ca mai aveam nitel si o luam razna. Da am gresit si eu ca ar fi tb sa imi iau ceva zile de boala sa ma refac, numai ca nu am vrut ca era colega in concediu si ii lasam cam descoperiti. Da de acum, gata, daca mai patesc ceva am grija, ca uite ce greu trece.
Cat despre sv, eu ma bucur cand mai am cate o iesire (da scurta sa fie) ca m-am saturat de birou.
Asa ca Aalina, relax and enjoy.
DanaMario tie nici nu iti mai zic cat te invidiez:))) Vreme cat mai buna si o vacanta pe cinste.
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
dana d spune:
Acum sa va spun ce a replicat domnul care a asistat la scena: Lasati-o ca nu e ea de vina,...daca asa a fost invatata.." faza la care am intrat in pamant si mai mult.
Noi bifam azi prima saptamana de mancat si dormit la gradinita si pot sa spun ca totul pare in regula, ba chiar si filtrul pe care il face asistenta la intrarea in gradinita, pare pe bune fatza ce ce facea cealalta asistenta dinainte, aia nici nu se uita sau daca se uita in gatul copiilor oricum nu avea cum sa vada ceva ca nu era lumina, veneau aia behaind de mama focului pana la ea la cabinet dar ea nu auzea si nu vedea nimic, cred ca si pe targa daca il aduceai ea vedea totul in regula, sanatos tun, apt pt colectivitate. Asta aici vad ca se uita ca lumea si ii mai si pipaie de febra iar pe care il aude ca tuseste.. inapoi acasa.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
Aalina spune:
Dana da-mi voie sa iti spun ca respectivul domn era...
Daiopri distractie in wk prelungit.
Eu m-am intors cu bine din delegatie dar e din ce in ce mai obositor sa bag in ritm normal (bine la mine ritmul normal e turbo )
In rest toate bune.!
Sa fiti bine si sa va distrati care pe unde puteti.
Pupici
20+ cu
Daiopri spune:
Buna tuturor,
Am avut si eu un wk lung da si obositor. Am fost sambata la eco si am vazut bebelul din nou, care iarasi nu e 100% baiat, da pare baiat:)))
In rest toate bune, doar ca e mai maricel (dupa cum s-a exprimat tehniciana). Asta nu ma mira, ca stiu cum suntem mai toti ai casei :)), si in plus motanul a fost si el la categoria grea. Dupa masuratori si noi avansam sper sfarsitul lui ianuarie, da eu nu ma las impresionata, ca motanul a venit la o zi dupa data in functie de CM, si cum zicea dr meu, pastram data dupa CM.
A intrat si motanul sa isi vada nitel fratele si sa asculte inimioara. A parut impresionat pe moment, da noroc ca ei uita repede.
Apoi am tras o fuga si in state rapid asa si am venit super obosita si dezamagita ca nu am gasit mai nimic din ce cautam. E drept ca m-am alergat ca trebuia sa venim inapoi sa mergem la un baby shower, dar mai multe am vazut pe site-urile puse de voi :(( decat in magazin. Trebuie sa ma concentrez si eu sa vad cum sa fac.
Ieri m-am mai odihnit nitel. Acuma iar la treaba si desi ma simt bine (multumesc lui DD) tare as mai sta cu burta in sus acasa. Da astept Craciunul sa ma bucur nitel de vacanta.
Aalina tu cum mai esti?
Banuiesc ca DanaMario e cea mai fericita de pe aici, la mare la soare...
Danad, Alycia voi noutati?
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
Aalina spune:
Daiopri pana om naste tot o sa ne gandim la culori se pare Eu mai am o sansa pe 27 sa se vada ceva pe acolo sau nu.
Ma bucur ca sunteti bine. Si eu as fi vrut sa il duc pe Dori la eco da ma gandesc sa nu fie prea devreme. O sa mai vad...
Eu sunt ok. Racita ... da asa m-am invatat... Ca si cu munca de altfel . Acum imi tot fac planuri sa evadez un pic de ziua mea da sa vad daca imi si ies.
Dorian e tare incantat la camin s-au apucat de invatat litere iar acasa cum eu am lucrat zi lumina a fost doar cu tati pe care l-a tapat de un munte de jucarii Asa ca de cateva zile de cand face ochi si pana adoarme nu am treaba cu el ca e tot cu macaraua, excavatorul, masina de pompieri & co. Nu mai vrea nici in parc, nu mai vrea nimic. Si nici jucarii nu mai vrea cica pana la ziua lui. Ma indoiesc ca o sa sarim peste Mos Craciun Mai ales daca ii las iar singuri.
Pupici
20+ cu
dana d spune:
Buna mamici! Am tot intrat sa vad daca a mai postat careva dar tot Alina era ultima si nu aveam ce sa mai comentez....
Azi incepem tura de curatenie la apartament, azi mai scurt dar maine si poimaine m-am invoit mai mult de la serviciu pt curatenie. Din clipa in clipa asteptam telefon de la Mobexpert ca a venit mobila de bucatarie si de la Neoset ca e gata camera fetelor asa ca trebuie s afim pregatiti cu locul curat.
Ilinca e cam obraznica in ultimul timp, am impresia ca e cam plina de ea si se crede superioara dupa cum se comporta, cand ii fac observatie isi ia o mutra din aia plictisita dupa ce isi da ochii peste cap. Mi se pare tare cunoscuta atitudinea dar cred ca e cam devreme.alteori ma sufoca cu dragostea, imi pupa maina ca la preot, sau ma "spala" pe fatza. Sper ca nu e la granita intre "iubire neconditionata, mama e cea mai tare" si "eu stiu mai bine si fac ce vreau" pentru ca evolutia e intr-un singur sens si zau daca mai suport o "superioara" din asta in familie.
In rest.... ce sa mai zic, doar la serviciu ma simt in largul meu si ma destind, in rest....abia astept sa am si eu un loc al meu.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
parpalak spune:
Aalina, si la noi e la fel, ba chiar tati se pare ca ramine cu ecoul si chiar daca uita copilul, nu uita el... Iar avem probleme cu spatiul de acumulat jucarii.. In sfirsit, ei sa fie sanatosi, ca eu tot cu peretii vorbesc cind incerc sa opresc avalansa de jucarii..
Daiopri si Aalina, io votez baieti la amindoua, asa zice feelingu meu :)
dana d, si io'l las in legea lui cu comportamentul in societate, cind abia astept sa ma mai pling si eu un pic, si-atunci in face bucata si se comporta exemplar, de ma ia lumea de nebuna..
alycia, goldenseal e polenul, gasesti peste tot pe la magazinele apicola (granule). Poti sa-i dai separat polen si echinaceea.
Noi am fost in deplasare weekendul trecut, am vizitat o locomotiva cu aburi si ne-am dat si cu trenul, am depasit o catastrofa minora la ferma de pasari de prada (care era inchisa) si ne-am distrat de minune la alta ferma, unde Paul s-a dat pe carusele, pe ponei si in caruta cu fin si la sfirsit chiar a venit de buna voie cind a venit timpul sa plecam acasa - de m-a lasat cu gura cascata.
In rest, ne pregatim si noi de-o saptamina de concediu prin tarile calde, desi la cum e situatia cu serviciile pe aici, poate mai bine stateam acasa si mai faceam economii, ne mai plateam din datorii.. Pe de alta parte, banii se duc exact asa cum vin, macar c-o vacanta sa ne-alegem din ei...
Va pupa mama si sa vi se-opreasca robinetele si trompetele :)
Sanatate la bebei si mamici.
Poze pe webshots si Poze si filme
www.bettasplendens.mysite.com/" target="_blank">Nebunia cu pestii
Aalina spune:
Eu am rezolvat-o cumparand cutii de plastic cat de multe. Partea aiurea e ca ultimele achizitii sunt mai mari decat cutiile asa ca pana la urma in camera aia tot o masinuta e peste tot. Tare dezamagit a fost copilul cand a aflat ca e Mos Craciun inainte de ziua lui Am fost eu sigura ca tati nu i-a zis si cronologia evenimentelor.
Acum sunt in dilema daca sa iau si copilul la Iasi sau nu. Pe de o parte tare imi doresc sa il am cu mine (mai nou de la sarcina am iar momente de paranoia) pe de alta parte nu stiu cat de obosita voi fi...Si eu am renuntat sa mai imi fac calcule in bani...asta e vacanta sa traiasca!
Parpalak si io cred ca e baiat da... imi place sa il chinui pe tati
Sa aveti distractie faina!
Dana_d tie spor la treaba! Hai ma ca acusi acusi o sa terminati si cine va face sarbatorile intr-un loc superb?
Daiopri ce iti mai fac motanii?
DanaMario cum a fost la plimbarica?
Alycia cum sunteti?
21+ cu
parpalak spune:
Daiopri, si n-ai zis, de la patanie, ai inceput sa conduci cu ochii inchisi? :)
Aalina, noi o rezolvam cu saci de plastic si noroc c-avem curte, unde sa-i punem.. tare mi-e ca intr-o zi o sa-i confundam cu sacii de gunoi..
Mie inca nu mi-a trecut paranoia de la tura unu, si daca as fi cumva in primejdie s-o iau mai usor, trebe doar sa dau cu nasu pe la alte subiecte, abia ce-am citit subiectul cu de la ce virsta ii lasam singuri in casa, si imediat ma dreg.. :)
Sanatate la bebei si mamici.
Poze pe webshots si Poze si filme
www.bettasplendens.mysite.com/" target="_blank">Nebunia cu pestii