Sezatoarea canadiana (102)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ange spune:

try,eu o ajut cu MARE placere insa eu stau in Laval.ce pot face este sa sun in locul ei pt acte,hartii,gradinite,etc(asta daca nu stie farnca sau engleza).sunt acasa toata ziua.e real ca bag hei-rup 10 ore pe zi dar cu un tf. la ureche pot sta.Daca crezi ca o pot ajuta de la distanta o fac cu drag.ai p.m. cu nr meu.

p.s.miki,Robert a primit vaccinul pt varicela si cu toate astea cand am avut la gradi epidemia de varicela a facut evident si eldar o forma foarte usoara.asa ca...doamne ajuta!

tzuc.gata pauza

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

monicutzam-ai lamurit, de aia nu stiam ca exista acel vaccin contra gastro.
Tu ai mai platit alte vaccinuri?

[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani

[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Miki am mai platit unul la 6 luni la pediatru, care nu intra in schema la 6 luni (dar intra la 2 si la 12 luni ), din cauza de buget zice Dr. Lupu, iar guvernul Quebecos zice ca nu este nevoie. Nu stiu care este, cred ca Prevnar (dar nu sunt sigura ca nu am carnetul cu mine). Eu l-am platit vreo 100$ si l-a administrat pediatrul.

Monica, mami fericita de papusica Aylin Nicole (27 iulie 2007) si nazdravan de Alex (18 iunie 2006)

Pozici Aylin
Pozici Alexutu

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Citat:
citat din mesajul lui try

Un apel de umanitate/comunitate, daca pot spune, pt mamicile din Montreal. Am doi prieteni de-abia veniti in Montreal, dar din pacate despartiti inca din tara. Au o fetita de 5 ani si abia s-au asezat la casele lor (fiecare in casa lui, fetita sta cu mama). El e f bun prieten cu noi de facultate, ea a fost colega de generala si buna prietena cu sora-mea. Eu ii ajut cu draga inima in tot ce pot, dar la atatea diferente intre Montreal si Toronto, mi-e sa nu o induc in eroare, cu toata bunavoita de care dau dovada. Si daca s-ar oferi vreuna din voi (sau si mai multe fete) care sa o poata ajuta cu informatii ici si colo oriunde are nevoie: ca legat de fetita, ca legat de ea, de acte, de ce e mai bine si ce nu, v-as ramane indatorata. Mai ales ca-s divortati, e de 2 ori mai greu pt ea, ca mama singura. Cu el ne descurcam noi, il “educam”, e mai usor, e singur si barbat pana la urma, dar ma gandesc la ea ca nu am avut o comunicare solida cu ea, in sensul ca era prietena sora-mii, nu a mea. Si as vrea s-o ajut intr-un fel. Si cel mai bun ajutor i-ar veni din partea fetelor din montreal unde sa poata cere un sfat sau o informatie (ma gandesc la cat timp poti salva daca stii unele lucruri direct, fara sa stai sa le cauti si sa le descifrezi de unul singur). Nu se pune problema pt un alt fel de ajutor.
Daca se ofera cineva voluntara (ca tot vorbiram de voluntariat) sa-i pot da un nr de tel. (sau email daca e prea mult un nr de tel. – desi nu stiu daca ea inca are calculator acasa si, deci, acces non-stop la internet) unde sa poata suna cand are nevoie de o info, ceva, inca o data, ar insemna f mult pt mine si nu ma indoiesc ca si pt ea.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"

try in ce zona a Mtl sta? Eu ma pot oferi sa o ajut prin telefon, dar daca as fi si aproape de ea ar fi si mai usor (as putea-o invita intr-o zi pe la noi, sa se joace copii si se poate servi de calculatorul meu pt diverse). Spune-ne mai multe despre ce fel de ajutor are nevoie. Are calculator? Ii putem trimite linkuri cu chestii pe care trebuie sa le faca, nu stiu...

spune-ne mai multe despre ea

Monica, mami fericita de papusica Aylin Nicole (27 iulie 2007) si nazdravan de Alex (18 iunie 2006)

Pozici Aylin
Pozici Alexutu

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Try, si eu ma ofer, cum facem? Daca ar avea calc ar putea intra aici, si ar obtine mai multe info si opinii la intrebarile ei . Eu spre ex n-as putea sa o sfatuiesc ref la scoli, insa sunt aici fete cu copii mai mari care sunt sigura ca au multe info; si tot asa.

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

camelia eu ma refeream numai la vaccinul vph care este GRATUIT numai in Ontario. In quebec se plateste.

Ah si ma tot tin sa-ti zic referitor la asigurare. Ziceai ca nu ai nici o asigurare..eu cind am plecat pe cont propriu am ramas cu cei de la SSQ (unde eram si cu serviciul) si am cam aceleasi avantaje si platesc 147/luna ptr toata familia. Deci iti poti face si asigurare privata de familie. Daca vrei mai multe detalii zi-mi si-ti pot da agenta mea de la SSQ.

try, daca prietena da ti-ar da mai multe detalii despre ce o intereseaza si le-ai scrie aici sunt convinsa ca vreuna din noi am gasi si raspunsul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Corina, sunt foarte curioasa cum o sa-i placa lui Luca la scoala in Romania...in ce clasa intra?
Bafta multa si pupici din partea mea!

Maru, te-as lua sa stai la mine, dar s-ar putea sa fii mai stresata decat acasa la tine, e ca si cum de-abia m-am mutat!
Patio : sunt destule magazine, de la cele mari: can Tire, Home Depot, Home Sense, la unele micute...cred ca sunt in sale acum dar s-ar putea sa nu mai gasesti prea multe, deja baga lopeti de zapada :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

dana,ei na!nu m-ai inteleg nimic.unii spun ca-i gratuit ,altii ca nu.de exemplu in revista "coup de pouce" de luna asta scrie clar ca e gratuit si pt Quebec.La St.Juif acelasi lucru mi s-a spus
in fine! ce mai conteaza cand e vorba despre copii nostrii.Gratuit,negratuit eu am sa il fac cu siguranta dupa 11-12 ani.
Asigurarea pe care o ai ce cuprinde,tot(dinti,ochi,medicamente)?

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Salutare daca va mai amintiti de noi.
Am fost toata vara prin zona, dar fara sa scriu ca imi este aproape imposibil sa gasesc timp pentru asta. Ai mei copii se bat in continuu, se parasc, se imping, nu stiu ce sa fac cu ei. Cine are baiat de 4 ani si fetita de 2 poate ma ajuta si pe mine cu sfaturi cum sa-i fac sa se inteleaga, sunt inntr-un continuu scandal.
Am vazut ca schimbati informatii despre scoli si gradinite in Ontario, cochetez si eu cu ideea unei mutari, parca a inceput sa ma cam manance talpa. O sa va mai intreb despre asta, am fost vara asta de doua ori la Toronto si mi-a placut, plus ca pentru mine franceza e un mare dezavantaj.
Am ajuns si la 1000 de insule si la Upper Canada Village, foarte frumos. Ce-am mai vazut vara asta este zona Magog si va recomand sa va faceti drum prin zona mai ales la campul de lavanda din zona, am poze o sa le fac publice sa le vedeti.
Va pup si sper sa pot intra mai des.

si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Ica, pe vremea noastra unele vaccine nu erau gratuite. Pentru cel de meningita am intrat intr-o campanie de vaccinare generala (dar a fost alt vaccin nu Prevnar). I-am facut antigripalul in fiecare an, plus cele din schema de vaccinare ale Quebec-ului. Am vazut ca peste citiva ani la ei la scoala le face vaccinul pentru hepatita.

Corina, succes lui Luca la scoala. Poti sa suni oricind, abia astept sa mai plingem una pe umarul celelaite

Ana, asa este cu Jewish H, eu am fost in mai multe ocazii (dintre care 3 operatii) si am fost f.multumita. Acum nu este nici un loc perfect, dar parca este mai bine ca in alte parti. Plus ca le voi fii totdeauna recunoscatoare pentru felul absolut remarcabil in care s-au ocupat de mica mea prematura.

Mergi la inceput