Sezatoarea canadiana (102)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Salut fetele,

Cred ca v-ati obisnuit sa intru doar sa va spun ce stiu despre una sau alta. :)
De data asta am vrut sa va spun despre ulei. Daca intentionati sa gatiti, mai ales sa prajiti cu el, e bine sa cumparati ulei care are nivelul de ardere ridicat pentru ca e mai sanatos.
Daca vrei sa folositi doar in salata, e bun cel de masline de ex. Stiam ca uleiul de masline nu e indicat in prajeli, mai ales cel virgin, pt ca se arde mai rapid si ceea ce rezulta prin ardere nu e prea sanatos.
Aici aveti un tabel care explica mai bine:
http://www.spectrumorganics.com/images/uploads/spectrum%20kitchen%20guide.pdf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Ana, sanatate multa si capul sus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Draga noastra Ana te mult si sa ai grija de tine (uita de munca, sufletul si corpul tau au nevoie de liniste si odihna).
Eu sunt putin revoltata ca nu au vazut medicii de la Juif saptamana trecuta (parca joi noapte ai fost) ca este extrauterina. Au dat un diagnostic de avort spontan fara sa verifice cu vreo eco intrauterina sau stiu eu, alte metode, ce a ramas acolo, ce s-a intamplat de fapt. Sunt tare suparata pe chestia asta, nu te joci cu asemenea probleme, pot sa dea complicatii mult prea mari.

maru flicitari pentru casa, sa o stapaniti sanatosi si mutare usoara

Monica, mami fericita de papusica Aylin Nicole (27 iulie 2007) si nazdravan de Alex (18 iunie 2006)

Pozici Aylin
Pozici Alexutu

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ana, sanatate multa si ai grija de tine.

Si sora-mea a trecut printr-o experienta asemanatoare din pacate, si tot `Ana o cheama.
Exact asa i s-a intamplat, a fost la control, si dr( culmea dr cu care eu am nascut amandoi copiii si de care suntem multumiti) nu si-a dat seama de extrauterina. a mai stat o sapt. si a ajuns la urgente unde au operat-o si a ramas fara o trompa.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Fetelor, multumesc f mult de urari.
Am fost aseara si am facut ultima inspectie la casa si acum asteptam sa sa ne sune avocatul sa mergem sa luam cheile...nu mai am rabdare, mai sunt si la servici cu un milion de probleme... si eu nu sunt in stare de nimic...
Jalea cea mare e ca se muta si vecinii de langa noi de din deal si nu stiu ce aratari se vor muta...
daca fug de acasa, ma primeste vreuna din voi?

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Khristin, meditatii...n-am auzit de pe la oamenii care ii stim noi, dar au copii micuti, pana in clasa a 8-a. Poate mai tarziu...e timp. Noi tocmai ce-am rezolvat cu scoala - adica sa-l dam la scoala de care nu apartinem (ceea ce e mai greu decat va puteti inchipui). Eu sunt suspect de calma cu scoala asta, poate unde a mai fost o data "prima zi de scoala" sunt cumva resemnata ca totul se va relua, bocetele la teme, nervii mei, ai consortului...Simona, Oana vedeti ca tot la voi sun sa ma vaicaresc ...

Plecam in weekend la mare...va zic cum e la Mamaia ca la Olimp nu prea mi-a placut.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Fetelor, mersi! Monicutza, probabil ca era prea devreme si nu vedeau, ce sa zic, ei mi-au tot facut ultrasound; oricum cu exceptia incidentului cu potasiu, s-au comportat admirabil, m-au tratat exceptional- in citeva minute aveau echipa pentru operatie, desi eu n-aveam medic acolo, dupa m-au tratat foarte bine si-au erau non-stop in jurul meu, pot spune ca e spitalul unde (sper ca nu degraba, dar daca va mai fi cazul) am sa merg cu incredere;

Simonnaaa, mor de curiozitate cu pozele, citind comentariile fetelor; iti scriu inca odata adresa: ana.oica@yahoo.ca
Interesant ce spuneti despre vaccinuri- si eu le-am facut toate lui Tudor, in ciuda dubiilor legate de autism, si daca ar fi fost fata as fi facut si gardasilul- eu am vazut ce ravagii face cancerul la mine in familie;

Oana, deja ati inceput...auleu ce-l asteapta pe fiu'meu astea sase saptamini cind sunt libera si disponibila la temele lui

Acum am citit din urma (ca dor am vreme destula :)), Carmen n-a mai aparut demult pe aici- sper ca e in vacanta, si nu altceva; Nelia, esti ok cu sanatatea?

Lorelaim, bafta- cei ce te vor angaja vor avea mult de cistigat, ei de ce nu sunt toti recrutorii ca tine!!!

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

nici o oferta? nu se ofera nimeni?
offf!
caut cu disperare mobila de patio, stiu, tara se arde, ma rog se muta si baba se chiaptana, adica isi cauta mobila de patio...ca eu de aia mi-am luat casa, nu ca sa stau in ea, sa stau pe langa ea!

Laurajr, cum a fost la concert?

Ana, multa sanatate! si noi, in toata nebunia am inceput ceva munca suplimentara la mate, dar am impacat si capra, adica lucru la mate, cu varza, lucru pe comp, i-am cumparat un dvd si asa ca nu prea are curaj sa protesteze!

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

tot eu

Fetele din Laval si nu numai, cred ca ati vazut ca simbata, 31 august e mare bilci la Centre de la Nature:
10-18H, tot felul de activitati gratuite, jocuri, etc...am sa-i trimit si pe ai mei barbati.

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Cricor nu am retinut in ce oras esti tu acum, dar in Bucuresti, la scoala unde predam eu( pana in 2004), destul de centrala, copii incepeau mediatii de la 1-4. Iar la limbi straine , faceau cam toti. Nu e cazul vostru ca banuiesc ca el stie engleza foarte bine. E o adevarata afacere. Mai ales cand parintii lucrau foarte mult, aveam colege, invatatoare sau profesoare tinere care mergeau la ei si ii ajutau la teme.
S-a dus timpul cand incepau mediatiile in clasa a 8-a.

Sper sa nu fie cazul la voi. De exemplu nepotul meu care termina clasa a 4 in Bacau, a facut mereu meditatii la engleza.

[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani

[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-

Virsta Marc

Mergi la inceput