Sezatoarea canadiana (102)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Anati-am trimis eu linkul pe PM, sper sa mearga.
Merci de informatie. Vin si eu la Laval. Anul trecut mi-a placut, ne-am plimbat gratuit si cu trenuletul.
Dar era prea mic sa se dea in jocurile gonflabile. Poate acum ii mai vine curajul.
Am uitat sa va spun, dar stiti care e singurul lucru de care ii e frica lui motanelul meu? De mascote...... Nu-l pot apropia de ele.

[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani

[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

miikon, trimite-mi si mie link-ul te rog, ca si pe mine Simona m-a uitat

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Citat:
citat din mesajul lui mikiion

Cricor nu am retinut in ce oras esti tu acum, dar in Bucuresti, la scoala unde predam eu( pana in 2004), destul de centrala, copii incepeau mediatii de la 1-4. Iar la limbi straine , faceau cam toti. Nu e cazul vostru ca banuiesc ca el stie engleza foarte bine. E o adevarata afacere. Mai ales cand parintii lucrau foarte mult, aveam colege, invatatoare sau profesoare tinere care mergeau la ei si ii ajutau la teme.
S-a dus timpul cand incepau mediatiile in clasa a 8-a.

Sper sa nu fie cazul la voi. De exemplu nepotul meu care termina clasa a 4 in Bacau, a facut mereu meditatii la engleza.

Meditatiile la engleza nu se pun ... ca nu punem nici Kumonul ca si meditatii in Canada. - il consideram un mijloc spre perfectionarea copilului.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

corina,te-ai mutat in romania? de cand?

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Am trimis, sper sa mearga, ca eu nu pot verifica aici.

Cricor, ma lamuresti si pe mine ce e ai Kumon?

Eu care vin din sistemul de invatamant din Romania, nu am cuvinte de lauda. Se aglomereaza copilul inutil, iar daca nu «esti in randul lumii», a se citi sa intorci banii cu lopata sau sa fii tu capabil sa-l ajuti, atunci copilul regreseaza. Nu mai spun de presiuni sa dai copilul la meditatii la profesoara de la clasa, ceea ce eu consider o mare tampenie.... Dar asta era la 5-8...Mai ai pana atunci. Si , repet, asta era in Bucuresti. Parca la Bacau lucrurile erau mai normale.
Stiu ca erau tare bune scolile care aveau clase intensive de engleza. Copii erau selectati si de un nivel mai bun. Si oricum conteaza enorm invatatoarea. Poate sa fie scoala buna, dar invatatoare proasta.

[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani

[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-

Virsta Marc

Mergi la inceput

Lorelaim, bafta cu jobul !

Miikon,merci, a mers, ma duc sa le vad

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Mikiion, trimite-mi si mie PM cu pozele. Pleeeease.
Da, Anca merge tot la gradinita de anul trecut, dar este upgradata la o grupa mai mare.
Cik vor face si activitati sa vedem

Corina, si eu stiu ce aventura este sa iti inscrii copilul la scoala de care nu apartii in Ro.
Sa va spun ca in ziua in care am reusit sa il inscriu pe Victor in clasa a-1-a s-a desfiintat firma unde lucram si eram singura care nu boceam.

Interesant voi veti face clasa a-2-a in Ro dupa clasa -1-a in Ca. Sa ne povestesti.

Victor a facut clasa -1-a in Ro si a doua in Ca (in fine accueil).

Azi incepe scoala.

Ana, multumim de pontul cu Centre de la Nature, dar eu sunt 'on-call' we asta, cine mai e ca mine ?
Asa ca suntem consemnati pe lg. casa.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Vazut poze

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

succes scolareilor!noi avem deja vechime;4zile
astazi Robert si-a pus in ghiozdan toutou-ul preferat pe care-l cara dupa el de pe cand avea 6 luni.sper sa nu-l piarda pt ca altfel deseara va fi jale mare

dana podeanu,gardasil este gratuit pt copile de 3-e de secundara.cine tia- cerut bani? ai fost la clinica privata? "gardasilul"(3 doze),"hepatita a- b"(2 doze) si "dcat-ul"(1 doza) sunt gratuite.suna la clsc.
Si eu imi vaccinez copii de tot ce misca.
Pt mamicile care inca au copii mici exista un vaccin pt gastro.este bine de stiut asta daca aveti de gand sau daca nu o faceti deja sa va duceti copii la gradinita.Gastro face ravagii prin gradinite mai ales toamna-iarna si in general se declanseaza la grupele mici

ana,cum te simti?

nelia,ti-au venit calatorii?

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Vad ca eu mai mereu sunt in urma cu cate ceva acu’ descopar ca vaccinurile le-am pierdut din vedere. Soricelul le-a facut doar pe cele oligatorii insa nimic suplimentar ptr varicela, hepatite si altele … la 3 ani sper ca nu-i prea tarziu si ca ar mai fi timp ptr unele macar, dar care ? sun la CLSC sau se pot face si la pediatru ? Nu radeti ca si asa ma simt mama … insuficient de atenta sa zicem

Noi

Mergi la inceput