Sezatoarea canadiana (102)
Raspunsuri - Pagina 17
Ktrinel spune:
sunt dotoare cu multumiri tuturor fetelor care mi-au raspuns/sfatuit!
duminica dimineata am gasit o clinica deschisa pe langa noi si am avut imediat facut ECG si fund de ochi..totul normal, deci ori nu a fost ceva serios/ ori a fost si nu a lasat urme.
doctorita ne-a spus acelasi lucru, probabil ca e in urma unei oboseli si a unui stress acumulate in ultimul timp. si asa si este...plus ca nevasta il ameninta cu divortul..nu e 100% refacut, dar barbatul asta al meu e genul care si daca i se pare ca il doare capul se vaita si sta in pat....asa ca...
sa vad cum il conving sa continue niste teste, poate sa il vada un cardiolog...sau un psiholog
multumesc inca odata pt sustinere!
vad ca vremea tine cu noi..luna august a fost super!
numai bine.
mikiion spune:
Lorelaiam putin www.dropshots.com/mikiion2008#date/2008-09-01/10:48:41" target="_blank">soare pentru tine. Ca dedicatie.
Ica asa nu am eu noroc cu intalnirile. Chiar m-am uitat dupa cineva cunoscut. Oricum parcul acela e mare. A devenit parcul nostru preferat. Are tot ce trebuie: animale, loc de joaca, loc de alergat, inghetata de mancat. Am tradat Gradina Botanica....
Ktrinel bine ca nu sunt probleme.
Bine ati venit fetelor noi.
Eu incep o perioada cam grea si sper sa mai ajung sa mai trec pe aici. Oricum scrieti intr-un ritm. Am ce citi cand deschid calculatorul dupa 3 -4 zile.
[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani
[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-
Virsta Marc
lorelaim spune:
Codritzu & Miki - multzu pt soare! Miki - tare fain e Mont Royal-ul... ce dor mi s-a facut...
O sapt faina va doresc... fara prea mult stress si cu mult soare :-)
Lorelai
May 3, May 2, May 1
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
nelia spune:
Au venit calatorii! Au ajuns cu bine! Acum dorm toti, dar eu am fost atit de emotionata incit dupa ce i-am vazut adormiti, mi-a sarit somnul si m-am uitat la pozele lor. S-au jucat toti trei in mijlocul casei vreo ora, desi cei mici erau rupti de somn, fetele s-au pupat de s-au albit, iar bebe credea ca asta e jocul si si el calare pe ele... Le-a balit bine si apoi a adormit pe covor, cu capusorul pe genunciul Agatei. In mare, sint bine, impresii miine, ca nu prea am scos nimic de la ei. Agata e mare! Da' mare rau, nu stiu, am senzatia ca a crescut in doua luni si jumatate de nu o mai recunosc. Si nu neaparat ca a crescut, dar atitudinea, frate! Si asa statea ea chiar foarte bine la acest capitol, acum da pe-afara. E o domnisoara si eu ma uit la ea si nu stiu cind a crescut! Ah! Si a venit cu o boala de piele, despre care am aflat in seara asta, nu mi-au spus nimic la telefon. E pline de bube, asta pe unde nu are julituri! Nici la razboi daca mergea, nu ar fi aratat mai rau. Sint grasi amindoi, asa ca ma bucur, ca ii pun pe toti la regim alaturi de mine... dar dupa ce terminam frigiderul, ca eu astazi m-am rupt in figuri, am cumparat de toate si am gatit de ziceai ca vin o suta, nu doi!
Si ca o paranteza sau concluzie, singura impresie pe care mi-a impartasit-o sotul este ca... s-au pus oamenii pe facut copii. In grupul nostru de prieteni avem cel putin 4 gravidute si inca vreo citeva care vor sa ramina. Si aici avem trei...
Ktrinel, multa sanatate sotului tau!
Pucku, vreau amanunte! Mi-a placut o fraza din mesajul tau si anume aceea cu vacante expeditii. Vreau si eu sa stiu pe unde ati fost si cum... ca si noi sintem mari amatori de expeditii. Si chiar avem planuri foarte mari!
Simona, ! Stiam, citisem atunci, ne-am si intilnit imediat dupa... dar tot am citit cu lacrimi in ochi.
Pitilache, nu am stiut ca si voi ati trecut prin asa ceva!
Mi-ro, te inteleg per-fect! Mai ai putin... Stii cum e revederea? As mai trimite-o inca o data, numai ca sa o mai revad dupa un timp! Ce bine e sa-ti stringi din nou copilul in brate!
Salina, bine ai venit la Sezatoare! Si peste putin timp iti vom spune bine ai venit in Canada. Fetele, Alina si cu familia ei vor veni la sfirsitul lunii in Montreal, inca nu au ajuns! Dar eu o simt de parca ar fi de mult pe-aici!
Ma duc si eu la nani, ca miine am doi solicitatori in plus. Si da, incep scoala, s-a terminat vacanta! Ma duc o ora seara la curs, ca atit tine primul... Dar de saptamina viitoare... sa te tii! Agata abia miercuri va merge, si sotul la servici la fel.
Mikiion, m-am gindit la tine, chiar am vrut sa-ti scriu citeva rinduri de genul curaj gaina... dar m-am luat cu treaba si nu am mai apucat. Bafta multa, sa iesi cu bine din perioada asta grea!
Un an scolar nou cit mai bun la toti scolareii... si cei mici si cei mari! Cricor, si pentru Luca o urare speciala, sa se adapteze bine si sa-i placa la scoala romaneasca!
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
lorelaim spune:
Ktrinel - multa sanatate sotzului! Bine ca testele au iesit bune.
Nelia - bun venit acasa calatorilor!
Dana (Podeanu) - stiu ca pe tine te intereseaza subiectul; http://www.dailymail.co.uk/health/article-1051578/Revealed-The-health-concerns-cervical-cancer-jab.html
Bun venit tuturor noilor fete la minunata Sezatoare canadiana!
Lorelai
May 3, May 2, May 1
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
maru spune:
Olga, ce bine ca esti bine? bine ca puiutul e bine.
tu ai iesit in starea de soc?
ai grija de tine si urmareste-ti cateva zile reactiile. S-ar putea sa simti nevoia sa plangi, sa iesi din starea de soc...
uf, ai grija
Citat: |
citat din mesajul lui OlgaTarziu Azi dimineata mergand spre lucru am avut un accident oribil. Ploua, un truck a decis sa faca la stanga, mi-a taiat fata si eu m-am izbit cu masina in truck. A venit politie, pompieri, salvare. Abia am ajuns acasa de la spital. Masina e distrusa total. M-a salvat masina si air bagurile..... E greu sa va spun ce simt acum. Ma doare foiecare cm din piept si spate. Am vanatai peste tot. Bebelusul e bine. Doamne multumesc nu am nimic rupt. Politistul a spus ca un pic daca alunecam mai spre stanga, putin daca aveam o masina mai proasta si muream. M-am intors in impact 180 de grade, era sticla si fiare peste tot in intersectie. Inchid ochii si vad doar truckul ala mare si alb care se apropie cu viteza cumplita, si eu m-am agatat de volan si am zis doar" Doamne ai mila, nu ma lasa.".... Olga Fericirea nu este nimic decat sanatate buna si o memorie proasta. Albert Schweitzer |
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/
maru spune:
ok, acu ca am citit tot, vin si dau raportul
multumesc de sfaturi try, dar prea tarziu, noi am facut impachetarea in mod organizat cam pana pe miercuri, apoi cu bratul in cutii! si am avut la cutii ca puteam sa mut tot blocul
am inchiriat un Uhaul mare, mare, cel mai mare si a fost full, si tot a trebuit sa mai fac 2 drumuri cu masina mica sa imi duc florile si alte maruntisuri dupa ce am curatat apartamentul.
L-am sofat eu, ca sosul s-a urcat la volan si a zis ca i s-au taiat genunchii si nu are curaj (eu sofez de la 21 de ani, el de 5 ani).si asa ca am fost trackerita pentru o zi. cand camionul a fost gata, n-am gasit cheile, ca Victor a plecat la casa sa puna folie pe mochete si a luat si cheile cu el...
multumesc Doniei pentru sfaturile cu mutarea, multumesc tuturor fetelor care au vrut sa ma gazduiasca cat a fost nebunia
dar trebuie sa ii MULTUMESC sotului Laureijr, si socrului Laurei care au venit si ne-au ajutat, ne-au impresionat teribil. Sa le dea Doamne Doamne sanatate, spor si tot ce e mai bun pe lumea asta ca merita din plin! Niste oameni deosebiti, au venit sa ne ajute fara sa se gandeasca ca e long weekend, ca vremea afara era cum n-a fost toata vara, superba, ca tatal lui Iulian pleca a 2-a zi in tara, acasa...au stat pe baricade cu noi toata ziua! Aici pe forum am gasit oameni deosebiti si sunt atat de mandra ca va cunosc!
noi am iesit aproape din cutii, mai avem ceva maruntisuri, ne-am luat si bbq ca erau in sale la canadian tire cum vroiam eu, cu gratarul de fonta
ne mai trebuie o groaza de chestii, dar nu vreau sa ma gandesc
sambata botezam, duminica e petrecerea, vineri ma duc la Toronto la alt interviu, poate ajung vineri pe dupa amiaza sa imi fac parul si sa imi iau si eu o rochie pentru petrecere
aventuri de la mutare:
ne-a sunat de la avocat sa luam cheia, am si zburat acolo, urmand sa mergem la casa, si apoi sa il ducem pe Victor la servici, sa ne ramana masina, sa mai facem ceva drumuri intre casa si apartament.
ajungem la noua casa, andrei a vrut sa deschida el casa, surpiza, era blocat pe dinauntru. Ne-am sucit, invartit, am sunat avocatul, care a sunat avocatul, care a sunat vanzatorul...
L-am dus pe Victor la servici, si pe drum ne suna ca tanti e la casa si ne asteapta
ce facea: fiind singura, bloca usa principala si iesea prin garaj. si a plecat cu remotul de la garaj, chipurile nu si-a dat seama, a plecat ca de obicei? cum ca de obicei, ca pleci ultima data din casa pe cre o vinzi? ce , mai ai de gand sa ma bantui?
peripetia cu cheia de la truck v-am zis-o...
mobila noua a lui andrei: cumnata mea a stat ca vulturul pe noi si a venit zi de zi si ne-a ajutat sa despachetam. ieri a fost ziua cand am montat in camera lui andrei mobila noua, si bbq. surpriza, nu incapea, cu toate ca noi am masurat continuu, si am ales mobila dupa dimensiuni. Asa ca andrei a schimbat camera, a luat camera a 3-a unde ii incape totul frumos. camera cealalta avea o forma mai speciala, si de aia nu incapeau cum gandisem noi
am febra musculara, hatza-hatza pe scari, da am si slabit, sunt asa de mandra....
cam asta de pe frontul mutarii...nu vreau sa ma uit sa vad ce gaura are viza
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/
OlgaTarziu spune:
Buna fetelor.
Eu ma simt foarte rau dupa accident.... Am incercat sa merg azi la lucru, am stat 1 ora cat am dat rapoartele de sfarsit de luna si am venit acasa. Stau toata saptamana. Nu pot respira din cauza durerii de piept, am ceva coaste fisurate, ma doare spatele, gatul ( am ceea ce se cheama whiplash, am migrene de 4 zile in continuu. Se pare ca toate astea sunt urmarea impactului. Trebuie sa fac fizioterapie luni de zile cred.
Acum voiam sa va intreb daca stiti cum actioneaza fizzioterapia in sarcina, daca nu cumva e contraindicata, ce masuri de protectie sa-mi iau. Maine merg pt prima sedinta.
Daiopri spune:
Olga imi pare tare rau sa aud de accident si ca nu te simti bine. Nu stiu ce sa zic de recuperare, dr poate sa iti spuna mai sigur.
O colega de a mea a avut un accident de masina si tot asa avea dureri in piept care au tinut-o un an de zile cred. Asa ca din pacate dupa loviturile de genul asta dureaza sa iti revii. Dar important este sa fie bb bine. Iti tin pumnii sa fii si tu cat mai bine.
Ktrinel, multa sanatate sotului. Si nu il mai stresa si tu:)) Lasa doar pe altii. Eu incerc pe cat posibil sa nu ma stresez mai ales la chestii de sv. Ca viata e tare scurta si nu merita nimeni sanatatea mea.
Nelia sa va fie de bine revederea. Asteptam impresii si apoi noi nazbatii ale celor 3 copilasi.
Bun venit noilor fete. Sper sa va placa aici:))
Simonna multumesc de poze.
Try tu pe unde mai esti?
Andy cum au iesit analizele? Mona tu cum mai esti? Khristin, mai ai asa putin… Ce bine de voi.
Am fost si noi azi la scoala, da mare branza ma cheama la 10 sa mai ne dea o hartie si sa stabilim inca un interviu pt engleza. Vorba unui prieten, poate sa il puna direct la incepatori ca tot aia e.
In rest ne-am plimbat nitel si odihnit in wk asta lung. Tare mai prind bine wk-urile lungi:))
Sanatate multa tuturor.
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
Mona_B spune:
Asa e Daiopri, tare sunt bune weekendurile astea lungi!
eu m-am rasfatat acasa singura: am fost la gym, m-am ocupat cu masaj si epilat, am mai iesit la cumparaturi desi urasc sa fac asta in weekenduri. Baietii mei, socrul meu inclusive au umblat hai-hui pe la Toronto Zoo. A doua zi au iesit la o plaja din zona unde fiu-meu si-a udat hainele si murdarit ca de obicei. Eu am dormit cat am putut.
Altfel, sunt binisor, am luat deja 2 kile in greutatesi ma lupt cu greturile seara, usoare dar persistente. N-am vomat inca, nici aversiune la parfumuri, e destul de diferit de prima sarcina.
De data asta toata familia se asteapta la o fetita, mai putin socrul meu care tot baiat i-ar placea, iar eu am senzatia ca tot un baietel e. Si inca un Berbec in casa, cam multe semne de foc in familie. ...sotul Berbec, fiul Sagetator, eu Leu. Vom vedea.
Sanatate tuturor burticilor!