Sezatoarea canadiana (102)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Hello,
doamnelor, multumesc pt. discretie si suport. De fapt vroiam sa-i spun Anei ca e f. greu, o vreme e din ce in ce mai greu, ti se pare ca n-o sa-ti treaca niciodata golul din tine...
Pe urma te concentrezi pe maimuta pe care-o ai deja in dotare si ii dai inainte :) si, incet - incet, revii la statutul de "proud mother of one". In plus, uite-asa fac eu secrete publice :), chiar si daca o vad de doua ori pe an, Isa e copilul meu de suflet, daca si cu parca ne duceam de minuta, Rox si cu mine, la spital. Ce e super (ca altfel era creepy!) e ca n-am nici un fel de stringere de inima cind o vad pe Isa, pur si simplu imi face placere sa ma gindesc la ea, are doar ceva f. special pt. mine. Rox, sarmina

Schimbind registrul, m-a trimis Mimitete la ElDorado ala... citit si ris cu lacrimi, Ktrinel esti teribila cind ai ceva de spus! Si, da, votez si eu cu cititul pe net al simptomelor de stroke si mers in urgenta pretinzind ca le-a avut pe toate, ba si ceva mai mult. Stiu ca programarea pt. scan e de citeva luni, dar ar fi bine s-o aiba, ca trec si alea citeva luni.

Si schimbind inca o data registrul, Nu ai vreau sa merg in magazine. NU! Azi am plecat dupa demachiant la Walmart si lapte la Costco (Ana, sintem addicted, nu numai ca e bio dar e si f. f. gustos!) si-am spart macar 500 de dolari. Eu cred ca e ceva spray cu care dau aia in magazine, altfel nu-mi explic cum mi se intimpla...

Sa aveti o dupa-amiaza buna,
S.
P.S. Maru, cum a fost prima noapte in casa noua? Ati iesit din cutii????? :))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Adaf, Ana, Ari: Multumesc de raspunsuri. Ieri si azi am fost la casa, ne-am apucat de demontat, montat, studiat.....avem treaba, nu gluma. Am notat ce ne-ati spus si o sa incepem sa le luam incet-incet.
Pt. la iarna probabil ca vom incepe cu lopata (speram sa nu mai fie atata zapada ca iarna trecuta) sa vedem cum merge.

Ktrinel: Mergeti la dr. de familie si insistati sa va dea trimitere mai departe (exagerati smptomele, daca trebuie). Ca sa siti cum stati.

Pt. fetele din MTL: a apelat cineva la serviciile celor de la Got Junk? Sau stiti vreo firma care colecteaza fier si alte chestii? Ideea e ca in curte avem o piscina above ground stricata, pe care sotul a inceput sa o demonteze si are mult fier. Mai sunt si niste canapele vechi, niste mobila veche pe care trebuie sa le aruncam si nu stim ce sa facem cu ele. Sa le scoatem la gunoi (desi e f. multa), sa chemam o firma care aduna chestii de-astea vechi si care aduna fier...? Aveti vreo ieea/experienta legat de asa ceva?

Andy 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

olga multa sanatate m-am ingrozit cand am citit; bine ca sunteti amandoi bine
ktrinel mergeti neaparat inca o data la urgente ca nu e de gluma
maru , andy spor la treaba; noi ne-am luat masina de zapada dup ace nins prima data asta iarna si bine am facut; avem noroc de vecini de treaba ca a venit el sa ne dea zapada la o parte prima data fara sa ne zica
simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Eu revin cu ce ma framanta: nu stie nimeni un traducator autorizat di romana in engleza si daca se poate sa fie si prin west island? Nu-i asa ca nu am pretentii prea mari?
Azi am fost la ecomuseum, foarte frumoasa zi!

si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Codritu: Eu stau in west island, dar din pacate nu stiu nici un trad. roman pe aici. Ai incercat sa cauti pe net?

Mamaana: Multumesc. Bine ca avem vreme buna.

Andy 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_ro spune:

Codritu: Ti-am gasit un singur traducator autorizat in Montreal. Vrei sa-ti dau un PM cu adresa si numarul de telefon?

http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Simonna

Ica ai o memorie f buna...Ktrinel astea au fost simptomele mele de atac de panica.Eu conduceam si mina stinga era f f slabita, nici nu o mai puteam pune pe volan. Imi era ff somn, cred ca daca as fi tras pe dreapta adormeam instantaneu.

Mie la CLSC mi-au facut imediat EKG si m-au trimis de urgenta la spital. (ma banuiau de atac de inima). la spital desi am ajuns cu EKG in mina m-au tratat cu kurul..am asteptat de la 10 seara la 5 dimineata cind mi-au facut analize de singe (daca a fost intr-adevar atac de inima se vede imediat la singe-dar analizele trenbuie facut in citeva ore)si din nou EKG. Ptr linistea mea interioara mi-au dat trimitere la cardiolog unde am facut stress test.
In zilele alea am avut tensiunea f mare (eu nu am nici o problema de tensiune)si am mai ajuns inca de 2 ori la urgenta, odata aveam 210 tensiunea.

Trebuie insa sa investigheze cauza. Multa sanatate ii doresc.

Lorelaim, iti trimitem ceav caldura de la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Ktrinel, sunteti OK? Am uitat dimineata (deh, neuronul obosit ) sa iti sugerez ceva: daca aveti acoperita de asigurare salvarea (si majoritatea asigurarilor asa sunt), cand mai are un atac din asta sotul, chemi salvarea, nu il trimiti la urgente cu prieteni, pentru ca urgentele de pe salvare sunt cu totul altfel tratate, adica ajungi la spital, unde iti fac investigatii, nu stai la triaj, etc, deci e cu totul altfel. Si banii ti-i recuperezi de la asigurare oricum, nu mai stai la cozi la urgente, plus ca te baga in seama mult mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Carmencita merci de oferta. Ma intorc la studii la timp plin. Mai vin o luna la timp partial, joi si vineri. Daca vrei sa ne intalnim, da-mi un semn.
Andy la mine in cartier, Anjou, pt. chesti de genul asta, am anuntat primaria arondismentului. Era vorba de vechiul frigider, in acel caz. Si au ei un serviciu( ramassage se cheama).

Noi am fost la centre de la nature, sa ne distram...sambata
Ca eram amandoi convinsi ca atunci e serbarea.Parinti ametiti. Si azi nu am mai avut putere sa mai merg inca o data.

[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani

[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Miikon, si noi am fost tot sambata, insa cum fuse' prima data noi ne-am distrat oricum, pacat ca nu ne-am intalnit. Am ajuns tocmai cand umflau trambulinele si fiindca ei le incercau le-au incercat si ai mei un pic

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput