Sezatoarea canadiana (102)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adaf7 spune:

http://picasaweb.google.com/lh/emailGalleryForm?uname=Andas77

Sa ne cunoastem mai bine, sper sa fie accesibil, este singurul album public, dar cind ma intorc promit sa le transfer si pe celelalte.

O seara buna,

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Olga - multa sanatate si numai bine-tzi doresc
Simona -
La noi e frig si-ntunecat, nu mai ploua dar bate-un vant de te indoaie... si au inceput sa apara articole (in ziar, pe I-net) cu privire la pericolele datorate "sportului de iarna (dar nu numai) favorit" al localnicilor :-)
http://www.thelocal.se/14026/20080830/
Copila mi-a dat cu generozitate virusul pe care l-a preluat de la gradi... si sunt mucoasa rau (sau bine :-)), ma ustura gatul si nu mai am glas :-) (nu ca ar fii prea mare paguba :-) da' copila tot ma sacaie sa-i citesc si de-abia pot sa o fac... asa mai pe soptite)
Un weekend fain va doresc! (ma duc sa scot jachetele de toamna - ca numai cu plovaras nu mai merge... la 14-15 grade in miezul zilei si la aprox 9-10 grade dimineatza...)

Lorelai

May 3, May 2, May 1
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Nu pot sa neg ca nu va invidiez ca avetzi vreo 25 grade maine! Si cand ma gandesc ca omul meu (care e in Ro pe moment si se lafaie la caldura!) imi propusese sa mergem si noi (prunca si cu mine) cu el sapt viitoare la Arenzano (pt 3 sapt) - unde sunt 27 de grade! si eu am zis NU - ca sa mai facem o tzara de economie la banutzi... Las ca-i mai fain aici - "ca casse ou ca passe"... sau poate "ce nu te doboara... te face mai puternic" Oare sa-mi fac pregatirile pe iarna? Adica sa ma duc si eu pe la Systembolaget http://www.systembolaget.se/Applikationer/Knappar/InEnglish ca sa incep sa vad viatza mai in roz (sau mai corect ar fii rose) ?
No way! Va am pe voi alaturi si astfel rezist tuturor vicisitudinilor mediului inconjurator :-)

Lorelai

May 3, May 2, May 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

buna fetele, am si o problema de duminica

am nevoie de un sfat, informatie, orice: barbatu-meu a facut "ceva" sapt asta pe tema inima+cap..nici nu stiu cum sa va explic, ca nu mi-a zis nimic. i-a amortit mana stanga, dureri si palpitatii la inima, durere puternica ca cap, vedea negru, de fapt nu prea putea sta cu ochii deschisi...slabiciune mare...

l-am trimis cu un prieten la urgenta, analize f bune, nimic in sange si dat un tylenol ...a mai avut un episod in primavara cand macar i-au verificat inima ( ekg parca ) si l-au controlat mai atent...acum nici macar atat...

nu vreau sa las lucrurile asa, dar nu stiu unde sa merg mai departe pt investigatii...sa merg la Juifs la urgenta? inteleg ca sunt f buni...el are diabetici in familie, nu stiu ce legatura ar putea avea...dar zic si eu ...mai e si we lung

merci pt orice sfat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Ktrinel, si sotul sufera de palpitatii de vreo juma de an asa, dar la noi nu e sigur nici o cauza "organica" ... dar tocmai l-am pus sa citeasca si spunea ca amortitul mainii stangi sunt primele semne ale unui stroke: http://holisticonline.com/remedies/Heart/heart_attack_identifying.htm . Insa daca el a fost deja la spital si a fost vazut de un medic, e posibil sa fie doar stress related. Florin face palpitatii deja de jumate de an, forme urate, la inceput credea ca moare, dar tot asa, investigatii bune, concluzia: stress. Nu stiu ce sa zic, mai trimite-l odata la urgente la Jewish si sa isi exagereze si el un pic simptomele sa il examineze mai atent.

Mergi la inceput

Ktrinel - cand am citit mesajul tau tot la stroke m-am gandit si eu... http://www.bchealthguide.org/kbase/topic/major/hw224638/descrip.htm
Dar foarte bine poate sa fie si ceea ce spune Carmen.
La urgentze la Juif se asteapta mult? Eu, cand omul meu a fost muscat de un caine, am fost cu el la urgentze undeva la o clinica particulara din Kirkland... exact vis-a-vis de clinica "publica". De fapt la clinica publica am stat vreo 2h si cand am vazut ca nimeni NU misca de loc (altzi pacientzi asteptau mai bine de 4h) am traversat strada la clinica particulara unde ne-a primit in 15 min si i-au dat asist medicala super-pro.
Cred ca nu ar fii rau sa faca intr-adevar niste analize amanuntzite... poate si un scan... macar sa nu traitzi cu teama ca ar putea fii asa ceva...
Multa sanatate va doresc!

edit: http://en.wikipedia.org/wiki/Stroke

Lorelai

May 3, May 2, May 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Ktrinel, cumparati-va un tensiometru bun si sa-si ia tensiunea cand simte ca-i rau (vede negru = i-a crescut tensiunea).

Lorelaim, multa sanatate si tie!

Simonna , stiam de episod dar recitindu-l (desi ii era adresat Anei!) mi-am adus aminte si eu de pierderea noastra de acum 5 ani Si pe Ana

Olga multa sanatate si sa aveti grija de voi. Bine ca sunteti bine si tu si bebe.

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Simonna am citit si eu ce i-ai adresat Anei... pe amindoua! Si inca odata pentru poze! Minunate!
Ktrinel, cum ti-au zis si fetele, mergeti si faceti investigatii mai departe. Mergeti la medicul de familie si explicati ce s-a intimplat sa va dea trimitere mai departe, iar azi e bine sa mergeti la spital, cit o fi asteptarea de lunga, stati pina-l vede cineva!
Cu tensiometru, luati unul digital, daca nu stiti sa cititi bine unul clasic,ca nu-i usor de citit. Cel digital macar iti afiseaza o valoare. Succes!
Si, da, palpitatiile apar si de la oboseala mare, stres, expunere indelungata la caldura (soare). Dar amortitul miinii ar trebui investigat, zic eu. Va pup si tine-ne la curent!

Smile,tomorrow could be worse!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Ktrinel, eu imi aduc aminte ca Dana a patit ceva similar (daca ma insel scuze Dana) incearca sa vorbesti ce ea. Sanatate sotului tau.

Lorelaim, sanatate, asa repede a venit frigul la voi? Eu mai sper ca aici sa mai tina macar o luna vremea de acum, ca dupa isi ia revansa

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimitete spune:

Ktrinel, du-l neaparat la doctor sa-i faca un scan. Nu vreau sa te sperii dar astea sint semne de mini-stroke. Nu pot sa cred ca nu i-au facut scan la spital, inadmisibil. Trebuie sa-i faca investigatii complete.
Multa sanatate,

Mergi la inceput