Sezatoarea canadiana (102)
Raspunsuri - Pagina 12
Andy08 spune:
Ari: Sa stii ca mie imi place sa vad flori frumoase pe la casele oamenilor, dar, spre marea mea rusine, fac parte dintre cei care nu sunt in stare sa aiba grija de ele. Avem o planta in ap. si doar sotul meu o uda. Nu stiu...poate ma schimb daca stau la casa.....
Unde e subiectul despre Canada? Ca mi-ar placea sa-l citesc si eu...
Andy 24+
Adaf7 spune:
Olga, Doamne ajuta ca s-a terminat cu bine si voi sunteti sanatosi si nu ati patit nimic grav. Masina, las-o, e o paguba, dar sunt doar niste fiare, bine ca ai avut toate sistemele de protectie. Eu am fost maniaca si stiu ca daca e sa se intimple ... nici un sistem ultra super nu te poate salva, dar pt ca merg zilnic numai pe hwy 60 km, am vrut o masina safe.
Andy, noi ne-am mutat la casa anul trecut si multe dintre "scule" le-am luat treptat. Pt gradina: masina de tuns iarba, ceva special de trimat iarba pe la colturile case (sotul o sa stie), grebla speciala pt cules frunzele, o lopata zdravana pt plantat/sapat. Scara avem - una mare extensibila cu toate dotarile (sa nu curenteze..etc)- daca ai nevoie la acoperis, or iarna la pus beculetele; o scara pt casa-medie, - schimbat bec...etc, si o scarita mica numai cu 2 trepte pt mine ca am cabinete inalte si sunt mica de statura :(. Pt gradina am mai luat un aparat care imprastie ingrasamintul pe iarba, uniform, si vreau sa-ti spun ca pt sotul meu e nemaipomenit. Furtune - unul in garaj; unul montat in spatele casei amindoua pe rotativa. Sprinklers , la fel 2 front/backyard.
Pt iarna nu am luat snowblower pt ca avem un semidetatched si nu e driveway ultra super mare, iar avem norocul ca nu avem trotuar in fata casei - asa ca avem numai o lopata de impins zapada si o lopata de spart gheata. Acum daca ai porch poate vrei un pressure washer (noi inca nu am luat unul- e bun si sa speli casa (caramida). Foarfece pt trimat copaceii... si cam atit imi vine acum in minte. Ca magazine - Canadian Tire/ Home Depot
O seara buna,
Andreea
columbiana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andy08 Ana: Multumesc, mi-ai dat idei. Nu ma gandisem la suflatoare de frunze...si pt. iarna? Am vazut ca unii folosesc lopata, altii au o masina din aia de 'tuns' zapada , altii au serviciu de dezapezire de la firme... cum e mai bine? Ari: Are si curte/gradina, numai buna pt. bebe, cand o fi mai marisor. Voi stati la bloc sau la casa? Andy 24+ |
Andy, noi am folosit lopata cit stateam la cealalta casa, dar ma gindesc la iarna trecuta si ma ia cu friguri...; e drept ca eu as prefera firma de dezapezit, dar barbatu-meu nu cred sa accepte, in plus iarna asta sigur vor creste tarifele dupa ce firmele au iesit cu pierderi serioase iarna trecuta; asa ca va fi suflatoarea de cumparat, probabil;
ce mai foloseste mariul des e fierastraul si tundeuza electrica pentru gard viu, pomi, etc; depinde ce verdeata ai in jur.
http://www.floriinro.ro/
codritu spune:
Multam de raspunsuri, sper si eu sa se inteleaga mai incolo, deocamdata incerc sa nu-i bag in seama pe cat pot si daca e sa fie pedepsiti sa nu tin partea nimanui.
Ange, roseola e o boala destul de usoara cu bubite ca si urticaria, poate fi cu febra, dar nu mare, e mai periculasa la gravide.
Mikiion, eu ma gandeam la Toronto sau mediu inconjurator ca am gasi mai usor de lucru amadoi, mi s-au cam aprins felinarele rau.
As vrea sa-mi dau actele la tradus, stiti cumva niste traducatori autorizati care sa traduca in engleza. Eu am primit un numar de telefon, dar e cu franceza, plus cam departe de zona mea(west island).
Va pup ca trebuie sa o culc pe Petra.
si
oanagabriela spune:
Olga, ce necaz, bine ca ai scapat fara urmari grave, mai ales cu bebelusul din burtica . Cel mai important este sa te gindesti la bebelus si sa-ti regasesti linistea, restul se poate inlocui, repara.
Ari, bine ai venit
Podeanu spune:
Olga mi s-a facut pielea de gaina numai citind. Doamne ce spaima o fii fost in sufletul tau, si cu bble in burtica....nu te mai gindi la ce a fost , gindeste-te ca un inger acolo sus v-a pazit pe amindoi.
Ce de fete noi pe aici, bine a-ti poposit la noi fetelor dar cite ceva despre voi??? Spuneti-ne si noua un picut de voi, pe unde stati, de cind sunteti in Canada, de copilasii vostrii...
camelia am sunat din nou la doctor azi (ptr vaccinul vph)si mi-a confirmat ce am citit in ziar. De la 1 septembrie se va face gratuit in scoli, probabil si la Maya.Bine ca nu m-am grabit sa dau $525.
Asigurarea mea acopera tot, dinti, health (masaje etc),travel , ptr toata familia.
Cristina (cge) tu pe unde lucrezi? daca ai nevoie de geanta frigorifica uitata la mine poate ne intilnim intr-o zi cumva.
Intrebare intrebatoare... cind v-ati luat bilete de avion spre Ro a-ti contactat agentii sau a-ti cautat voi pe net??Ma intereseaza cel mai bun pret ptr vara viitoare. Ceva idei??
Weekend placut la toata lumea, vremea tine inca cu noi.
Azi m-am uitat si eu prin magazin dupa uleiul ala de simburi de nu-stiu-ce de care vorbea oanagabriela...cum se numeste si de unde l-ati luat??
khristin spune:
Olga, doamne ce spui tu acolo....sper ca tu si bb sinteti bine, nu? Oricum eu ti-as recomanda si o vizita la medic, sa te asiguri ca totul e bine. Sper sa intri si sa ne dai vesti mai bune data viitoare.
Azi am terminat si noi cursurile de inot pe anul asta, ca acusi vine iar frigul. Vom continua cu gimnastica si patinajul momentan, sa vedem cum facem fata la toate challenge-urile. Tot azi am fost sa luam rechizite pt. clasa intai, de marti atat eu cat si fiimea incepem scoala....ooooff ooooof si mai mai Aseara am fost la concert la Celine Dion, mi s-a confirmat inca o data impresia teatrala pe care o aveam despre ea , in schimb e talentata, cu o voce buna si outfituri pe masura ....si uite-asa am ajuns la 12 noaptea acasa
Cristina
le bébé 34w +
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
codritu spune:
Olga , bine ca sunteti bine, si eu am avut un accident in iarna nu asa nasol si imi dau seama prin ce ai trecut.
si
carmen77 spune:
Olga, , sa iti revii repede din soc si sa fii linistita pt bb, masina se repara/inlocuieste, bine ca sunteti voi sanatosi.
ange spune:
buna dimineata fetili
andy,codritu,merci frumos.despre ruseola am citit si eu imediat ce am aflat ca am 2 copii bolnavi insa nu m-am lamurit cum se numeste boala in limba noastra
dana,ai vazut!eu de la spital si din reviste am aflat ca este gratuit gardasilul.in septembrie vor incepe campania de vaccinare.Acum nu stiu daca si in scolile private vor merge sa vaccineze fetitele.vom vedea.Daca aflii ceva(de la scoala) sa-mi spui si mie.
Robert a plans ieri toata ziua la scoala.La pranz a vorbit tare la masa si l-au pus la colt.Urla cat il tine gurita dupa Maia(ea fiind in clasa a 4-a ,un etaj mai sus in aceeasi scoala).Acasa isi trag suturi in fund si la scoala il apuca dragul de ea.Noroc ca avem 3 zile de vacanta ca nu stiu ce naiba ma faceam in dimineata asta.Cand a deschis ochii la 7,00 primul lucru a fost "nu ma duc la scoala" Marti la prima ora ma infiintez la scoala sa vedem ce se intampla...
o sambata faina.afara este un soare orbitor
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."