Sezatoarea canadiana (102)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Olgaimi pare foarte rau. Bine ca e totul bine, ai fost la doctor sa te verifice?
Si eu am avut accident de masina la 32 saptamani,dar mult mai usor. Si te inteleg perfect.

[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani

[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Olga, ce nasol tocmai in perioada asta,imi pare rau, sanatate multa si refacere rapida!!! bine ca bebe e bine si tu nu te-ai ranit mai tare!

Andy, eu nu ma pricep la scule (daca barbatu'n-ar fi fost bricoleur eu la bloc muream ), dar a cheltuit destul pe la Canadian Tire si Home Depot cit sa ma exaspereze; e drept ca vara asta, cu ultima mutare s-a laudat ca are tot ce-i trebuie; ce stiu sigur: masina de tuns iarba electrica, alta mica ce tunde colturile, suflatoare de frunze, fierestrau, grebla aia cu colti lati, matura cu tzepi tari pentru afara (astea-s voluminoase si le-am vazut, mai sunt o groaza de rafturi pline cu chestii marunte gen suruburi, surubelnite);
ce-a facut el rapid dupa ce ne-am mutat: a inspectat si curatat lucarnele- acum le va acoperi inainte sa cada frunzele), a pus pietris in jurul casei sa nu pice ploaia si sa stropeasca cu noroi toti peretii pe afara...etc, etc...; spor!

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ari spune:

Olga, imi pare foarte rau pentru ce ti s-a intamplat si foarte bine ca n-a fost mai rau!!! camioanele astea sunt periculoase de-a binelea! Sper sa-ti revii repede din soc!

Andy, felicitari pentru casa! Ai gradina???
Eu lucrez intr-un organism de sprijin a imigrantilor. Oferta despre care vorbesc este intr-o companie cu care colaborez. Data limita de trimitere a candidaturilor este 19 septembrie, asa ca daca pana atunci auziti de cineva, ar putea fi o oportunitate buna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Olga, mi s-a oprit respiratia cand am citit!Bine c-ati scapat teferi si nevatamati amandoi. Ai grija de tine si odihneste-te cat poti.

Mona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Ana: Multumesc, mi-ai dat idei. Nu ma gandisem la suflatoare de frunze...si pt. iarna? Am vazut ca unii folosesc lopata, altii au o masina din aia de 'tuns' zapada , altii au serviciu de dezapezire de la firme... cum e mai bine?

Ari: Are si curte/gradina, numai buna pt. bebe, cand o fi mai marisor. Voi stati la bloc sau la casa?

Andy 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Olga, cineva acolo sus va iubeste.
Bine ca sunteti ok, asta e ce conteaza. Ai grija de voi !

Try, Musetto locuieste in USA, si isi face vacanta prin Montreal si Roma,isi insoteste sotul daca am inteles eu bine, care are treburi pe la Universitati.

Andy, felicitari ptr casa.
Da, cheltuielile de inceput sunt destul de mari la casa. Nici eu nu stiu ce are sotul in cabanon.

Ica, se muta in condo nou-nout

Weekend placut,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

olga,imi pare tare,tare rau.bine ca sunteti ok si vorba Cristinei "cineva acolo sus va iubeste".ai grija de tine si de bebe

fetelor sunt necajita toata.
am la gradi epidemie de "roséole".ce draq e asta?aveti idee?
tocmai dansam la pranz de bucurie la gandul ca am 3 zile libere.Na! acum mi-au facut copii cadou 3 zile de smotru

sa aveti fun in weekend-ul lung ca eu...sunt la gara!

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimitete spune:

Olga,imi pare tare rau si nu am cuvinte. Iti doresc multa sanatate si ai grija de tine si de burtica.
ari, bine ai venit la sezatoare.
Admir fetele care au avut nervii sa se bage la subiectulcu El Doradoul canadian, bune argumente dar nu cred aveati auditoriu care sa receptioneze mesajul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ari spune:

Multumesc de primire, Mimitete! Pai m-am retras de la discutii la subiectul despre Canada, ca mi se parea ca vorbesc o limba diferita de a fetelor din Romania. Eu le spuneam despre faptul ca suntem diferiti, ele da-i cu salarii, case si masini, care sigur ca nu sunt de aruncat (o casa cu gradina mi-ar place si mie), dar nici nu sunt reteta fericirii pentru unii ca mine. He! Va mai trece apa pe garla pana sa se opreasca unii compatrioti din generalizari!

Andy, te invidiez pentru gradina! Sa-ti pui flori, bine? Si pomi.

Eu stau la bloc, desi sunt veche pe aici. Sper, nu pentru multa vreme. Ca tare-mi plac plantele si pasarile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Cge: Multumesc de urari. Inca nu ne dam seama cat de mari vor fi cheltuielile, doar vedem ca sunt multe de facut. O sa va intreb eu de instalatori (daca aveti idee cat costa) ca vrem sa schimbam WC, vana etc., de cat costa pusul gresiei si faiantei etc. Sa vedem ce putem face noi (adica sotul) si la ce trebuie sa angajam pe cineva.

Ange: Din cate stiu eu roseola e o boala destul de usoara a copilariei, copiii fac bubitze micutze, ca un fel de iritatie. E periculoasa insa pt. femeile gravide (adica pt. puiutzii din burtica).

Andy 24+

Mergi la inceput