Sezatoarea canadiana (102)
Raspunsuri - Pagina 10
ange spune:
try,nu ai de ce sa-mi multumesti.chiar nu am facut nimic pt amica ta.ma poate suna oricand.nu am pe nimeni care sa fi urmat profesoratul aici dar am sa-mi intind antenele si te tzin la curent.
Uite ari o poate ajuta.Bun venit ari!
musetto,sa va fie de bine Montrealuldar spre ce meleaguri zbori,nu la vecini?
codritu,foarte faine pozele.Le-am vazut si eu.Copii sunt draguti foc.Baietelul are niste ochisori frumosi!!sa-ti traiasca!
Ai adunat si tu ceva lavanda pt molii?
Legat de bataia intre frati si eu sunt in aceeasi situatie.Si ai mei se bat ca disperatii Numai ca eu sunt la limita nervilor si nu le mai dau nici cea mai mica sansa in sensul ca daca si-au tras o palma sau un sut in fund a dous nu mai au ocazia pt ca dispar urgent fiecare in camera lui.Stau acolo pana-mi aduc eu aminte de ei iar atunci cand se reintalnesc se strang in brate,se pupa si-si fac declaratii de dragoste ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.Sa nu pocnesti?pocnesti cum sa nu!
o zi buna.astazi e vineri
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
ari spune:
Da, eu am sa-i ajut cu mare placere!
Multam pentru primire la sezatoare! O sa profit de compania voastra ori de cate ori voi putea! Si sper ca prezenta mea intre voi sa fie utila si agreabila!
try spune:
Vai, fetelor, m-ati coplesit cat ajutor am primit de la fetele din Montreal, si de la fete pe care nu le-am vazut pe aici, semn ca noi suntem actritele pe scena, dar constat ca multe fete sunt prin culise. Mi-au scris atatea fete. Sper doar ca ei sa nu fie prea rusinosi sau prea blazati si sa va contacteze, caci asa-i, cu cat mai multe info si mai multe pareri, cu atat mai util.
Meritati macar un mare brat de floricele de la mine.
try spune:
Io nu mai inteleg nimic legat de Mussetto: pleaca din montreal, in itali si la profil apare in USA. Asta da om international. Montrealul si Italia au fost daor destianti ide vacata? sau locuri unde a trait?
M-ai bagat in ceata, Mussetto. Si-am scotocit prin ingusta mea memorie si n-am gasit nimic care sa se lege de tine. Mi-e cunsocut nick-ul, dar nu stiu nimic de tine.
ari spune:
Fetelor din Montreal, stiti pe cineva specializat in elctronica/electrotehnica, cu 10 ani de experienta in audiovizual? Am primit o oferta de munca interesanta si mi-ar place sa gasesc pe cineva sa le refer. Daca stiti pe cineva, astept pm. Merci mult!
Andy08 spune:
Ari: Iti spun si eu bine ai venit la sezatoare. Si eu sunt noua la subiectul asta si inca nu le cunosc pe fete, dar am vazut ca sunt foarte dragutze si ca aici afli multe informatii utile. Eu nu stiu pe nimeni cu specializarea asta. Tu unde lucrezi?
Try: Si noi o putem ajuta pe prietena ta. Mie, cand am venit aici, cel mai greu mi s-a parut sa obtin informatii pertinente. SI n-am uitat vremurile alea in care nu stiam unde sa caut informatiile de care aveam nevoie si nu stiam nici ce anume trebuie sa stiu. N-a fost usor.
In alta ordine de idei, azi am semnat la notar si am luat si cheile. SI acum, intrebare de oameni traiti la bloc: Ce ne trebuie la o casa? Ma refer la scule, chestii din astea: ne trebuie o scara, cred, masina de tuns iarba (apropo, aveti idee ce inseamna un pret bun?)...?
Andy 24+
OlgaTarziu spune:
Azi dimineata mergand spre lucru am avut un accident oribil. Ploua, un truck a decis sa faca la stanga, mi-a taiat fata si eu m-am izbit cu masina in truck. A venit politie, pompieri, salvare. Abia am ajuns acasa de la spital. Masina e distrusa total. M-a salvat masina si air bagurile..... E greu sa va spun ce simt acum. Ma doare foiecare cm din piept si spate. Am vanatai peste tot. Bebelusul e bine. Doamne multumesc nu am nimic rupt. Politistul a spus ca un pic daca alunecam mai spre stanga, putin daca aveam o masina mai proasta si muream. M-am intors in impact 180 de grade, era sticla si fiare peste tot in intersectie. Inchid ochii si vad doar truckul ala mare si alb care se apropie cu viteza cumplita, si eu m-am agatat de volan si am zis doar" Doamne ai mila, nu ma lasa."....
Ica 1975 spune:
Olga, Doamne iti doresc sa-ti revii cat mai repede. Erai pe autostrada ? Bine ca puiutul n-a patit nimic
Andy, felicitari !!!
Noi
Ce spui sa si infaptuiesti !
Andy08 spune:
Olga: Vai si amar prin ce ai trecut si tu azi....ingrozitor...bine ca sunteti intregi....Ai grija de voi....
Ica: Multumim. De acum incepe distractia: renovat, mutat....noroc ca eu sunt gravida si nu prea pot face multe . Il las pe sotior, ajutat de cativa prieteni. Tu ai zis ca la sf. lui sept., nu? De azi intr-o luna, parca. Voi mai trebuie sa si renovati?
Andy 24+